V. Blinkevičiūtė S. Skvernelio kuriamą politinę jėgą vadina migrantų partija

Grįžti į straipsnį

Pil.

Pil. portretas
Labai teisingai įvardinta kuriama Skvernelio partiją. Tai žmonės išdavikai ,atleiskite, bet taip yra. Jie išdavė vienus ,išduos ir kitus,tai nepatikimi žmonės valstybei ir jos žmonėms. Jie visi joje sau, sotaus lovio ieškotojai.

Anonimas

Anonimas portretas
Iš kur sita briuseline varna atsirado ? Ar tik nesiruosia keltis save i prezidentus ? Tiek metų nebuvo apie ja nieko girdet...

Gerhard

Gerhard portretas
Siaip V.Blinkeviciute irgi migrante, nes pas socdemus atbego is Naujosios Sajungos (soc.liberalai)

Teisingiau

Teisingiau portretas
būtų pavadinti politinių turistų partija

Rus

Rus portretas
Pili purva ant kitu o pati i save pasižiurek ir į savo praeiti kokia jinai buvo pas pačia kiauliška kuo dar galima iš pačios tiketis antras Lietuvos ožys, na čia oška tik su mešlina praeitimi tauta nepamiršo pačios ir reklama pačios Š, verta kuri smirdi.

Rita

Rita portretas
Išlindo iš kanapių pati didžiausia migrantė ir parsidavėlė. Ar kada ponia pamąstė, kokį nusivylimą ji pati sukėlė Naujajai sąjungai, kai su vėjeliu nulėkė pas socialdemokratus, kad tik išsaugotų šiltą ministrės vietą? Ko drabstai mėšlu kitus, kai pati atėjai iš to mėšlo?

socdemai yra KONSERVŲ s a t e l i t a i,

socdemai yra KONSERVŲ s a t e l i t a i, portretas
juos visa konservų s k a l i k ų ŽINIASKLAIDA ruošia p a k e i s t i IŠANGĖS gaują--todėl OŽYS įpareigojo kgebistų GAIDĮ;- apklausoje visada SOCDEMUS kelti į viršų be jokių nuopelnų--lyg š ū d ą ant šakės.----SOCDEMAI !-- ar matote ,ką iš JŪSŲ padarė k u k e t u o d a m a BLINKEVIČIUTĖ, juk per rinkimus bus taip pat, kaip atsitiko vadovaujant socdemams BUTKEVIČIUI-- visą laiką socdemai pirmavę liko p e n k t i.

Anonimas

Anonimas portretas
man rodos kad NAUJA VAGIU butu pats tas

Anonimas

Anonimas portretas
Mano nuomone nei vienas nei kitas neverti buti valdzioja nes ju tikras tikslas visokeis budais ira papulti prie to auksino lovio o paprasti zmonies jiems visai nerupi kaip ir visadod nerupejo svarbu kad parselei papultu prie isvajoto lovio

V.

V. portretas
Ne migrantų o išverstaskūrių arba išdavikų.

Jonas

Jonas portretas
Skvernelio partija ,tai visų išdavikų partiją, V.Blinkevičiūtė įvardino švelniau.Iš vienos partijos i kitą migruoja politikai, neverti žmonių pasitikėjimo.

koki cia dar ,,,migrantai,, tai nesusitupejusiu

koki cia  dar ,,,migrantai,, tai nesusitupejusiu portretas
lovio pakerksnuciu bludyjimas ieskant geresnes vietos prie lovio...ir tiek...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Šviesius rytojus........

Galerijos

Daugiau straipsnių