R. Karbauskio turtas išaugo 8 mln., G. Landsbergio šeimos – 12 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

Geriausias biznis anuko

Geriausias biznis anuko portretas
neturi net verslo bet milijonai byra!mokykites shvabiniai kaip nebunant biznieriu tapti milijonieriu,aisku neparasys kiek turi, nes pries 3 metus deklaravo 20 mil , tai kiek priaugo iki siandien?

Arvydas

Arvydas portretas
Svarbu žinoti: Kada bus nacionalizuoti kolūkio pirmininko Karbauskio šeimos susišluoti iš varguolių (beveik už dyką,ar už butelį) dešimtys tūkstančių ha dirbamos žemės plotai? Tokio mąsto afera turėtų būti svarstoma aukščiausiu lygiu,teisme,nes padaryta akivaizdi žala Lietuvai. Ne veltui,dalis R.Karbauskio nekilnojamo turto,kartu su šeima,yra laikomi Ispanijoje.Bijo mafijos,kuri gali pareikalauti grąžinti skolas už pridengtą antilietuvišką veiklą? Būtinas griežtas verdiktas nacionalizuoti žemgrobio R.Karbauskio dirbamos žemės plotus. Nacionalizavus Karbauskio žemės plotus, galima išnuomoti už simbolinę kainą jaunoms šeimoms pvz. po 10 ha,kas padėtų pakelti gimstamumą ir kitus demografinius rodyklius. Tik absoliūčiai dezinformuoti ir demoralizuoti arba angažuoti mūsų piliečiai balsuoja už kolūkinį žemgrobį R.Karbauskį, kurio šeima gyvena kitoje šalyje.

Anonimas

Anonimas portretas
Geriau mielieji paskaitykite atydziai straipsni ir tada komentuokite.Netikiu as Karbauskiu nes buvo ir bus suktas zmogelis ir meluos ir neraudonuos.

Liudvika

Liudvika portretas
Ko jus lojat ant Gabrieliaus? Paziurekit realiai kiek turto turi Karbauskis.

iš Kremliaus

iš Kremliaus portretas
Kada reikės bėgti kaip Smetonai galės tik čemodaną pasiimti ir ožio mumiją, daugiau paliks viską, neišsiveš juk darželio. Jeigu spės pabėgti, jei ne - tundrą ravės iki kol reiks pakasti. O pabėgus į Ameriką turės negras kojas bučiuoti ir keliais varinėti.

taigi

taigi portretas
Ramūnas stambaus koncerno pagrindinis akcininkas, taip kad aišku iš kur pinigai, o jaunėlis Broileis 12 milijonų iš korepetitoriaus paslaugų surinko.

jo

jo portretas
Morta sysioja ant tomuko o šis vis krykštauja - auksinis lietutis lyja :)))

klp

klp portretas
Tomai tai normaliems žmonėms aišku,bet čia gi smarvę skleidžia vatnikai ir jų gerbėjai

tomas

tomas portretas
Pinigai nelygu pinigams. Mokyklų, darželių ir jų įrangų vertė - ne asmeniniai Mortos, o tuo labiau Gabrieliaus, turtai. Tai - bendrijų nuosavybė, o jiems asmeniškai priklauso tik tiek, kiek gauna atlyginimais. O svarbiausia - kam tie turtai naudojami - tai vaikučių mokymui, auklėjimui, lavinimui ir priežiūrai. Tai - labai kilnus ir nepaprastai reikalingas darbas. Tik padėkos ir pagarbos jie nusipelno.

klp

klp portretas
šunysloja-karavanas eina

pritariu

pritariu portretas
>aha. Aha, tik nepasprink belodamas konservuota lupena.

aha

aha portretas
vatnikai su gandragalviais loja net apsiputodami.

