Sureagavo į G. Nausėdos kritiką dėl skiepijimo: kritikuoti reikia tada, kai pasiūlai savo modelį

Grįžti į straipsnį

Lietuvis

Lietuvis portretas
Už konservatorius nebalsavau uz lasves iškrypelius taip pat nebalsavau ir niekad nebalsuisiu už šias teroristinės partijas. O prezidentui iš karto reikėjo stovėti tautos ir demokratijos pusėje o reikalauti 70 procentų.

Zilius

Zilius portretas
Nulis yra nulis

Andrius

Andrius portretas
liurbiams teiktų prisiminti, ne tik, kad nusipelnė kritikos (mažų mažiausiai), bet ir kad jie patys dideli kritikuotojai nieko gero nesiūlantys

Andrius

Andrius portretas
slav trolių fermos vis naudoja tas pačias frazes: „praleido progą patylėti“; „aukštas ir gražus“; „kalba kaip bobutė“ ir kt.; matyt, kažką pavojingo slav šiukšlės jaučia iš prezidento

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Mūsų Prezidentas ilgas ir gražus, bet dažnai praleidžia progą patylėti. Geriau mažiau kalbėtų ir leistų ilgiau savimi grožėtis - būtų daugiau naudos. Jei daugiau tylėtų, niekas taip ir nesužinotų, kad mūsų Prezidentui dirbti sekasi daug sunkiau nei kritikuoti.

kasdien Akcija

kasdien Akcija portretas
''aplok Prezidentą''/O senis su anūku -atsidėkos

L?

L? portretas
Gentvilai, prezidentui trūksta ne tik nuoseklumo, bet negi pirštais rodysi. Vėl pamiršo kada reikia liežuvį paturėt už dantų. Tarška kaip šarka.

AŠ manau

AŠ manau portretas
Per visus Nepriklausomos Lietuvos metus pats blogiausiasPrezidentas.Pats paklebė,kad septyniasdešimt procentų paskiepyti iki vasaros pradžios ir pamiršo savo įsakyma.Kai vyriausybė pradėjo vykdyti joįsakymatai jau per daug spaudžia.Tai jau ne Prezidentas ,o antivakseris.Ir normalus Lietuvos piliečiai už ji antrai kadencijai nebalsuos.Už ji nebalsavo mūsų šeima ir nebalsuos.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kas skyrė ministrus, kas spaudė dėl skiepu, kas turi atsakyti už žmonių gyvybes pagal BK 133 str. sukurstymas prie savižudybės...

Nesusipratimas?

Nesusipratimas? portretas
Ir aš vis negaliu atsistebėti G. Nausėdos leksika. Pažiūrėjau 08-19 21 val. LRT televiziją. "Dienos temoje" politikavo Prezidentas. Įžvelgčiau, kad Prezidentas galėtų būti vadinamas netiesioginiu riaušininku arba prisidedančiu prie vidinių neramumų kurstymo Lietuvoje. Ypač jo pasisakymai dėl vykdomos vakcinacijos. Atsiprašau, bet panašu į totalų nesusipratimą.

Blogai

Blogai portretas
dirba vyriausybė, labai blogai. Už prezidentą nebalsavau. Už koncervus nebalsavau. Už "laisvus" - nebalsavau. Už Šimonytę - niekada.

O kam jam galvoti ?

O kam jam galvoti ? portretas
O kam? Juk jis aukštas ir gražus....

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
Prezidentas prisideda prie kiršintojų.Vyriausybė dirba gerai.Nebalsavau už jį ir nebalsuosiu.

Galerijos

Daugiau straipsnių