Sureagavo į kritiką P. Mačiuliui: Prezidentūra – darni komanda

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
ŽIAURU: "Tai reiškia, kad prezidento patarėjai, komentuodami aktualijas arba reikšdami poziciją, visada reiškia ne savo asmeninę, o Prezidentūros nuomonę" t.y.: kokia Trojos arklių prezidentūroje 'nuomonė', tokia ir Prezidento nuomonė... :/

Jonas

Jonas portretas
Mačiulis nesugebėjo dirbti Kaune, o vadovauti visai Lietuvai nori....

manau

manau portretas
Bubneli, nesek pasakų.

Aš  portretas
Koks prezidentas tai tokie ir patarėjai viskas jarunda kad tik karo nebūtų,Vabcie tai gėda!?

Nesugebam pasirinkti

Nesugebam pasirinkti portretas
Jei tauta rinko toki prezidenta is svetimos salies banko ,tai ir turejo taip buti,kaip siuo metu yra.Jei zmogus bent viena karta nusizengia valstybes istatymams,juos apeina teismo keliu,tai pas ji kaip ir nerasta sazines.Grazus stotas,dar ne viskas.Dvigubi standartai tai tik pradzia.

tesingai sureguota y kritika......

tesingai sureguota y kritika...... portretas
Prezidentura;- durniu komanda,......

kodėl BUBNELI, "nematai" TO, ką gyventojai m a t o,

kodėl BUBNELI, "nematai" TO, ką  gyventojai  m a t o,  portretas
jog ne tik prezidento patarėjai , bet ir PREZIDENTAS yra į v e l t i į žiniasklaidos s k a l i k ų menkavertes -buitines NARKEVIČIAUS problemas, kurios ESKALUOJAMOS pernelyg ilgai--pamirštant konkrečiai SPRĘSTI p a j u r i o ORO ir VANDENS taršos ir KITAS šalies problemas, kurios daugybę metų NUODIJA klaipėdiečius.Kaip NAUSĖDOS patarėjai,turėtų bendrauti su žiniasklaida ir visuomene,neįsiveliant į beprasmes politines BATALIJAS-turėtų pasekti GRYBAUSKAITĖS patarėjų darbo patirtimi.

kodėl BUBNELI, "nematai" TO, ką gyventojai m a t o,

kodėl BUBNELI, "nematai" TO, ką  gyventojai  m a t o,  portretas
jog ne tik prezidento patarėjai , bet ir PREZIDENTAS yra į v e l t a i į žiniasklaidos s k a l i k ų menkavertes -buitines NARKEVIČIAUS problemas, kurios ESKALUOJAMOS pernelyg ilgai--pamirštant konkrečiai SPRĘSTI p a j u r i o ORO ir VANDENS taršos ir KITAS šalies problemas, kurios daugybę metų NUODIJA klaipėdiečius.Kaip NAUSĖDOS patarėjai,turėtų bendrauti su žiniasklaida ir visuomene,neįsiveliant į beprasmes politines BATALIJAS-turėtų pasekti GRYBAUSKAITĖS patarėjų darbo patirtimi.

Na

Na  portretas
ir sekasi mums su tom prezidenturom.Turejo vilti.Ta viltis baigia sunykti per visokius kotletus, neturejima laiko susitikti su jaunu zmogum i misitrus, kai svarbiais momentais neisakoma nuomone.Lauksim kitu rinkimu.

Dvi Lietuvos

Dvi Lietuvos portretas
Mums sekasi su gėlėmis...Turėjom tulpę..., dabar narcizą...Abu turi bendrą tikslą - ginti Masiulių klaną, kodėl?Panašu,kad prezidentūra tapo nezabūdkių šiltnamiu.

Galvoti dar galima?

Galvoti dar galima? portretas
Prieš artėjančius Seimo rinkimus Ramūnas drumsčia vandenys, tikėdamas daugiau sužvejoti dar išlikusius patiklius rinkėjus. Drumsk smegenis rinkėjams kiek nori, bet brakonierius kaip buvai taip ir liksi. Tik dar su didesniu kvailinimo bagažu. Valstiečiams kaip ir netiktų toks sūnaus palaidūno elgesys. Bet, matyt, geresnio neturi.

Galerijos

Daugiau straipsnių