>Bruto Neto< \\\\\.../////

&gt;Bruto Neto&lt;  \\\\\...///// portretas
Eik į pavėsį,vasara,perkaitai.Nors avinus vilnos apsaugo,o gal prisigėrei raugo ???

taigi

taigi portretas
> Bruto neto. Nekompleksuokite, plačiau, išsamiau , atviriau apie lietuvių tautą ...

o

o portretas
si ispindejusi ziniaplepe jaucia malonuma erzint tauta va matai jus /runkeliai/ pries situs vagis nes neuzteko proto o greiciau sazines nes sie tipai ir ju seneliai /state komunizma/ irgi sau kai/p ir dabar /tautos labui/ o siand ien gerovei tik tu paciu /statytoju/?...

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Ot, vatnikams kremlinams darbelio, ot, loja kaip avinai! Patys jūs este pyd.. ir ožiai vagys. O dar buki kaip stalas, nes nieko nesuprantate, kas yra pinigai, o kas turto vertė. Paaiškinu. Pvz. nusipirkote seną spintą už 50 €, bet nusprendėte turtą indeksuoti, prašau ta pati spinta - jau 5000 €. Apsidairykite, po savo cruščiovkes, vatnikai, perskaičiuokite savo raskladuškių, kerzavykų, armoškų vertes - praturtėsite kaip ant mielių.

Višta \\\..///

Višta \\\../// portretas
Kažkurį laiką abejojau R.Karbauskio verslo skaidrumu.Dabar 99,9 tikiu.Kodėl ???.Jį lianzborgai seka, per mikroskopą stebi,jei truputį ne taip tai jį suėstų su š'''''.ir be druskos.O jie tą galimybę šiandien turi,save neteisėtai apgint,o kitą už mažiausią klaidelę šūduose paskandint.---Sėkmės linkiu Ramūnai VERSLE ir kelt Lietuvą iš lanzb'koncervinių PELENŲ.

Olecka

Olecka portretas
Va ir sako kad landzbirgei ne vagis. Is kur pas seimo nari tokie pinigai? Is algos susitaupė 12 milionu ane?

to savo laiku

to savo laiku portretas
debile,senelis gavo analogišką Nobelio premijai sumą,kai bailiai komisijos nariai išsigango;-ką rusija pagalvos.Tada Norvegijos žmonės surinko pinigus ir įteikė profesoriui kaip asmeninę premiją .O žmonių suaukotos lėšos ir juvelyriniai dirbiniai guli ir laukia savo valandos,bet ne pas Lansbergius.LAbiausiai smirdi valkatos ir vatnikai kurie niekina Lietuvą ir jos laisvę...

Savo laiku

Savo laiku portretas
senelis nukniso Norvegijos fondo pinigus + dar Nepriklausomybei suaukotos didžiulės sumos + auksas suneštas bobelių Valstybei gelbėti. Kažkur viskas dingo..Tai kas ne taip?

jo

jo portretas
kiek dar debilų gandragalvių ant Lietuvos.Tiktai visiškas idiotas nesupranta kad įsipareigojimai siekia 20 mlj.eurų. Bet lLietuvos šiukšlėms tai visai neįdomu.Svarbu ,kad per visą purvasklaidą skamba,kad Lansbergiai praturtėjo per metus 12mlj.eurų.Gražiai kažkada profesorius pavadino tokis žurnalistus ;-ŠUNAUJA

Nesu anūko gerbėjas... bet

Nesu anūko gerbėjas... bet portretas
Kažkoks šliundra paskaičiavo ant vandens šakėmis, kad Gabrielius su Austėja, atseit, užkalė ( ogal nukosėjo) per vienerius metus 13 milijonų €, o kiti moliai ir moliūgai tą nesąmonę tiražuoja. Žiniaskailda pasidarė tikra šūdo sklaida, suvalstietėjo - juk valdo valstiečiai. Šlykštu ir skaityti tokias nesąmones.

Lina

Lina portretas
Klausykit, tie kurie čia bando palaikyti Lanzbergius, atesit jie pasiskolino tuos pinigus, ir realiai tai ne jų pinigai. Ar galite 20 mln padalinti į 20 metų? Koks eilinis Lietuvos gyventojas gali mokėti paskolą 83 tūkst. eurų kiekvieną mėnesį? Ir toliau sakysite, kad tiek galima uždibti darželyje?

idomu

idomu portretas
Iš kur pas Ramūną pajamos tai suprantu, o kur vagies mortos mokyklėlės durininkas 12 milijonų rado, tai įdomu, gal arbatpinigiai?

