T. V. Raskevičius piktinasi: bandoma sabotuoti Civilinės sąjungos įstatymo projektą

Grįžti į straipsnį

Tai dabar

Tai dabar  portretas
Šitie duos kraują su užkratu?kaip saugotis?

ggg

ggg portretas
Nei dienos be Raskevičiaus, jau seniai parlenkė ir mūsų faktinį vadovą V.Lansbergį su anūkų, kartu sudėjus o juk nuopelnai visai Lietuvai Raskevičiaus, kol kas nuliniai būnant seime,Be to mažėjant piliečių dirbtinai plečiamos ir dauginamos LGBT gretos,žaidžiama emocijomis,jausmais ir naudojamasi emociškai pažeidžiamais jaunais žmonėmis,Dabar jau parodė tikrą veida ,reikai prieiti prie vaikų,kad juos ugdyti pirmiausia kad būtų galvos šviesenės ,būtų patriotai ir mylėtų savo Tėvunę bet nuo lytinių santykių, kad visi gimsta belyčiai,kad LGBT o ne tėvai aiškintų vaikams,Be to reklama kai sudievinami visi LGBT nariai,kurie visi tiesiog paskendę meilėje arba mama kurios dukra vis neužauga ir mamaeina pas prezidentą,lyg jos dukra lygesnė už kitų mamų dukras,Veidmainiai ir melagiai štai ką parodė per visus paradus,,

JONAS to litovcam kaimiečiam

JONAS  to litovcam kaimiečiam portretas
Tai rašo ukrainietis kad lietuviams reik atimti visas teises Žinau nes pasakojo pažystamas kad jo prašė parašyti pažystamas ukras ir sumokėjo DAR SAKĖ KAD REIKĖS IŠKELTI VĖLIAVA IRGI SUMOKĖS Pamastykite lietuvei ka darote patys lietuva atiduodat ukram tai banditu tautai Dar gyrėsi kad dabar mes europoje ir padarysim tvarka čia be zeles

anonimas

anonimas portretas
Ikyrejo stipriai sis profesionalus gejus.Man atrodo,kad jo vadovaujama komiteta reiktu pervadinti geju teisiu komiteta,kadangi sis vadinamas politikas daugiau niekuo nesirupina,o tik dirbtinai ispustomis geju problemomis.

BEŽDVID 22

BEŽDVID 22 portretas
Dauguma tautos piktinasi visa Armonaitės partija ir beždžioniavimą su LGBT su visom jų sąjungom ko pasiekoje yra tikimybė raupų paplitimui.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas ką sabotuoja? Tada klauskim taip - kas sabotuoja jau seniai Seime užregistruotą ir svarstymams parengtą Bendro gyvenimo susitarimo įstatymą? Tai čia jūs sabotuojat, nes jūsų siekių neatitinka. O siekis aiškus - homosantuokų ir vaikų įvaikinimo įteisinimas. Aišku, ne iš karto, o po žingsnelį. Tai atvirom kortom sakykit, ko siekiat, tada visuomenės neerzinsit. Bent jau pliusą už tiesos pasakymą gausit

Klebonas \\\\\.../////

Klebonas  \\\\\...///// portretas
Velnias atsiūtas į Žemę už kažkokius griekus.

sor0šo/švabo mazgotei raskei-gražūs paveiksliukai

sor0šo/švabo mazgotei raskei-gražūs paveiksliukai portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

kodėl pupuliai mentai važinėja po 2

kodėl pupuliai mentai važinėja po 2 portretas
gal todėl kad pagal raškevičių juos sieja artimas ryšys?

Anonimas

Anonimas portretas
Melskimės. Dangaus Dieve, žemės Dieve, angelų Dieve, arkangelų Dieve, patriarchų Dieve, pranašų Dieve, apaštalų Dieve, kankinių Dieve, išpažinėjų Dieve, mergelių Dieve, Dieve, kurs turi galią mirusiems grąžinti gyvybę ir poilsį po darbo, nes nėra kito Dievo be tavęs ir negali būti, nes Tu esi visų regimųjų ir neregimųjų daiktų Kūrėjas, kurio viešpatavimui nebus galo. Nuolankiai puolame prieš tavo garbingąją didybę ir maldaujame Tave, kad savo galia išlaisvintum mus nuo visų pragariškų dvasių spąstų, apgavysčių ir visokių kitų blogybių galios, jų melų ir jų piktumo. Nedelsdamas suteik mums savo galingą apsaugą ir išlaikyk mus saugius ir sveikus. To maldaujame Tave per Jėzų Kristų, tavo Sūnų, mūsų Viešpatį, kuris būdamas Dievas su Tavimi ir Šventąja Dvasia gyvena ir viešpatauja per amžius. Amen.

išnyk

išnyk portretas
pÿdere

padovanokit jam bezdzione

padovanokit jam bezdzione   portretas
raupais uzkresta --lai dulkinasi ,,civilinej sajungoj,,,....

niekaip nesuprantu

niekaip nesuprantu portretas
tam veltedziui kas nors subine uzsiuvo, ar siaip ka veikt neturi?

che

che portretas
tokio dalyko net svarstyti neverta. Ar šiandien nėra svarbesnių dalykų?

