Slūgsta pasitikėjimas G. Nausėda: žmonių lūkesčiai buvo per dideli?

Grįžti į straipsnį

tadas blinda

tadas blinda portretas
prezidentas neturi daug igaliojimu,todel jis mazai ka gali pakeist.adamkus tik po 5 metu prisipazino,kad klanai ji buvo pasodine ant puodo...zmones turi viska pakeist,o ne politiniai budeliai...

Keisti pasiūlymai jo

Keisti pasiūlymai jo portretas
Dabar jis užsiėmęs Baltarusija. Prieš tai buvo sugalvojęs planą padaryti vietų darželiuose, nestatant naujų - visus į mokyklą nuo 6 metų. Taip atsiras vietų socialinės rizikos šeimų vaikams, kuriems bus prievartinis lankymas.Mamos sėdi namie, nedirba, o jų vaikai užims vietas darželiuose, dirbantiems kur dėt - į privačius?Ar dabar laikas tą diskutuot - praeis rinkimai, koronos, karantinai, tada.

konservatoriai NEGALI susitaikyti su pralaimėjimu,

konservatoriai  NEGALI susitaikyti su pralaimėjimu, portretas
tad LANDSBERGIO KLIKOS k g e b i s t a i ne tik NIRŠTA , bet ir tolygiai s k ę s t a savo smarvėje

Gintautas

Gintautas portretas
Įdomu kokiame uzkaboryje daromos apklausos,gal p.Gaidys susapnuoja.Padarykit tai provincijose,ar net rasite tokias personas?

Punch

Punch portretas
Atkreipkit demesi,kur nauseda,ten ir grybo snukis

Villas

Villas portretas
Kai viskam vadovauja patarėjai, tai kyla klausimas kam aplamai reikalingi prezidentai. Kas tai Lietuvos veidas ar vaikštantis tuščes kostiumas su odineis batais.

Valstietiškas principas

Valstietiškas  principas portretas
Jie labai ir nepergyvena, kad jais nepasitiki. Svarbiausia jiems tik tai , kad niekas jiems nepastoja kelią vagiant. Kai aplink vien vagys - vok kiek tik leidžia sąžinęs likučiai! Tada tik būsi suprastas ir užimsi deramą "aukštumą" tarp tokių pat vagių.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Kai tik G. Nausėda ožį pavadino prezidentu, žmonės suprato, kas kieno kišenėje.... Ir prasidėjo reitingo kritimas

Opaaa

Opaaa portretas
O kada jis buvo tas "pasitikêjimas". Jį teikia užsitarnauti darbais. O jų - nėr

>> nordland

>> nordland portretas
O tai kodėl balsavo prieš? Gal reikėjo truputį pamąstyti, iki urnos einant?

Niekas čia neslūgsta.

Niekas čia neslūgsta. portretas
Tik kyla. Kyla nuostaba kad prezidentas turi tokius durnus patarėjus kurie nieko nesugalvoja kap patarti nesamones jau seniai instaliuotas Tvaro ir tuščių (dabar) liberastiniu Dėžučių:D).Nausėda atsipeikėk! Išvelėk skūras tiem priklausomiem patarėjam ir kitiems savo komandos veokėjams.Už ką jie gauna algą?

Gerovė tik pasakose?

Gerovė tik pasakose? portretas
Lūkesčiai žmonių nedideli - daugiau teisingumo! Ar gali pasitikėti valdžios žmogumi kuris valdo 26.000 ha Lietuvos žemių? Čia ir yra visų mūsų problema - godumas!

debatai

debatai portretas
Debatai atrodo juokingai. Pirmiausiai uzduodami klausimai atrodo labai silpni , kad kiti kandidatai , nepazvelgtu i korumpuota sali giliau....Tiesiog "malonu" ziureti , kaip vyriausi kandidatai i keistus klausimus , beria atsakymus kaip zirnius , kaip pirmokai , net uzsikirsdami, kad negautu pastabos is vedanciuju. O tai jau iseitu , kad negerai. Ne vienas , vienu sakiniu nepasake , kad tai yra valdziu valdymo problemos, ir kaip jas reikia taisyti. Niekas nepasake apie isnykusius , nykstancius miliojonus atsilikusia ir praskolinta sali ir kas del to kaltas. Ar mums reikia tautieciams kandidatu , kaip pirmoku , kuriuos gali , bet kas i kampus pastatyti.? Ir dar, nesugebejimas tv viesai rodyti kalbanciuju laika , pavercia situos vadinamus debatus abejotinais

tik

tik portretas
idomu kokia nuomone turi jo moteris ir dukra po tokiu /runkelyniu/ kom?...

nera

nera portretas
nei 1 brudo kuriuo galima pasityket nes visi pries NVenskiene kuria ir pasutyki dauguma uztat VRK biorobotai blokuoja o sedintys A tyli nes tai ju isakymas kad nebutu konkurentu socbergauja su visais U spastais ir pan .....

jo

jo portretas
> Gražina. Eikite karvių melžti, su jūsų intelekto lygių tai geriausia ką galėtumėte nuveikti gyvenime.