>paaiškinu kaunietei

&gt;paaiškinu kaunietei portretas
parodykite verslą, kuriame turtas padidinamas 8 kartus per metus, aišku išskirus Gabrio

paaiškinu kaunietei

paaiškinu kaunietei portretas
tą patį galima pasakyti ir apie Landsbergių turtą. Jis per metus neatsirado. O ką Karbauskis kam dovanojo, to į deklaracijas tikrai neparodė būkit rami. Bet kiek jis nuo tų milijonų sumokėjo mokesčio valstybei? Pasidomėk kitų milijonierių turtais)šiandien jau kalba apie Klaipėdos tarybos narius) IŠ kur jie tokie turtingi tapo? Tik va Landsbergiai to negalėjo įsigyti kaip ir Matjošaitis, Uspaskis, Bradauskas ir šimtai kitų "tautos numylėtinių"

Po 30metu prabudo

Po 30metu prabudo portretas
Ir taip aisku,kad jie turi pinigu.Nejau darbo zmones tures gaudami 400euru.Tegul turi,kas prie valdzios,tas ir turi.

kauniete

kauniete portretas
NIEKO KEISTO KAD KARBAUSKIO KAIP VERSLININKO TURTAS DIDĖJA O BETO KARBAUSKIS DAUG SAVO UŽDIRBTU PINIGU SKIRIA LABDARAI VIENTIK KURŠĖNUOSE NUPIRKTAS PASTATAS UŽ MILIJONA EURU PADOVANOTAS KURŠĖNIŠKIAM O KIEK DAR JO REMEMU ŽMONIU NAISIU AMBULATORIJOS GYDITOJAM MUZIEJININKAM BIBLIOTEKININKAM ATLYGINIMUS MOKA KARBAUSKIS IŠ SAVO FONDO BET IŠ KUR AUGA MILIJONAI PAS GABRIELI IŠ JO IR JO ŽMONOS ALGU

ekonomistas

ekonomistas portretas
Nesuprantu iš tų parašymų, ar jie taip per metus praturtėjo, ar tik kitaip uždeklaravo savo turtą? Tose senose deklaracijose ir velnias galvą nusisuktų. O dabar tik ir skalambijama- žiūrėkit kaip jie praturtėjo. Nesąmones rašote

>????????< \\\\\\...//////

&gt;????????&lt;  \\\\\\...////// portretas
Varjote, pas jį svetimi pinigai,tie milijonai mūsų visų, apgaulės būdu atsidūrė gabrių kišenėjie.Taip kad SAVO pinigus galim ir privalom skaičiuoti ir juos ATSIIMTI.

Iškreipta rinka ir moralė

Iškreipta rinka ir moralė portretas
Karbauskai- tėvas ir sūnus- visą tą laiką prie žemės ūkio bendrovių... Kas man pasakytų, 'prie kokių" verslų' šis diedulės "mažius'?

mano

mano portretas
nuomone, ”Šventosios” šeimos žaibiškas praturtėjimas, daugiausia iš valsybės turto , turėtų visiems badyti akis net ir megztosioms baretėms

?????

????? portretas
Negrazu skaiciuoti svetimus pinigus, bet gal tikrai labai protingi, kad tiek milijonu uzsidirba. Kad nors kas nors pamestu nors tukstanteli....

4

4 portretas
sedim laukiam kas bus toliau.

Augis

Augis portretas
Grybes prasidėjo su akcijomis, Landsbergiu šutve neatsilieka, už kokius pinigus nupirktos akcijos ir iš kokių įmonių, ar čia vėl iš valstybės nukristi pinigai ( pigiai plrko brangiai pardavė, grybes mokykla) .FNTT štai jums darbelis, irodikit kad mokate dirbti, sutriuškinkit tą mafija, liaudis jums paminklą padarys

Nebalsavau uz karabasa

Nebalsavau uz karabasa portretas
bet is kur pas broileri milijonai? Sklypus galima uz viena eurorubli isigyti, tik lancbergams? Karabasas zemes nupirko uz tiek kiek kainavo.

