TS-LKD ketina individualiai aiškintis dėl partiečių galbūt neskaidriai panaudotų lėšų

Į posėdį antradienio vakarą rinksis valdančiųjų Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Priežiūros komitetas – jis spręs, ar įkurti darbo grupę, kuri aiškintųsi situaciją dėl konkrečių politikų, galbūt neskaidriai naudojusių savivaldos išmokas.

„Priežiūros komitetas rinksis aptarti susidariusią situaciją. Numatyta kurti darbo grupę nagrinėti konkretiems atvejams“, – BNS nurodė partijos atstovė Raminta Keršytė.

Tokio žingsnio konservatoriai imasi paaiškėjus, kad dalis savivaldybių tarybų narių, priklausančių įvairioms politinėms jėgoms, galėjo neskaidriai naudoti gaunamas išmokas.

Dėl šios situacijos pasiaiškinti turėjo ir švietimo ministrė Jurgita Šiugždinienė, kuri galiausiai nusprendė trauktis iš užimamų pareigų.

Prezidentas trauktis paragino ir Kauno savivaldybės taryboje dirbusius finansų bei kultūros ministrus Gintarę Skaistę ir Simoną Kairį, kilus abejonių ir dėl jų išlaidų skaidrumo. G. Skaistė pranešė grąžinusi savivaldybei beveik 14 tūkst. eurų – dalį sumos, kurią išmokomis gavo dirbdama miesto taryboje.

TS-LKD taip pat ragina Seimą imtis priešlaikinių rinkimų, siekiant „perkrauti politinę sistemą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kotletukai

Kotletukai portretas
Kotletukai vienus varo iš posto kitiems reikia surinkti komedijos- komiteta

Anonimas

Anonimas portretas
kas antra gali iskarto kirsti neziurejas !

:)))

:))) portretas
sbrodo vadas aiskinsis su savo sbrodu
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių