Sureagavo į Prezidentūros kritiką premjerui: tai panašu į provokaciją

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Chm: "Patarėjas yra samdomas specialistas, kuris savo poziciją derina su vadovu" - BŪTENT, bet - kas tuo vadovu yra 'konservų' Trojos arkliams?.. O šie tokių visur prikaišė, irne tik pata-RRR-ėjais.

Š... malėjas

Š...  malėjas portretas
Jei Milliūtė Malinauską pavadino šūdmaliu,tai pasakė labai teisingai ir tiksliai.Argi jis ką nors kitką sugeba malti? Ir tą š... mala iš tuščio į kiaurą.

Tiesa akis bado

Tiesa akis bado portretas
J.Neverovičius yra lenkas,o ne koks tuteišas, kaip tas visas Tamoševskio klanas,remiamas karbauskinės šutvės.O tikri lenkai yra ir kultūringi,ir garbingi žmonės.O dėl Skvernelio...juk turi būti dėkingas ne tik,be abejo,už keliuką.Be to,juk ir ligos poveikis daro įtaką neadekvačiam elgesiui.Na o dėl Malinausko...Jei kalbės kitaip,paprasčiausiai bus išspirtas kaip ne pagal poreikį lojantis nereikalingas šuo.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Premjeras į žodžių mūšį su prezidentūra pasiuntė savo šūdmalį (Miliūtės duotas viešas įvertinimas savo kolegai Malinauskui).

bet

bet portretas
Staigiai čia prezidentas apsidirbo, lai "dėkoja" broilerio partijos atstovams-patarėjams :DDD

vilnietis

vilnietis portretas
S. Skverneliui reikia atleisti, jis gali nusikalbėti ir tai nieko stebėtino, o Narkevičių jis turi ginti, juk ne Rokas Masiulis, o Narkevičius gatvelę išasfaltavo.

tai

tai portretas
politidijotizmas korupciniu pagrindu priskaldys /malku/ kurias degint teks kitiems o mes visi kaip ir visados skesime tuose politdumuose kuriuos nezinia koks ir iskur vejas issklaidys iki sekancio politlauzo?.......

Anonimas

Anonimas portretas
Kažin kokią nuomonę suformuos pasauliui mūsų mažoji Lietuvėlė,su tokiais vadovais?Kad buvusių vadovų dėka netekom dalies lietuvių,tai akivaizdu,o kad nesugeba susitvarkyti valstybėje valdantieji ir dabar,tai visiška bedugnė,kurioje mes tuoj atsidursim.Kaip kokiam dideliam kaime,kai viena tokia pasakė,o kita atsakė.

jo

jo portretas
Pradžioje premjeras prisišnekėjo, paskui gavo atgal iš Prezidentūros...

Viršininkai pykstasi - darbas pagerės?

Viršininkai pykstasi - darbas pagerės? portretas
Tu pyksti pavaduotojau - tu pralaimėjai! Už teisingą žodį , kaip ne keista, dažniausia ir pykstama. Reikia ir premjerui pagalvoti ką kalba...

švarkeli, gydykis pas verygą

švarkeli, gydykis pas verygą portretas
užkniso tavo sovietinės mentūros leksika ; 'provokacija, antivalstybiniai...." Geriau keliukais užsiiminėk.

Manau

Manau portretas
Labai teisingai pasake prezidento patarejas ,o skvernelis kiek besukios savo uodega , anoji tik i kilpa susisuks.

Kažin

Kažin portretas
ar tik ne "dar žemiau krito" su tokiais pareiškimais Prezidento patarėjas kartu tempdamas ir Prezidentą, kuris kažkodėl nesugeba jo sudrausminti. O gal čia veikia dar kokia nors "slapta jėga" iš TS LKD, kuriai taip rūpi kiršinti visus.....

ltsr

ltsr portretas
mėgiamas bolševikų žodis-provokacija

Kaip visada

Kaip visada portretas
Tas Nausėda atrodė inteligentiškai,bet pasirinko labai prastą komandą ir tapo visiškai tampomas už virvučių.Tokiems iki Prezidentų labai toli.

Vilnietė

Vilnietė portretas
O man atrodo , kad premjeras teisingai elgiasi dėl ministro tokių įrodančių argumentų kaip ir nėra , kad konservatoriai kursto tai matosi iš visų pusių konservatorių nebūtų vyriausybė daug daugiau darbų padarytų tai vot kas Lietuvai kenkia!!!!!!