Iš nusuktų nuo

Iš nusuktų nuo portretas
darbuotojų algų visi pienionsai atkatais rieda va į tokiųkišenes. Jie tyčia netvarko-nereguliuoja šalies ūkio ir dirba tik bankams ir verslui. Iš to kaip matome turi didžiulę naudą. Ar niekas nepagalvoja kodėl pvz. čia pat esančioje Vokietijoje, tas pats furistas, ta pati kasininkė sėdinti PC kasoje ir atliekanti savo darbą, gauna kur kas daugiau ir pinigais, ir socialinėmis garantijomis? Kas iš eilinio žmogaus pusės daroma ne taip, kad jo sunkus darbas Lietuvoje yra vertinamas tik trečdaliu to, kas mokama užsienyje?

konservų vagims

konservų vagims portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

as

as portretas
anukas prastumtukas ir jo senis koncervatnyyyyku stabas didziausi lietuvos KONCERVAGYYYYYS

Anonimas

Anonimas portretas
žydelio landsbergio dinastija gelbėja Lietuvą nuo pinigų ,darbas jums pinigai mums ,tokia landsbergių dinastijos kova už Laisvą Lietuvą be lietuvių ,nesuprantu ne jau valstybė nenori pati turtėti ir statyti mokyklas ir darželius ,gauti pelną ,kodėl turtus kraunasi kolaborantų landsbergių dinastija ,kur čia šuo pakastas ,

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Tarnai tarnauja žmonėms, bet žmonės gyvena skurdę

Anuko milijonai

Anuko milijonai portretas
is vilniečiu ir didziuju miestu gyventoju kišeniu. Kai suplanuotas nemokamo švietimo naikinimas ir, pasekoje, privatizavimas skambina malonu 'kerr-čing' garsa vienai tokiai šeimai.

#

# portretas
W. Buffet,as geriausias pasaulio investuotojas nervingai rūko kampelyje su savo kukliu pelnu....

Fama

Fama portretas
Sibiras jau verkia.

O man tas pats

O man tas pats portretas
Visame pasaulyje valdzios miega ant milijardu.O ubagams aisku,liko tik paklausyt,nes mes prie tu pinigu niekada neprieisim.Geriau butu,kad nespausdintumet,nes mes ir taip zinom,kad daug ju turi.Silpnu nervu pyksta,o stipriu nervu zinom is ,kur tie pinigai atkeliavo.Ju niekas nepasodins,jie toliau vadovaus ir meluos.

Super

Super portretas
O jums visiems pavydas ima , pizdinkit tik dirbti batrakai Laisva alietuva !!! Valio Valio Valio

na

na portretas
dar visus pag1sdin3 su Covid dvigubai pasididins turtus, o jūs tikėkit ką jums kabina ant ausų ..ar augindami tiek vaikų gali gali turėti tiek milijonų...bet čia Lietuva čia lietus lyja

Loni

Loni portretas
100% dvasios ubagai! Tie milijonai iš mūsų mokėtojų kišenių, bet vis jiems mažai. Reikia dar daugiau žmones nuskurdinti. Didžiulė jums neapykanta prie lovio esantiems!

Anonimas

Anonimas portretas
na zydeliai duoda jie taip gelbsti Lietuva itik pinigai i ju klana sukrenta

WAU

WAU portretas
Pasirodo,pelningiau buti opozicijoje,nes turtas greiciau auga ,per metus vos ne trylika milijonu.Ir nereikia nei verslininku buti,nei zeme dirbti...

