Tarybai siūloma G. Landsbergį tvirtinti partijos pirmininku dar vienai kadencijai

Valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininku dar vienai kadencijai turėtų būti patvirtintas dabartinis partijos lyderis, užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, siūlo Priežiūros komitetas.

„Priežiūros komitetas siūlo partijos tarybai, kaip aukščiausiajam mūsų organui tarp suvažiavimų, savo sprendimu de facto patvirtinti Gabrieliaus Landsbergio išrinkimą partijos pirmininku ketverių metų kadencijai“, – penktadienį BNS sakė Priežiūros komiteto pirmininkas Valdas Benkunskas.

Anot jo, jeigu toks sprendimas būtų priimtas, per suvažiavimą gegužės pabaigoje G. Landsbergis būtų būti paskelbtas TS-LKD vadovu ir pradėtų naują kadenciją šiose pareigose.

„Arba partijos taryba, aišku, gali apsispręsti ir kitaip – kartoti procedūras iš naujo arba pratęsti valdymo organų įgaliojimus trims mėnesiams“, – teigė V. Benkunskas.

Pasak jo, TS-LKD tarybą sukviesti planuojama artimiausiu metu.

Tiesioginių ir pirmą kartą planuotų surengti atvirų partijos pirmininko rinkimų konservatoriai atsisako, nes liko vienintelis kandidatas į šias pareigas.

TS-LKD skyriai iš viso į partijos pirmininkus iškėlė 16 kandidatų, tačiau visi, išskyrus G. Landsbergį, atsiėmė savo kandidatūras, teigdami, kad esant ypatingai pandeminei situacijai, reikia susitelkimo ir vieningo darbo Seime bei Vyriausybėje, o vidinė konkurencija tam kliudytų.

G. Landsbergis TS-LKD vadovauja nuo 2015 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kiek buvo rinkimu,kiek keitesi lyderiu,pirmininju,prezidentu,premjeru ir tt kiek metu buvo lt laisva atrodo uzstrigau laike ,nes tie patys epatenkinti komentarai ,kad ir kasxateitu i valdzia

Linas

Linas portretas
Ateina genijai ir vėl pranyksta, atėjo Landzbergiai visiems laikams!

Klp

Klp portretas
Užuojauta jums p. besikeikianti ir besikoliojanti Kremliaus šunauja (sovietiniai kolonistai, kolaborantai, Karbauskio žalios vištos spaudytojai bei kitos Lietuvos atmatos ir atmatėlės). Jūsų kvailumas beribis. Ar jūs susiriesdami keiksitės, ar jūs taškydamiesi nuodingom seilėm koliositės, niekas jums nepadės
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių