A. Skaisgirytė apie sankcijas tranzitui: nėra, kad EK tik liepia, mes – tik vykdome

Grįžti į straipsnį

Chi

Chi portretas
Kiek gi jiems gali aiškinti, kad prekėms iš Rusijos į Rusiją sankcijos nėra taikomos. Susiimkit ir pripažinkit suklydę!

fas fas

fas fas portretas
tikrai taip, pries vykdydami dar atsiklaupe eurogejam anusus islaizote

Taip,pritariu!

Taip,pritariu! portretas
Stojant ratifikuotos Europos Socialines Chartijos - nevykdete ne sekunde! EK ir TVF nurodymu mazinti socatskirti - ne tik nevykdote,bet dargi ja nuolat didinate! EK ir ZT ombutsmeno nurodymus nutraukti prekyba vergais is Rytu i ES - ne tik nevykdote,bet dargi didinate apimtis! Taigi,sikart nemelavote!

na ACIUUUU Skaisgiryte uz atviruma

na ACIUUUU Skaisgiryte uz  atviruma portretas
reiskasi idiotai ne Briusely sedi ...o CIA PAT VILNIUJE ,ne Briuseliniai biurokratai , kelia kainas ,didina mokescius , kirsina kaimynus , yvedineja sankcijas ...O NAUSEDA SU SKAISTGIGYTE IR URM DEBILAIS ... tik stai ,kad prisiims atsakomybe ,kad rusas neapsikentes pats ims ir prasiplatins Suvalku koridoriu , ykirtes y raukus lietuvos ir lenkijos karstakociams vojakom ??? kas atsakys uz busima duju , degalu , elektros, maisto produktu ,kilima, klaipedos terminalo ,azoto , ir kitu valstybiniu ymoniu darbuotoju mazinima ar visiska gamybos sustabdyma ir milijardiniu pelno sumu praradima ... gal skaisgiryte , o gal nauseda su psichiskai nesveiku anukeliu is URM ar vel pirstais roduysit y briusely klygdami ,kad cia jie kalti , o ne jus.

taip

taip portretas
visa socvaldziagviu saika iremino savo nedakepusius palikuonis kurie sukelia marazma visuomeneje taip matomai darydami dirbtynius barjerus tautos egzistrncijai kad paliktu sali kas ir vksta nepaprastu soclikuciu /nepaprastoje/ padety ===

dar visai neseniai

dar visai neseniai portretas
Zombinė rusija klykė iš džiaugsmo kaip jiems padeda sankcijos, tai kas dabar ne taip?

manau iki rudens

manau iki rudens portretas
fašistinė teroRusija užvers kojas

Jei žmonės neišeis i gatves

Jei žmonės neišeis i gatves portretas
Tai jie sukels čia karą

Laikas valint

Laikas valint portretas
Iš tos idiotų valstybės

Vincas

Vincas portretas
Aišku, ES ne autoritetas, Landsdergijos seimininkai, - JAV ambasadoje!

tu

tu portretas
Dūra, Lietuvos - Rusijos sutartį pasižiūrėk, kiek tų vištų parazituoja ir Lietuvai kenkia tfūūūū

Jons

Jons portretas
Tai mes laisva Lietuva ir priklausoma?

C

C portretas
Laukiu, kada EU, pavargusi nuo išsidirbinėjimų, rimtai įsikiš su sankcijomis tai pačiai Lietuvai.

skiep

skiep portretas
norvegai rado kompromisa del tranzito o musu net neiesko kompromiso.Daugiau negu keista.

Uk

Uk portretas
Kažkada susprogdino tiltą per Bražuolės upė kur tikėjosi kad nulėkė keleivinis traukinys nuo bėgių neisdege planas jokio tyrimo kaltu nebuvo...dabar kitu būdu bando sukelti konflikta kisdami visokias versijas

Oi,

Oi, portretas
kaip sunku prisipažinti,kad į kelnes prisidirbo.

skiep

skiep portretas
per Lenkija ner gelezinkelio vezes o Latvija isvis neturi sienos su tuo Kaliningradu,ka ji cia pliauskia? Lenda ikyri mintis,kad gauta zadanija is Kremliaus sukelt karini konflikta Lietuvos teritorijoj ir ta zadanija kai kas aktyviai vykdo,neziurint i jokias ES rekomendacijas ir isaiskinimus.Dar labai siekiama susipykt su Vokietija,pagrindine gynybos partnere.Ka reiskia Kubiliaus ir Austrevic pasiuntimas Solco paskui rusu karini laiva? Gabrielius isvis nese muila is Lietuvos su seima.Prezidentas isvis tyli kaip zuvis,matyt jam dabar yra vienas rupestis,kur isnest autus karo isvakarese.

rr

rr portretas
Labai keista, daug dalykų mums valdantieji sakė negali pakeisti ne taip liepia EK. O čia matai pasirodo galime ir nevykdyti. Tai kas meluija?

skiep

skiep portretas
kazkur grybauja ta patareja.Prie ko cia Lenkija, Latvija,juk sutarti del tranzito su Rusija yra pasirasius Lietuva o ne Lenkija ir Latvija.Kodel norima pakist ne tik Lietuva bet ir kaimynus??? Su latviais ir lenkais dar nesusiopyke,todel butina susipykt.Su vokieciais jau beveik susipyko,kad jie negintu Lietuvos puolimo atveju.Dabar susipykim ir su kaimynaias,kad ir jie nesikistu,kai rusai uzpuls,nes yra inirtingai provokuojami su tuo tranzitu.

Anonimas

Anonimas portretas
Mes žinome, kad ES negali liepti ,ji gali rekomenduoti, siūlyti,ji pati pasakė . Mūsų šitas isižiojas ,nesantaikos kurstytojas ,kuprius ir jo anūkas gali tik taip padaryti.Uztenka diskusijų ,kuo greičiau turi būti atkurtas tranzitas i Kaliningradą.

Galerijos

Daugiau straipsnių