Eik tu

Eik tu portretas
Aš tai džiaugiuosi už juos pyderus nelaimingus

brrrrrrr

brrrrrrr portretas
tikrai,baisu ir mirti tokiem bagotiem,karstai auksiniai,kunai balzamuoti,

NA NA

NA NA portretas
karbauskis yra verslininkas ir uždirba ,o anūkėlis praturtėjo rėkdamas "RUSAI PUOLA ", jo darželinį šeimos aferą , finansuoja šimašius iš mokesčių mokėtojų pinigų ir naudojasi valstybės pinigais ,perka žemes Vilniuje už 1 eur ,moka mažus atlyginus dirbantiems ir ttt, su grybauskaite anūkėlis prisipirko obligacijų ir ttt,,,,sėmės ,ant svetimo gero ,toli nevažiuosi ,oro pilių nepastatysi ,,,,,

kaunietis

kaunietis portretas
O kur ziuri FNTT. Kodel nutilo del Karbauskio zemiu prie Kauno mariu

Jonas

Jonas portretas
Daugelis is jusu prisiemes paskolu ir skaiciuoti kad tai turtas nerealu o dar juk puse prie to palukanos.Straipsniai parasomi kad asilai net neskaite patiki tuo.Turtas tai ka turi realiai savo o ne skola,paskola.Eiline antis

na ir kada savo apakusy zvilgsny

na ir  kada  savo  apakusy  zvilgsny   portretas
ysmeigs lietuviska temide , y aferiugu -variugu aferom ysigytus turtus ??????kur ta finansiniu suleriu sarage FNTT ar ,,,visa tauta,,, ginanti VSD su NSGK ..... ar jiems ,,dedule,, is KGB visiems eurais akis uzklijavus laiko ...iki kol bus leidziama nebaudziamiems vogt sukt aferas , nemoket mokesciu , tyciotis is tautos ????????

Gedas

Gedas portretas
Kaip jie speja verslauti kai turi dirbti valstybei ??? Kaip tu gali speti apsikti visus kampus as irgi verslauju bet man fiziskai butu neimano dar dirbti kazkoki darba !!! Sitie visi vagys melagei tautos naikintojai kazkaip sugeba visus kampus apsikti!

lezbe

lezbe portretas
lansbergiai matomai nevalgo uztat pisasi tu pederastais

:)))))

:))))) portretas
Man tai irgi keistokas pono Landsbergio šeimos turtėjimas ....Suprasčiau , jei neimtų dar ir iš biudžeto ...

1111111

1111111 portretas
Valstybės ir istatymu pardavėjai

Kuprius

Kuprius portretas
Nejuokinkit svieto.Karbauskis jau daug metų verslauja ir moka valstybei didelius mokesčius. Gabriukas taip pat ,,verslauja"per savo mortą.Štai kokios pieno upės teka iš pedagoginio verslo.Mokytojai skursta,o morta pampsta milijonuose.Kauniečiai,balsuokite už anūką!!!

to baisu

to baisu portretas
- NEBIJOK, išmok NE TIK skaityti , bet ir SUVOKTI TEKSTĄ :)

Baisu

Baisu portretas
Netikim tamstos komentaru gal ir pasiėmė iš bankų , bet kaip už 1 eurą miesto centre nusipirko žemės labai keista , nesąžininga ir žmonėms nepūskit nesąmones.

PARAŠYTA , kad rietųsi ir skaitydami nesuprastų

PARAŠYTA , kad rietųsi ir  skaitydami  nesuprastų portretas
- jei parašytų normaliai, kad lanzbergienė turi 20 milijonų skolos, kurią privalės per 20 metų grąžinti, tai pasijuoktų visi iš ubagės , prasiskolinusios ir tiek. Bet sąmoningai parašė- TURI ĮSIPAREIGOJIMŲ. Na taip mus durnelius - paskolinius , bankai " mandagiai" vadina, kad NE PASKOLAS turim, , bet tik įsipareigoijimus bankui. :) Taip bankui gal mandagiau palūkanas plėšti :) O paskaičius šį melą tai ir užverda : prisivogė, prisivogė lanzbergiai :))) Kaip durniukus maudo, paskolą turtu pavadinę , karbauckio nupirkti raštininkėliai , žurnalistėliai :(

Alis...

Alis... portretas
dėl Karbauskio,- tai čia viskas aišku... bet dėl Landsbergio,- tai labai įdomu...

