Tarptautinėje Kijevo knygų mugėje pristatytas knygos apie prezidentę D. Grybauskaitę vertimas

Grįžti į straipsnį

ši Ulbinaitės k n y g a -absoliutus atitikmuo BREŽNEVO

ši Ulbinaitės k n y g a -absoliutus atitikmuo BREŽNEVO portretas
knygai- MALAJA ZEMLIĄ / mažoji žemė ir kitos / -- juk Grybauskaitė tapo č e k i s t e NEATSITIKTINAI, kaip tik jai gyvenimo KELIĄ NURODĖ--Brežnevo n i e k i n ė rašliava, ji baigė LENINGRADO čekistų-agentų mokyklą su SAVIGYNOS j u o d u DIRŽU, šią AGENTŲ mokyklą yra baigęs ir Rusijos prezidentas PUTINAS ir to jis neslepia--pradėjo dirbti VOKIETIJOJE sovietų AGENTU.---Kodėl iki šiol GRYBAUSKAITĖ tai s l e p i a nuo Lietuvos gyventojų ?

Ulbinaitės NETIESOS sakymas,

 Ulbinaitės  NETIESOS sakymas, portretas
apie čekistę GRYBAUSJKAITĘ ---tikslu suklaidinti ne tik ukrainiečius.---GERIAUSIAI Grybauskaitės veiklą į v e r t i n o Europos Sąjungos vadovybė , kai jai baigėsi prezidentavimas ;--n e s k y r ė į jokį POSTĄ Briuselyje, kaip č e k i s t ė atsidūrė politikos UŽRIBYJE- tiesiog k a g e b i s t ų OŽIO užpečkyje , kuriame t ū n o iki šiol.

TAI

TAI portretas
kada pristatys knygą Red Dalia

Klpd.

Klpd. portretas
Vajeee, Janutienės ,,Raudonąją Dalią " išvertė?:D)

kgb

kgb portretas
agente....

Augis

Augis  portretas
Brežnevas parašė ,,pakeltaja velėna (celina), mūsų gražuolė ,,kaip aš sukrušau Lietuva,, bus Zelenskio maldaknyge, kaip Brežnevo laikais jo kūrinis.

Neptunas

Neptunas portretas
Knygoje tikrai neminimas jos tarnybiniai posėdžiai, kai vedė paskaitas. Užmiršo paminėti kaip pardavė priešakyje Litą, su tokiais pat didvyriai kurie greitai raudoną vėliavą pakeitė į trispalvę, iš vogė žemės bando kas metus save priskirti pirmaisiu prezidentu. Afera tiksliausias būtų pavadinimas Lietuvos žmonių naikintinas su dujų laivo nuomą. Ir taip toliau.

Nu joo

Nu joo portretas
Iš mėlyno švarko taip ir neišėjo.

Tulpės

Tulpės portretas
Paštas o klausimai ar suderinti

lll

lll portretas
knyga “Kaip grūdinosi plienas” žįmiai įdomesnė

tokiaa grybauskines knygas

tokiaa grybauskines knygas portretas
,,Grybes[u] karas ,, tik hoholu LGBT-istai ir cichujnovskajos agrastai gali skaityt --[matomai tai publikai ir isversta]

Anonimas

Anonimas portretas
Leningradas paminėtas knygoje ? O brolis ? ir kiti faktai ?

Galerijos

Daugiau straipsnių