Tyrimas: R. Karbauskio verslas perka trąšas iš V. Putino draugo fabriko

Grįžti į straipsnį

Demokratija

Demokratija portretas
Lietuvos rusofobinės valdžios politika sugriauti atsigaunančią ekonomiką ir nuskurdinti Lietuvą perkant brangiausias prekes iš nukvakusio D.Trampo.

Manau

Manau portretas
Kad konservatoriai paranojiškai ir sapne mato rususus,kodėl jie nesipiktina ,kad vaistų kioskai rusų kur viskas pigiau,turguje drabužiai pardavinėjami iš Baltarusijos,degtinė rusiška,bet tyli,o verslininkai su visom valstybėm prekiauja,bet jei jau Rusijoje,tai pagal kvailius turi nutraukti sutartis ir tt,mokesčiai ten daug mažesni,tai tegul ir Lietuvoje tokie būna,o kiek parduotuvėlių Rusijoja atidarytų lietuviškų ,prekyba vyksta normaliai,prie ko čia politika ir verslas,Gabriukas visiškai durnėja su tuo priekabiavimu dėl Karbauskio,toks dar nedabrendėlis,o kiek jame pykčio ,pavydo,pralenkia ir senį Lansbergį

Henrikas

Henrikas portretas
O nuo kada amerikosų sugalvotos sankcijos tampa tarptautinėmis? Ir nuo kada reikia kreiti dėmesį į konservatnikų suformuotas ir ėlėrtė skleidžiamas nesąmones?

Jokių išvadų negalima daryti

Jokių išvadų negalima daryti portretas
Vyksta priešrinkiminė kova ir konservatoriai ieško kompromato prieš valstiečius, valstiečiai, tikėtina ir kiti konkurentai - prieš konservatorius, kaip pvz.: Rasos Juknevičienės brolis vykdo verslą su Rusija. tačiau pažvelgus globaliau, pasauliniu mastu, vyksta primityvi kova už "grobį", kova už resursus ir įtakas. Eiliniai žmonės tik "patrankų mėsa" gobšiems tikslams pasiekti. Kaip tas "patrankas" užtaisyti? O gi žiniasklaidos pagalba "praplauti smegenis". Būkite budrūs, analizuokite ir nepriimkite visko už tiesą, kas spaudoje rašoma!!!

Išvada

Išvada portretas
Karbauskis žlugdo lietuvišką Achemą ir remia Putino draugelį.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai daro kad is ruso.Amerikonai ir taip ima uz muita nezmoniskus pinigus.Atsirado matai turtuoliai.Ubagai ziuri kur pigiau.Susikiskit i sikna amerikono gaminius.Mes jau priputom vakarietiskos duonos.

...

... portretas
Geriau PIGIAI iš rusų nei BRANGIAI iš amerikontų - juk PATYS aiškinot kad rinka laisva, o pažangą lemia konkurencija: pirkdami brangiai mes negalėsim konkuruot.

na ir močiute - analogija ,

na ir močiute - analogija ,  portretas
kas pačiai pasakoja apie savo draugus ir jiems daromą įtaką ir kas ką kontroliuoja - putinas ? :) Taip viską žinote lyg dalyvaujate pardavime , o užsienio reikalų ministras sako - ĮMONĖ NĖRA ĮTRAUKTA Į KREMLIUI TAIKOMŲ SANKCIJŲ SĄRAŠĄ ? Kuo močiute - analogija, tiki putinu ar mūsų Lietuvos institucijomis ? Na nusipūskite voratinklius ir nustokit gąsdinti , bei pati bijoti :) Skaičiau sergančiai močiutei vaidenasi , kad kaimynai ją nuodija , dujas per rozetę pučia - čia gal tamsta ? :)))

Analogija

Analogija portretas
Esme ne tik Rotenbergui pritaikytu sankciju lauzymas, gudriu manevru apeinant tiesiogini importa, bet pats svarbiausias dalykas yra tiesiogine Putino itaka asmeniui, kuris kontroliuoja Lietuvos seima ir vyriausybe. Jei dar aiskiau pasakyti, tai 2018m."Karbauskis musu, o mes rusu"...1940m. dainavo, jog "Vilnius musu, o mes rusu".

tu tik pagalvok , mūsų "patriotai " iš LRT , žino net kas

tu tik pagalvok , mūsų "patriotai " iš LRT , žino net kas  portretas
yra Putino draugai ? :) Aš taip pat žinau , kas yra MANO DRAUGO draugai :)) Juokdariai ....Užsienio reikalų ministras L. Linkevičius ----„valstiečių“ lyderiui R. Karbauskiui priklausantis „Agrokoncernas“ trąšas perka iš įmonės, kuri nėra įtraukta į Kremliui taikomų sankcijų sąrašą ----- ir toliau pūskite vargetos nesąmonių burbulus .....Kur parašyta , kad negalima prekiauti su Rusija ? Močiutei , ponia iš ko mokės tamstai pensiją , jei verslas neneš Lietuvai pelno ? vaistų nevartoji ? manau taip , už ką kompensuos ? .....kas išdavikai - tie kurie atneša Lietuvai pinigų ? na nenupuškite iki ligonio lygio .