Gaus beždžionių raupsus

Gaus beždžionių raupsus portretas
ir apsiramins,kuriam laikui .Seimūnų vietoje atkreipčiau dėmesį į rankų higieną,po pasisveikinimo..

Už tautos

Už tautos portretas
Kiršinimą nėra įstatymo šitam žmogai?

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Rašė laikraštyje Armonaitės ir Raskevičiaus partietis kaimyno šunį iškrušo ,,, tai daar turės sukurti šeimą ?

Kuklus

Kuklus portretas
Ir Aš, ir MES VISI!

kauniete

kauniete portretas
Ir aš piktinuosi Raskevičiumi. Ką man daryt?

Klpd.

Klpd. portretas
Šitų žmogų planas yra kuo didesnė lgbt bendruomenės plėtra. O kad ją įvykdyt reikalingi nuoseklūs veiksmai. Visų pirma įstatymu įteisinti sexmažumų poras kaip šeimas..Paskui - šeimos turės teisę įsivaikinti. Paskui bus išauginta gausi kitokio , galimai psixiškai sužaloto supratimo populiacija, kuriai vienas ir tas pats su kokia lytim santykiauti ar gyventi..(jų bene pagal lgbt yra ar ne 78 rūšys) Visuomenė bus pakeista kitokia..Ponai puikiai supranta kas kur ir kad tikrai nepavyks iš karto bumptelt vaikų įvaikinimo tad įsirėžę stumia pirmą žingsnį:D)

Pede, \\\\\.../////

Pede,  \\\\\...///// portretas
Rūpinkis tik savo šiknos reikalais,žiūrėk kad vazelino nepritrūktum. Visai pamišo.

Ir gerai kad

Ir gerai kad portretas
sabotuoja,jūsų sodomitiški kėslai neturi ateities .

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kada sita uzdarys?

LT kartu su Bulgarija vėl paskutinė ES statistikoje

LT kartu su Bulgarija vėl paskutinė ES statistikoje portretas
O mūsų bukalaurai ėmėsi unikalios politikos visame kame - žiūri į špygą ir aikčioja kaip gražu, o ir iš visų reikalauja kad visi veidmainiškai aikčiotų. Žmonės, ar jūs tikrai tikrai už juos balsavote? Ko tai abejonės kyla žinant kiek buvo "paklydusių" ir sugadintų biuletenių.

H

H portretas
Kas per bjaurybės . Jiems gyvenimas tik ties vienalyčiu seksu sukasi . Nors jų absoliuti mažuma , tačiau reikalauja sau išskirtinės daugumos teisių . Tuo pamindama kitų Lietuvos gyventojų teises . Žūsta žmonės , prievartaujami vaikai , moteris . Tačiau jie tik per šiknaskilę mato pasaulį

S.S.S.

S.S.S. portretas
būtų gerai, kad žurnalistai išviešintų visą veiklą, ką šis individas per laiką būdamas seime nuveikė žmonių labui, išskyrus, kad rūpinasi savo šiknos reikalų įteisinimo...

Stop ped de ras tu

Stop ped de ras tu portretas
propogandai, vaiku demoralizavimui, visuomenes kirsinimui, baznycios naikinimui, stop nacionalinio identiteto naikinimui. Stop amerikos globalistu invazijai!!!!

Tautvydas

Tautvydas portretas
Kada suprasite kas yra ŠEIMA? Paaiškinu - vyro ir moters sąjunga sudaro šeimą, kuri gali ir privalo gimdyti ir auklėti vaikus - tautos ateitį. Šitą PRIVALO SUVOKTI visi ir ypač Seimūnai. Kaip du vyrai ar dvi moterys pagimdys vaiką??? Kaip ir iš kur tokie norai atsiranda? O apie jų įsivaikinimą negali būti ir kalbos, nes jie negali auklėti vaikų. Bus sugadintos asmenybės.

Atėjai,privėmei,prišikai-

Atėjai,privėmei,prišikai-  portretas
sveikinimai,esi tikras šarikovas.

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek galima leisti reikstis tam gejui?

Litovcams kaimieciams

Litovcams kaimieciams portretas
Mano manymu litovcams reiketu atimti bent kokias teises lietuvoje. Viskas su leidimais. Susikti litovcai, berndaug junlietuvoje priviso.

manau

manau portretas
Šitų saujelei, dirbantys savo naudai Lietuvos vardu, turėtų būti pasiųsti ten pat, kur Ukrainos laivas.

