Teisingumo ministras prašo KT išaiškinti, kaip keisti Konstituciją dėl R. Pakso

Grįžti į straipsnį

moletu zydelis

moletu  zydelis portretas
paksas jau nuejo i istorija su aiskeregemis ,tai kam vel juokinti lietuva

Mociute

Mociute portretas
Ko cia taip rupinates del to Pakso ,kas jis do ,,asaba,, susidirbo ir tegu sedi ,kaip pele po sluota ,dar Eoroparlamente pasilepino ,ar negana,ar tik netaiko i ,,nacionaliniu vertybiu ,, sarasa ?

kvepia

kvepia portretas
Tai čia tas pats kurs iš lėktuvo įkrito į tvarto mėšlo krūvą...

Kam dar

Kam dar  portretas
Čia jo reikia?politinis lavonas,susitraukęs diedukas.

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Iš ,,Tvarto Smarvės" sklinda geros žinios Paxui: šikimas ir tapšnojimas tampa madingas, ir net pageidautinas. Taip ir toliau: ,,šiku ir tapšnoju".

mija

mija portretas
kodel taip sureiksnimas Paksas kai paziuri i jo snuki ,tai tikras debilas kuriam reikejo aiskereges

Remis

Remis portretas
Nebejuokinkit su tuo paksu, tualetinio popieriaus --visur pilna... cha, cha, chaaa...

Anonimas

Anonimas portretas
Paksas turi būti išteisintas,tai nenusikaltimas suteikiant pilietybę,o yra tie nusikaltėliai kurie jį apkaltino.Jis buvo sąžiningas ir visi to labai bijojo,kad visiems ateis galas.Tikiuosi jį pamatyti vyriausybėje kaip lyderį.

Vladimiras

Vladimiras portretas
Gražinkite mums tikra prezidenta į jo darbo vieta iš kurios ji neteisetai nuverte klanas

tai

tai portretas
jeigu mes sedim eurokiseneje koks dar K teismas gali vadovauti mums nes viskas del ivaizdzio tuomet lieka ir mus nusimuilinti kaip padare britai ir sodinti bulves ir kt darzoves kurios be chemikalu ir apsieisim be bananu ir kt ezoterikos kuri ispurksta chemikalais lietuvis darbstus pragyvens tik tegul palieka mus ramybeje nes iskasenu nera ir si krasta paversti turistiniu paliekant medzius kol socdebilai genseko palikuonys neisparceliavo.....

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Jus apkaltinote Lietuvos Prezidenta Paksa Lietuvos isdavyste uz tai , kad jis kakokiam Rusijos pilieciui iteike medai!!!!! Adamkus Amerikos kolaborantas proies Lietuvos istatymus buvo pastatytas prezidentu ir pastate Amerikos slaptus CZV kalejimus, uz kuriuos dabar visi Lietuvos pilieciai tures moketi baudas. Klausimas ar slaptu Amerikos kalejimu statymas Lietuvos pries visus Lietuvos istatymus NESISKAITO LIETUVOS ISDAVYSTE??

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Bet siulau Paksui pries tai paskubeti ir dar karta kreiptis i EZTT, kad jam is Oziu Fermos priteistu milijonines kompensacijas uz delsima ir sprendimo nevykdyma

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
O! , jau neblogai

...

... portretas
Jau seniai KT uzurpavo valdžią Lietuvoje; Konstitucijoj NĖRA ko keist (nė viena raidė nėra Paksui netinkama); reikia pakeist Referendumo įstatymą kad konstitucinę priesaiką sulaužę visas/(dalines) pilietines teises gali atstatyt TIK visuotinio referendumo keliu SURINKĘ tam reikalingus piliečių balsus. Nes jei tų balsų nėra - kam tas tuščias politikavimas? O referendumas AUKŠČIAU už tą mūsų nerinktą KT, nors tas JAU pareiškė kad referendumas NIEKIS prieš jų išsidirbinėjimus.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Problema yra tame, kad Konstitucijos keisti NEREIKIA, reikia pakeisti LR KT sprendimus, nes jie veikė prieš Konstituciją ir patys tapo konstituciniais nusikaltėliais. Taip, kad teisingumo ministro kelias yra NETEISINGAS, jis veda į BARDAKĄ. Tačiau jie to nesupras, penktoji kolona niekada nesupranta paprastų dalykų, jie kartu yra ir hibridiniai stribai naikinantys Lietuvoje teisingumą. Taip LR KT nevykdydami JTŽTK sprendimo vykdo NUSIKALTIMĄ prieš teisingumo, sąžiningumo ir protingumo pagrindinius teisės principus. LR KT yra valstybinio lygio NUSIKALTĖLIAI ir ryja biudžeto pinigus.

beda

beda portretas
kai zmogu valdo kitas ir dar euru pagalba,tas zmogus jau tampa amzinu ju tarnu,beda .

Galerijos

Daugiau straipsnių