Feliksas

Feliksas portretas
Kvaila lengva valdyti, mūsų kvaila balerina blogiau už Grybauskaite. Nesiseka mums, jankiu dovana Adamkus kiek jis pridyrbo

Nijolei

Nijolei portretas
man žinok px tie pasitikėjimai.Aš žiuriu tiesiai kur man naudinga. Kolxozas sukčius gaudo? Gaudo. Pinigus prie algu ir pensiju prideda? Prided. Ant ruskiu ir kito nereikalingo sbrodo neloja? Ne.Tai va. Aš už juos ir balsousiu.Nauseda tegu daro ka nor. Anas man nieko nedaro ka reikalings butu

Gražina

Gražina portretas
Delfio komentatoriai troliai persibazavo į Kauno dieną...

Strategas

Strategas portretas
I prezidentus keliantis, reikia tureti rimta programa, galincia istraukti Lietuva is meslo. O ateiti ir testi buvusiu prezidentu "merdejima", gali ir paprasta skalbeja. ;)

Nijolė

Nijolė portretas
Kam toks nieko ne sakantis pavadinimas? Geriau parašykite, kaip nusmuko žmonių pasitikėjimas Kauno meru , valstiečiais ir S. Skverneliu. Ar jie neliečiamieji? Prezidentas dirba dar tik vienus metus, o šitie šitiek metų mindo demokratiją.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva - Amerikos kolonija, o Nuoseda i kolonija Amerikos imestas sudo gabalas.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau metai su trupučiu ,o minkštakūnis ir yra minkštakūnis ,be savo tvirtos pozicijos.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
>Lietuviai ne debilai, mato ir supranta kas vyksta ir kas realiai valdo "nepriklausomą" Lietuvą, tai tu megztaberetis Vingių Jonas ir dar visiškas de.ilas.

Jonas

Jonas portretas
Nejaugi lietuviai iš tikruju visiški debilai

Joo

Joo  portretas
Prezidentas nebent Lanzbyyrgio vagims.

Anonimas

Anonimas portretas
na kaip gali buves pavaldinys buti geru vadovu,juk jis iprates gauti nurodymus is auksciau

nordland

nordland portretas
kokie dar zmoniu lukesciai ?? konservai juos tiesiog apgavo, pakise du savo kandidatus, oficialiai simonyte, o nauseda kaip tipo "nepriklausoma" kandidata, tai jis taip ir pralindo, nes zmones tiesiog balsavo PRIES simonyte.

Kis

Kis portretas
Gitanas privalo atsizegnuoti nuo konservatoriu ir ju vaduku,nes rinkejas aiskiai nepalaiko,jie net labiau nemylimi negu komuniagos su liberalais ir Uspaskichu kartu sudejus.Kiekvienas mastantis blaiviai mato,kad po Nepriklausomybes paskelbimo valstieciai pirmieji,kurie kiek sugeba tokiomis salygomis dirba del tos ir zmoniu geroves.O prezidentui reikia juos ir ju darbus palaikyti,o nesisaiskintis kas daugiau suvalge kotletus,juk net nejuokinga .Vieni 30 metu apsiede,o Narkevicius baisiausias ministras,kodel nutylo del Rokiuko,o juk sis mazas ,bet didelis parazitas.

Manau

Manau portretas
Kad komentatoriai perkaito nuo valstiečių pažadų,o šmeišti prezidentą yra nusikaltimas.Jeigu reikės ir tik už jį balsuosiu.O iki sočiai prisiklausiau tų melagių ir jų pažadų.Jūs turėkite nors dalelę smegenų kiek turi prezidentas tai su žodžiais nesišvaistytumėt.