Ir ką čia suokalbininkių šaikutė iškniso?

Ir ką čia suokalbininkių šaikutė iškniso? portretas
Ogi vėl trąšas!

MOCIUTE

MOCIUTE portretas
nera zmogaus kuris nebutu susidejes su rusija del verslo,pinigu,jeigu Matijosaitis 3 fabrikus pastate kaliningrade,kai tuo metu nebuvo darbo vietu lietuvoje osavus isvareis lietuvos nes nenori tie verslininkai moketi padorius atlyginimus,apei ka jus rasot ,visi ir seime sedentis turi rysius su rusija ,visi verslininkai parsidave rusams,o lietuva naikina uz piniga,rusai is jusu zvengia,o titovas vaiksto kaip povas ir lietuvius laiko durniais o taip ir yra ,jeigu butu saziningi verslininkai,ponai vakdzios tai tokie kaip titovas seniai sidetu arba butu atimta galimybe gyventi lietuvoje, viskas matosi kas darosi ,proteviai jums neatleis uz isdavyste ,

monkes biznis

monkes biznis portretas
nrs ir is paties velnio, tegul perka, jei ten geros trasos, pigiau, tegul gereja musu zemes, jei musu negali pigiau parduot, o ne taip kaip iklaipino Lietuva su dujom, nafta, dar skolingi visi Lietuvos zmones likom del to monkes biznio. Kodel nematom to didziulio laivo independence, kur per osforines imones babes plaukioja

Baisi propoganda

Baisi propoganda portretas
Šaunuolis Karbauskis,kad uždirba Lietuvai milijonus.O konservatoriškos informacijos priemonės ,toliau stumia Lietuvą į propagandos bedugnę.Tai ar jūs besmegeniai įsivaizduojate,ką pliurpiate? Žmogus sudarė prekybinę sutartį ir privalo jos laikytis.Tai pagal jus reikštų,kad jeigu paaiškėjo,kad prieš 100 metų kažkas su kažkuo ,galimai buvo pažįstami,tai reiktų nutraukti prekybos sutartį ir mokėti didžiules baudas.O kas gali paneigti,kad tas Rotenbergas galimai matė Lansbergį,tai tuomet jau nereiktų sutarties nutraukti?

absurdas

absurdas portretas
jau geriau kai Lietuvos ukininku zemes yra lietuviu rankose, tegul zaliuoja geltonuoja gerai priziurimi laukai, tegul ganosi karves, tegul banguoja rugiai, kam tas trukdo, dziaugtis reikia, ne danu kiauliu fermoms skirta, ne uzsienieciai supirko graziausius miskus ir ezerus, pilakalnius, arba dar aciu Dievui, kad nespej supirkti kokie kinai , nors jau einama prie to, net europos centras ruosiamas parduoti, koks Matijosaitis isgrazines butu ta europos centra r tikrai neleistu parduoti, o dabar specialiai niokioja , kad kuo pigiau parduoti, tai kas tie lietuvos isdavikai?

Kol

Kol portretas
Achema gamina Lietuvoje ir bankrutuoja, Karbauskis pigiai is Rusijos importuoja...

demokratine Lietuva

demokratine Lietuva portretas
Karbauskis dirba LAISVOS RINKOS salygomis. Kur pigiau ten ir perka. Tai gal Lietuvoje sovietinis rezimas? Tai gal Lietuvoje kiekvienas py.deras nurodines kur , uz kokia kaina ir kiek pirkti ir parduoti. NEBUS TO svolociai DEMOKRATINEJE Lietuvoje. Lietuvos pilieciai ant tokiu nurodinetoju deda BY.BI.

saunuolis

saunuolis portretas
Saunuolis Karbauskis kad suka versla neziuredamas is kur ir is ko perka verslas yra verslas blogai kai pinigus plauna is musu valstybes biudzeto tai siaubingi grobstymai Ignalinos atomine elektrine uz viena eura padovanota Wiliamsui Mazeikiu nafta didziule afera su LEO LT kazkodel tada niekas nieko nekritikavo.Didziules Jums sekmes vystant sazininga versla ir nekreipkit demesio kas ka kritikuoja o is tiesu kritikuoja tie kurie turi prisidirbe kelnes iki juosmens Sekmes jums Ramunai versle.