A

A portretas
Jau jus b..et uzknisot su tais barniais,pradekit dirbt valstybes naudai o ne saviem gruobuoniskiem interesam.

NA NA

NA NA portretas
to dar nebuvo ,kad lenkai išduotu ir provokuotu vienas kitą ,---------matosi ,kyšo landsberginių ausys yra panaudoti kgbistiniai metodai ,sudaužti lenkus galvomis ,lenkai pešasi , o landsberginiai ploja katučių ,to jie ir siekia , žarsto žarijas svetimomis rankomis ,daro Lietuvoje chaosą ,prezidentą apsodino savo patarėjais ,vienas perbėgėlis iš matijošaičio ,kita yra tvirkintojo Majausko sugyventinė ,kvailina prezidentą su išankstinė dezinformacija ,ko pasėkoje prezidentas lieka ant ledo, susipykęs su visais ,,,sėkmės prezidentui ne būti Grybauskaitės kailyje ,,,,

nulis

nulis portretas
Apsidirbo grazuolis is stiklainio. Pasirodo yra tampomas uz virvuciu konservatoriu ir jiems prijaucianciu patareju. Pasirodo, kad jam labai patinka korumpuotas Rokutis, grigeo parama, grubliausko veiksmai, gentvilo saika, gabrio gauja. Geriausias viso to irodymas prisikabinimas prie ministro, sutrukdziusio pasto pastatu pardavima, gelezinkeliu biznius. Krito plintuso draustinio okupantas su savo "auksta" politine morale

ALGIS

ALGIS portretas
Premjerą , dėl ministro gynimo , vertinu blogai , bet prezidentūros patarėjo kalba -- ŽEMIAU PLINTUSO IR PREMJERAS TEISUS , SAKYDAMAS , KAD PREZIDENTAS UŽSIIMA TAUTINIŲ MAŽUMŲ DISKRIMINACIJA , YRA TEISUS ,.TOKIO RANGO VEIKĖJAI TURI GALVOTI KĄ KALBA .

kauniete

kauniete portretas
Neverovičiau jau visus aplojaipalik ramybėj Skverneli nes esi žemiau plintuso

natalija

natalija portretas
JI9S NE TIK VALSTYBĖJE BET IR I LENKIJA NUNEŠĖ PLETKU LYGIO ŽINIAS SLIDUKAS

as

as portretas
idomu ,kiek pareigu turi NEBEROVICIUS?siuo atveju advokatauja patarejas

to Vanga

to Vanga portretas
O man džiugu turėti tokį MP,kuris nesilanksto vėjo pučiamas

bobų turgus

bobų turgus portretas
Nausėda ir vėl praleido progą patylėti. Neetiška ir nekultūringa Neverovičiaus kritika daro jį patį žemai puolusiu. Galima gi įsiteikti prezidentui ne išvedžiojimais, o konkrečiu darbu gerovės valstybės sukūrimui. Negražu kelti bobų turgų valstybėje,

nuomone

nuomone  portretas
Lietuva patarejai greitu laiku valdys -keistokai atrodo.

Anonimas

Anonimas portretas
Prezidentūra sąmoningai leido kalbėti patarėjui - lenkui, kad būtų įtikinamiau, jog lenkai pas mus gyvena neignoruojami? Tai tada jai epavyko, per pgus toks triukas.

Vanga

Vanga  portretas
Neverovičius-lenkas buvo puikus ministras, specialistas, intelektualas, dabar dirbantis prezidentūroje. Ar kas jam kada reiškė kokias pretenzijas tautiniu pagrindu? O jau vyriausybės nusišnekėjimas yra totalus visose srityse ! Ar ten liko nors kruopelė savigarbos, ar moka tik vemti vemti kažkokias "nuomones"?Man gėda turėti tokį MP!!!

Alis...

Alis... portretas
su nacionaliniais klausimais reikia elgtis labai atsargiai... man labai nepatinka šios istorijos eskalavimas iš prezidentūros... kam iš vis reikėjo sureikšminti tą ministro istoriją?...

Rici

Rici portretas
Na snukį atėdė,bjauru žiūrėt.

Galerijos

Daugiau straipsnių