Rinkejas

Rinkejas portretas
tikejausi pokyciu teismuose, deja sraigiu gaujos nepajudinamos

Prie ko Nausėda

Prie ko Nausėda  portretas
Jis tik laksto į kitas šalis pasisvečiuoti ir ranka paspaust. Čia yra kas rėkia, tai Linkevicius, senelis Landsbergis, kuris dar ir senatvėje vietos neranda. Jam Astravo elektrinė užkliuvo po to Karoblis, kuris pasikviečia, kad Lietuvių žemelė patryptu Amerikos kareiviai,kur Nato nežmoniškas pinigus kainuoja. Tapino liežuvis pakištas prieš Baltarusija, kas organizavo. Tapinas su minia žmonių. Galvokit.

Besiorientuojantis

Besiorientuojantis portretas
Patiko greita Prezidento reakcija į Lukašenkos verbalinį demarša. Prezidentas pažadėjo veidrodinį atsaka ir to pakako.

zemaitis

zemaitis portretas
Nereikia ieskoti kvailiu.Tie Nausedos reitingai lauzti is pirsto,norint jam isiteikti,aba kaip sako liaudis palaizyti uzpakali.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip galima gerbti sudo gabala?

vyte

vyte portretas
na kokiam reikia buti idiotu,kad is sito buvo galima ko tiketis.......Na bet Lietuvos versiai vadovaujasi emocijom,o ne kritiniu mastymu,

taigi

taigi portretas
> AŠ . Norėtume, kad atstovautų Lietuvos ir jos piliečių interesus, o ne būtų vidaus politikoje vienos partijos pastumdėlis,o užsienio politikoje jankių barškutis. Ar tai daug?

Hihi

Hihi portretas
Paseda pidaro gabalas

mumu

mumu portretas
Jauseda Nauseda.

AŠ portretas
O man atrodo ,kad komentuojate ir nesuprantate apie ką.Norėtumėte ,kad Prezidentas jums sukurtų gyvenimus.O reikia kurti patiems.Niekas nieko neiduos jei pats nenorėsi.Ir tokiems visi Prezidentai bus blogi.Nebalsavau už Prezidentą Nausėda,bet jis yra išrinktas ir privalote jį gerbti,o ne savo nesamones rašinėti.

nauseda

nauseda portretas
nuseda

Mąstytojas

Mąstytojas portretas
Balsavau. Tikėjausi. Bet toks jausmas, kad Prezidentas atlieka Didžiosios Britanijos karalienės vaidmenį. Lyg ir valdo, bet nevaldo.

Eksas

Eksas portretas
Balsavau Už ,Tikėjausi geresnio, bet nusivyliau.

apie

apie portretas
kokia dar pagarba ir pasitykeima galima kalbet jei si ireminta marionete tarnauja nezinia kam bet ne zmonems tai swed berg mafijos statytinis ir D Gzybovskojos politikos tesejas GEDA senjoras.........

Punch

Punch portretas
Apie koki pasitikejima prezidentu galima kalbeti,kai jis nuo grybo sijono nebeatsiplesia. Jau ir kalbet grybo frazemis pradejo. Grybo skambaliukas - ne prezidentas

Vienas iš VGT įstatymo punktų sako

Vienas iš VGT įstatymo punktų sako  portretas
8 ) nustato STRATEGINES KRIZIŲ VALDYMO GAIRES ...P.S . štai todėl neliko pagarbos ponui Prezidentui . Labiau pademonstruoti , kad NENORI DIRBTI KARTU manau jau neįmanoma . " valstiečiai " kaip priiminėjo sprendimus vieni , taip ir toliau dirba VIENI LIETUVOS LABUI . Seimo opoziciniai gali tik rėkti ir kritikuoti . Gėda . Balsuosiu tik už " valstiečius " .

Dar skaitau

Dar skaitau  portretas
VGT įstatymas . Į Valstybės gynimo tarybą įeina Respublikos Prezidentas , vyriausiasis valstybės ginkluotųjų pajėgų vadas, MINISTRAS PIRMININKAS , seimo pirmininkas , krašto apsaugos ministras ir kariuomenės vadas ......P.S. Na ir kodėl Ministrui pirmininkui buvo atsakyta , pone Prezidente? Man vis labiau panašėja - Prezidentas pažeidė įstatymą ?

Paskaičiau

Paskaičiau  portretas
LR Valstybės gynimo tarybos įstatymas . 5str.2d. Neeilinius Valstybės gynimo tarybos posėdžius šaukia Respublikos Prezidentas savo iniciatyva arba bent VIENO Valstybės gynimo tarybos NARIO SIŪLYMU . P.S Kuliešiau , baikit demagogijas .

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
O KAS JO TIKEJO IR KAS JI RINKO?