Mantas

Mantas portretas
Partija kuri veikia pagal užsienio nurodymus turėtu būti uždrausta Lietuvoje.

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
By Byyy DEJAU ant WALDZIOS, PYDERALU IR WALDZIABOBIU!!!!! NAXUI JUOS VISUS..... MAN POOOCHUI ant rinkimu

Nesiseka

Nesiseka portretas
kol kas subininiams savo reikaliukus tvarkyt ir prievartaut seimą, nesiseka..:D) Gal ir patikėsiu jeigu seimeriai atsilaikys kad šita valdžia kažko verta..

nuomone

nuomone portretas
geda yra karo su Rusija metu prakisinet cia ta savo vienalyciu projekta. Laikas susiprast, kad sitos mazumu uzgaidos jau yra visuomenei neaktualios.

Pyragai

Pyragai portretas
Forsuoja savo partnerystės įstatymą, nes jiems jau laikas suskaičiuota seime. Greičiau tuos valkatas mėžkit, nes visas seimas dvokia nuo jų.

Iškrypėliai raminkitės

Iškrypėliai raminkitės portretas
Nes tuoj pradės visi jūsų nekęst

eik nax....j

eik nax....j portretas
PY........re

ggg

ggg portretas
Raskevičius niekada ne bus patenkintas ,be to ko piktinasi juk pats nepasirašė ant teikiamo projekto.Kaip diena nuo nakties skiriasi prieš kelis metus teikti pageidavimai ir dabar.Pandemijos metu Simonko skundėsi ,kad jam neteikia žinių apie partnerio sveikatą ligoninėje,bet npasakė kodėl tas partneris neįrašė jo pavardės guldmas į ligoninę ,kam teikti informacija,nes galima ten rašyti visiškai ne šeimos narius,gali ir draugus,kas gulėjo tą puikiai žino.Be to manipuliuojama emocijomis,jausmais kurie nepastovūs ,kai visi pritaria materialių dalykų teisiniam sutvarkymui,Gerai dar kad ES vertybėmis nemosikuoja,nes karo atveju kyla klausimas kieno vertybės dabar padeda UKrainai?Ar konservatyvios Lenkijos ar Vokietijos ,kur Šrioderis įteisno LGBT santuokas ,bet sugulė su homofobišku Putinu ir su Merkel,Neumajeriu sėkmingai čiulpia vamzdį.

galvoju

galvoju portretas
Gal šitiems reiktų Lietuvoje kokį uždarą getą įsteigti, už kurio tvoros geto viduje galiotų tik jų pačių susikurti įstatymai? Ten galėtų tratintis be išeiginių su bet kuom bet kaip, sudarinėti civilines santuokas ir skirtis, na žodžiu kažkas panašiai. O už geto ribų jiems jau galiotų normalių žmonių įstatymai.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Taigi ir dabar viską galima susitvarkyti pas notarą.Pavardę irgi galima pasikeisti pagal galiojančius teisės aktus.Ką jie čia kiršina visuomenę,ieškodami problemų ten,kur jų nėra?!Yra tik jų negebėjimas susitvarkyti NT, paveldėjimo,sveikatos informacijos,atstovavimo įgaliojimo ir kitų dokumentų.Tai apie ką jie čia svaigsta yra civilinės metrikacijos pakaitalas,būtent tiems,kurie neįeina į Konstitucinį šeimos modelį.Protingi ir atsakingi žmonės,dar vadinami nusistovėjusiu terminu- sugyventiniai,kuo seniausiai reikalus tvarko pas notarą ir nemato problemų!

Vėl tas nutysusiais žandais

Vėl tas nutysusiais žandais portretas
Kažkuo nepatenkintas. Kada bus pabaiga jo isteriškiems kliedesiams, pagaliau?

o

o portretas
kada baigsis sis eurursuliu primestas asocialpydparadas A lygio bei svabprieziura ir tik tuomet tapsime valstybele kai pati tauta su savo iskiliais ir padoriais atsto vais perims valdyma nesikisant i imperiju pjudymus nes kas siandien vyksta tai aiskus zmoniu supriesiimas ir pjudymas ir karo neturetu buti istrinat si termina kaip griaunami stabai ===

Anonimas

Anonimas portretas
Atejo laikas Laisves partijai balsuoti pries visus Konservatoriu ir Liberalu pateikiamus balsavimus. Kai isbandys savo paciu vaisiu, “sajungininkai” gailiai verks kad nepalaike laisves partijos

a girdž,

a girdž, portretas
raskievičiau, bet ar tu nejauti, kad žmonės piktinasi tavim? Nu būk tu iškrypėlis, niekas nedraudžia, bet kam lįsti žmonėms į akis?

Galerijos

Daugiau straipsnių