Supykdė Seimo nario R. Martinėlio veiksmai: iškirto medžius, mišką apsijuosė tvora

Grįžti į straipsnį

Andrius

Andrius portretas
Žmones serga pavydo,keršto ligomis,o ypač tie kurie nieko neveikia ir nedaro,bet liežuviais nori pakenkti.Lietuviškas bruožas lietuvių.Gaila,bet taip yra.

visiskas Martinelis ...variugom istatymai

visiskas  Martinelis ...variugom  istatymai portretas
nerasomi ...a lia Mazeikis neva tik dabar ir suzinojo apies sy reikala ... BLT ,,ten visi seimo ir vyriausybes GNYDOS tvorom apsitvere ezerus. upiu pakrantes ir miskus su silais.....

NUSIKALTĖLIS ne vienas veikia

NUSIKALTĖLIS ne vienas veikia portretas
jei tie, kieno PAREIGA pažaidas ir nusikaltimus matyti, kurie būtent už akylumą, gerą klausą ir įstatyminius veiksmus algas gauna, tiek metų „nieko nematė”, tai nieko ir nedarė, vadinasi , jie visi sudaro vieną grupuotę, veikiančią PRIEŠ LIETUVĄ, KENKIANČIĄ jai!

Rokiškėnas

Rokiškėnas portretas
Raimundas Martinėlis šią sodybą turi gal 7 metus ir dabar jis kažkam užkliuvo. Man atrodo jis ten laiko danielius todėl teritorija aptverta. Keista, kad tik dabar užkliuvo...

Balsas

Balsas portretas
Nu issisiautejo tie valstybininkai , o juk jie yra tautos patiketiniai..Pasirodo, ne tuos delegavo. Juk pagal demokratinius rinkimus butu taip; deleguotas asmuo nepateisina valstybiniu reikalavimu, daro nusizengimus - atimti mandata ir isprasyti is valstybiniu pareigu. Dabarties vyksta kazkas nesuprantamo, deleguotas asmuo daro nusizengimus, ir nieko. Bukite palaiminti.

Bronius

Bronius portretas
vėl pasišiukšlino "tvarkos ir teisingumo" partija, tapšnius surinko kompaniją savo ūkio tvarkytojų.

Senis

Senis portretas
Kinijoj už tokias aferas seimo narys jau senai ant šakos kabotu.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
manau kad 90 procentu valdžiagyvių dirba už kyšius.Matom teisėjus išlaisvinusius banditus,juk ne už ačiū.Kada Kauno teisėja iš teismo salės paleidžia narko prekeivį,pas kurrasta puskilis herojino,taip kaip narkotikai skirti arbatai skaninti.Ir niekam nesukelia itarimo.Idomu,kokia vilą teisėja pasistatė.Okad simūnai užima paežeres,kerta miškus,keičia reljefus ir upių vagas,kilnoja žemes,kaip taburetes,runkeliai seniai nesistebi.Juk lendzbirkis jau seniai tai įstatymais itesino0.

is

is portretas
snukio matosi kad socrunkelynis tipas tolygus krabo ir markizo genams su visais skvernais...

Piktas

Piktas portretas
Grusti lauk tokius is seimo! Kas juos renka??! Keisti ta prakeikta partiniu sarasu sistema!

R

R portretas
Taigi ,,plėšrūno tipas" pats populiariausias. Greit visa šalis taps privačia valda.

Nuomone ir kas galli tai paneigti ?

Nuomone ir kas galli tai paneigti ? portretas
Stai vaziuoja Prezidentas i kita pasaulio sali del gamtos apsaugos,o Lietuvoj kaip Amazoneje miskai kertami,upeliai ,ezerai tersiami..Palangoj graziausiame musu kampelyje parke dyksta rumai priklausantis rusijos tautybes poniai .O ar Lietuvos pilietei neaisku.Kiek kainuoja tokie isduodami leidimai?Kodel niekas apie tai nesiaiskina? Kodel tyla? Ar mums daugiau Amazones miskai ar musu Lietuva turi rupeti Uz kiek politikai,valdininkai pardavineja Lietuva/? kada suzinosim ,kad priklausom ne sau ,o kazkokiai nedraugiskai kaimynei??

Anonimas

Anonimas portretas
Ech, gerą darbą rusai darė, apgyvendindami Sibirą....

V

V portretas
Stai kokius tipus renkame i seima .uz istatymu nesilaikyma von is seimo o tie kurie nelegalei dave leidimus mes is darbo .gal tuomet supras kad pries istatyma visi lygus

Galerijos

Daugiau straipsnių