Pijokai

Pijokai portretas
Na jeigu pradės draust pirkt rusišką degtinę nesusilaikysim - sukelsim revoliuciją

Tomas

Tomas portretas
Amorali visuomenė niekad negyvens gerai ir turtingai.

nusikatimas

nusikatimas portretas
ko tie konservai intriguoja nerimauja, kuria kazkokias nesamones. Draugauti su komunistine kinija galima, prezidente neriasi is kailio pries komunistinius lyderius, juknevicienes brolis per visa rusija i kazachstana geleznkeliu masinas veza, leidzia rusija jam, reiskia, irgi draugauja, o cia, pamanykit koks nusikaltimas, trasas perka. Visa Europa perka, ir tegul perka.Jeigu pirktu tas trasas koks konservu gimines broliukas ar anukas, viskas butu tylu ramu.

kaunas

kaunas portretas
Vėl iš serijos "rusai puola", bet Juknevičienės brolį nepuola...Ekonominiai santykiai neturėtų būti painiojami su politika (tiksliau su propoganda), todėl Lietuva perka viską kas brangiausia, nesvarbu kad esam biedniausi, bet taip liepia vakarai į kuriuos nuolankiai žiūrim (neturim pasirinkimo).

Jurijus

Jurijus portretas
Matijošaičiai,Karbauskiai -prekiaukite su kuo norite ,nors ir su pačiu velniu-bet kas Jus VERČIA būtinai užiminėti valdžią Lietuvos respublikoje ir pačią auksčiausią??????????Olandijoje registruotai bendrovei „Viciunai group“, kurios pagrindiniai akcininkai yra Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ir jo verslo partneris Liudas Skierus, priklausanti Rusijos įmonė OOO „BaltKo“ šiemet tapo kaimyninės šalies federalinės biudžetinės įstaigos (FBĮ) „Maitinimo kombinatas „Kremliovskij“ tiekėju. FBĮ „MK „Kremliovskij“, kai kada vadinamas „Kremliaus bufetu“, buvo įkurtas 2002 m. Įmonės aprašymas teigia, kad jos veiklos sritis – Rusijos Federacijos prezidento administracijos, Prezidentų reikalų valdybos darbuotojų maitinimas, protokolo renginiai..

viskas

viskas portretas
okey ......ir tiltas , ir trąšos ...........geresnį derlių turėsim

Gladys

Gladys portretas
Geras internetinis verslas iš namų ir užsidirbk tiek daug ... Aš sumokėjau 24658 eurus per pirmąjį mėnesį ir 34765 eurus praėjusį mėnesį iš "Google". , kuris yra neįtikėtinas, mažiau nei prieš metus buvau bedarbis siaubingoje ekonomikoje. Dėkojame Dievui, kiekvieną dieną man buvo palaiminta šių nurodymų, ir dabar esu mano pareiga mokėti ir dalintis su visais...... =================>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­j­­o­­b­­3­­3.c­­o­­m

Užtat...

Užtat... portretas
ar žinai, kad už šmeižtą atsidursi teisme ?

Achema

Achema portretas
Mes gaminame lietuviškas trąšas, kodėl čia atvaromos rusiškos ? KODĖL ?

Uztat Juknevicienes

Uztat Juknevicienes portretas
Brolis suka biznoli tiesiai su kremlium ir niekam nekliuna

Aldona

Aldona portretas
NU bent išsiaiškino.Sensacija, kad ištyrė tai ištyrė. Gal dar nurodys ir iš ko pirkt? Gėda skaityt.

"onute"/ ivanuška,

"onute"/ ivanuška, portretas
išmok rašyti lietuviškai . Kodėl tau rusiška chemija geresnė negu amerikiečių ? :DDDDD

Verslą

Verslą portretas
Reik vystyti ne palaikant kokius amerikonus bet žiūrėti kur naudinga ir pigu, o valstybę turėtų valdyti ne partijos su savo rietenomis ir savo kišenių pildymu iš mūsų pinigų bet specialistai.

"skaidrusis" apsėstosios Davatkos dievukas

"skaidrusis" apsėstosios Davatkos dievukas portretas
už rublius prisipirkęs lizinginių idiotų, kurie griauna mūsų valstybę.

onute

onute portretas
Gerai kad rusiskas o ne branges amerikoniskas kur viena chemija

Galerijos

Daugiau straipsnių