O man po nenoro šaukti VGT

O man po nenoro šaukti VGT  portretas
reitingas 0 . Deja , negaliu gerbti Prezidento kuriam nerūpiu aš eilinis pilietis . Pasaulinės pandemijos metu vakcinos klausimas manau yra strateginis . O tas Prezidento " ne " mane nustebino ir nuvylė . Aš jau niekada už jį nebalsuosiu . O premjerui Skverneliui pagarba .

Anonimas

Anonimas portretas
Per TV daugiau Trampa ir Putina matau,nei musu Prezidenta.(((

Ne nu

Ne nu portretas
jis tikrai protingas bet tas jo grybiškas lojimas prieš rusus ir kaimynus tai rėžia ausį

Fontanas

Fontanas portretas
reiksme duoda nebeveikia

Liūdna tiesa

Liūdna tiesa portretas
Tai,kad Jį valdo visokie kulė-šiai su mačiuliais.ai dar majausko naujoji meilužė patarinėja.

manau

manau portretas
. manai? . Išsiblaivykite gerbiamasis, dar pradėsite sapalioti esą už jį konservatoriai balsavo :))) Logika paprasta - daugiau nėra kam , beretukai tai už žydrą kumelę:)

> tai

> tai portretas
Jeigu jau taip, tai Kildisiene atrodytu geriau.

tai

tai portretas
Bent nemaiso,reikia tureti prezidenta tai ir turim ,ir dailu,jis gi uzsienio politikai,o kokia pas mus uzsienio politika,nuskristi kur nors ir pastoveti,ta ir daro,o nuomones musu ir neklausia

manai?

manai? portretas
manyk išnaujo,- jį dar rinko ir be valstiečių elektorato. Aniem tai būtų ir skviernelis tikęs, ot tada tai būtų lūKesčių išsipildymas, pilnas jarunda :))))

Anonimas

Anonimas portretas
Baudziauninkai, JUS VISADA kalti. Kalti kad Landzbergiu gauja isvoge milijardus, Kalti kad jie nepasodinti, Kalti kad seimo ziurkes, vyriausybe ir prezidentura suka milijonines aferas, Kalti kad issirinkot Washingtono chaluju. Kalti esat, kalti. Jus daug norit. Zinokit kat vogti visiems milijonu neuzteks ir paciulpti jankiui prileidziami tik patikrinti ir patikimi muzikai.

tai

tai portretas
> niurzgaliams . Prie ko čia pašalpos, beretę išsiplauk :)

Ricius

Ricius portretas
Iš kur bus tie reitingai, jei JE nebebendrauja su piliečiais. Jo vardu visur rodosi ir kalba patarėjas.

Anonimas

Anonimas portretas
tai jis dirba priesams .nevykes .

NIURZGALIAMS

NIURZGALIAMS portretas
PIRMA PATYS DIRBKIT IR NELAUKIT PAŠALPŲ.O PREZIDENTAS VISAS INICIATYVAS SUTEIKTI VISOKIAS PAŠALPAS TURI VETUOTI.GERIAU PRIDĖTI MAŽAI UŽDIRBANČIAM TUOS 200,BET NE TAM TINGINIUI,KURIS 6 MĖN IEŠKO DARBO,KAI DARBO PASIŪLA DIDELĖ VISI MŪSŲ PREZIDENTAI DIRBO LIETUVAI IR ŠIS TAIP PAT.

nauseda -tai zmogus NIEKAS

nauseda -tai  zmogus NIEKAS portretas
bereikalingai virpinantis ora.....

nu

nu portretas
svarbu aukštas ir gražus bent

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Smegenimis apdovanoti visi, tačiau ne kiekvienas išstudijavo jų instrukciją.

Jo jo

Jo jo  portretas
Žmogus pametęs stuburą.

Anonimas

Anonimas portretas
kol zmogus nera valdzioje jis yra NORMALUS o kai atsiranda valdzioje tampa kaskkaip NEIGALUS !!!

manau

manau portretas
Lūkesčiu nebuvo, tiesiog geriau aukštas ir gražus, nei žydra bei kvaila. Visų pirma, jis pamiršo, kad jį išrinko valstiečių elektoratas, dabar apskritai žemiau plintuso, juk visi supranta kad tėra usa užsienio politikos marionetė.

Audronė

Audronė portretas
Teisingai pasakė Valinskas turėjome prezidentę su k...., na dabar be jų

Blinda

Blinda portretas
Nera jokios valstybines politikos. Vyksta pilnas nutautinimas ir zmoniu varymas i baudziava.

Galerijos

Daugiau straipsnių