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Koncervai bent menkiausią įrodymų siūlelį pagautų dėl mokesčių slėpimo, dėl kitų Karbauskio nusižengimų,tai neįsivaizduojami dalykai darytus,labiau kaip Astravo atomkė.----Primenu,trečias komentaras nuo apačios 'vištos walmora'\\\\\./////,tai koncervų rašytas,pavogė mano psedonimą ir logotipą,tai pašvinkusių koncervų, KGB'istinis metodas

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Prisiima sau palankius įstatymus ir didinasi turtą, o mums nabagams mokėti mokesčius už savo vienintelius namukus,ne pirmos jaunystės automobilius! Lauksim įkvėpiamo oro mokesčio ir dar pasididins savo milijonus! Gyvename kaip Afrikoje - turčiai ir nanagai! Vudurinio sluoksnio nebėra!

Anonimas

Anonimas portretas
Korumptuotiems Koncervatoriams vis negana....

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip lanzbergis iš kur susikrovė babkės?! Jeigu davė senis lanzbergis, iš kur jis gavo?! Čia gi mokyklėlės nesuneš.

Kodėl neteisingai lygina?

Kodėl neteisingai lygina? portretas
jei skaičiuoja Gabriuko ŠEIMOS turtą, tegul suskaičiuoja ir Karbauskio ŠEIMOS turtą. P.s. Gabriukas tai dar ir daugiau vaikų nepionamečių turi nei Karbauskis...

Atsakymas to

Atsakymas to portretas
Ar nežinote , kad landsberginiams viskas galima , įdomu ar turi teisę savo močiutę laikyti nepalaidotą , laukia kol tauta palaidos

Šlykštu

Šlykštu portretas
Iš kur žinote , kad Ksrbauskis nemoka mokeščių , deja komisijos ant komisijų , konservų užsiundyta ,o Gabrielius net dokumentus slepia komisijai nerodo , jeigu būtų sąžiningai sutvarkyta tai pateiktų dokumentus.

Landsbergiai tures moketi..

Landsbergiai tures moketi.. portretas
Landsbergiai, ta zeme tures moketi net 20 metu ten yra sudaryta sutartis. Pas juos viskas pagal istatymus. Pakratykite Karbovski jis mokescius slepia, nemoka visu pilnu mokesciu.

to

to portretas
Gabriuk,kada palaidosi mociute,ir vel taupai,Lt zmones tures laidoti seni ozy ir tada mociute,issigimeliai,afrikos salyse palaikai laikomi metu metus tik ne cia,pagal istatymus turite deklaruoti laidojimo vieta

Aha

Aha portretas
Matyt, landsbirbiukas sąžiningiau turtą deklaruoja, negu karbauckis...

Tiesa

Tiesa portretas
Dirbkit žemės ūkyje ir jūs turėsit , bet Landsbergis nusipirkęs žemės sklypus už 1 eurą ir per metus praturtėti 12 mnl.tai tikrai įdomu "sąžiningieji"konservatoriai.

Bob

Bob portretas
lanzbergai - SVOLOCAI ir PLESHIKAI

Kavenskis

Kavenskis portretas
Suprantu pas Karbauski milijonai juk prekyba biznis, bet is kur pas Landzbergius turtas? Gal politiko alga taupe ?

Anonimas

Anonimas portretas
Jo DU DIDZIAUSI ITEISINTI LIETUVOS VAGYS SVO ZAKOVNA kas vogia milijonus tas gerbiamas zmogus o kas pavogs vista valgit noredamas tas ses i kaleima cia Lietuva nevogsi gerai negivensi :-)

Reiskias lendzberginiai

Reiskias lendzberginiai portretas
Toliau netrukdomi valstieciu plesia Lietuva ,ar lendzberginiai ar valstieciai tas pats meslas

ha

ha portretas
o kodėl karbauckio turtas,o ne šeimos.Gal jis tada būtų kelis kart didesnis???

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas už tai,kad G,Lanzbergio šeimos 'versle' būtų atlikatas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Galerijos

Daugiau straipsnių