V. Čmilytė-Nielsen: šis Seimas taps moraliniu pavyzdžiu

Grįžti į straipsnį

MylėkiKGB

MylėkiKGB portretas
Mylėki KGB vaikuti kaip savo motiną myli. Pasmerk kiekvieną kuris myli Lietuvą -būk pavliku otmorozu?

Vytautas

Vytautas portretas
Čmilytė ir šis seimas savo aukštą ,,MORALĘ" jau parodė, nemorališkai tyčiojantis iš opozicijos, kai buvo dalinami komitetai seime.

ALGIS

ALGIS portretas
Geras moralinis pavyzdys su nusikalstamom partijom

Babunė

Babunė portretas
Pasigirdo mūkimas iš konservatorių gyvulių ūkio. Karvės veršiuojasi? Taip - atsakė veterinorius, griežtai liberalus moralistas.

Mano nuomone ,

Mano nuomone , portretas
žmonės be moralės negali tapti moralės pavyzdžiu . Labai paprasta MANO moralė .

Sveikinu Seimo pirmininkę ir linkiu sėkmės

Sveikinu Seimo pirmininkę ir linkiu sėkmės  portretas
Jūsų noras atstatyti Seime gandragalvių pamintą moralę, be abejonės, sveikintinas. Duok Dieve Jums sveikatos, įgyvendinant sumanymus. Pasipriešinimas bus didelis (rodo Karbauskio gyvulių ūkio komentarai).

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiliepiant į straipsnio pavadinimą norisi palinkėti: iš jūsų lūpų į dievo ausį.

Kur buvote ponia Čmilyte su pavyzdžiu

Kur buvote ponia Čmilyte su pavyzdžiu  portretas
kada " valstiečiai " valdė ? 2020 SPALIO 15 . " Anaiptol , aš manau , kad Vilniaus savivaldybė daro daug darbo , kurį turėtų daryti kitos institucijos , " - sakė A.Armonaitė . Ji NEPRITARIA siūlymams , plintant virusui , RIBOTI pasilinksminimo vietų laiką " . Kai yra atvejis arba daug atvejų vienoje kavinėje , tai nereiškia, kad per visą valstybę reikia kirsti botagu . Yra gerųjų praktikų užsienyje , kai pavuzdžiui į naktinius klubus , barus vyksta žmonių registracija . Ar tikrai reikia trumpinti darbo laiką ir tokiu būdu mažinti darbo vietas ..? P.S. " valstiečiai " atsižvelgė į gerąją praktiką ir įvedė registraciją . Kokios po to vyko viešos patyčios ? Pamiršote ponia ? Ir dar kaltinate Skvernelio vyriausybę ? Joooo....moralė žodis girdėtas ?

ponia Čmilyte , pamiršote ?

ponia Čmilyte , pamiršote ?  portretas
" Todėl būtina taikyti " mokymosi gyventi su virusu požiūrį ne baudžiamosiomis , o edukacinėmis priemonėmis ," - sako Laisvės partijos pirmininkė . PS. Ir jūs , drįstate kaltinti " valstiečius " , kad blogai padiruošė , nors opoziciniai visokiais būdais menkino " valstiečių " pastangas valdyti viruso plitimą ? Na žinote , man tokio seimo kaip pavyzdžio , neteikia . Mano moralė skiriasi nuo jūsų , aš myliu Lietuvą ir jos gyventojus .

Palaukit palaukit ponia Čmilyte ,

Palaukit palaukit ponia Čmilyte ,  portretas
aš negaliu patikėti ką girdžiu : ) Jūs koalicijoje ir patys pritarėte , kurie sakė " Covid-19 krizės valdymo modelis Vyriausybėje turėtų keistis iš esmės .A.Armonaitė atkreipia dėmesį , kad kietųjų priemonių taikymas , tokių kaip karantinas , baudos ir kt., neigiamai veikė visuomenės požiūrį į pandemiją , o situacijai užsitęsus sumažino saugaus elgesio tikimybę .

Jonas

Jonas portretas
Čmilytė jau parašė 3 laiškus,o pirmą jau ir skaito.

Marytė

Marytė portretas
Nesuprantamos sąvokos. Griežtas liberalumas. Liberalus griežtumas. Ne ,,valdantieji" , o kažkokie sikofantų sambūriai seime ir moteriausybėje. Toks moralinis anekdotas. Kaip pas mus, Žiegždriuose, visi TOOOKIE protingi, kad stojasi noras su kaip kuo palygint.

teisingai sako sis Seimas

teisingai  sako  sis  Seimas portretas
tai antimoralinis lietuvos snukis [tikrai ne veidas]susirinke ,vagys ,aferistai, populstai , kuriems nei vienam nerupi ,nei tauta ,nei valstybe ,nei seima , nei vaikai ,nei suverenitetas...zodziu slyksiau lietuvos istorijoj nebuvo manau ir nebeus sis Seimas su prezidentura PRIBAIGS LIETUVA moraliskai ir fiziskai....

Na

Na portretas
nieko gero, jei dabar jau sako, kad kurie balsavo už yra ATSAKINGI. Galima daryti prielaidą, kurie sutiksim su pasiūlymais-būsim atsakingi, kas prieš-tai tikriausiai plevėsos...Neyuri būti tokių pasisakymų šitais žodžiais.

Klausyk, Vika

Klausyk, Vika portretas
Juk pati gimdei 17-os metų nuo Rygos bandito. Tėvas - KGB rezervistas. Liberalai - teisiama partija iki ausų - korupcinėse MGBaltic schemose. APIE KOKIĄ MORALĘ TAU KALBĖTI?????????

Hana

Hana portretas
Būtent ,kad šis seimas taps nelegalių falsifikuotiu amoraliniu ,tai vienas iš blogiausiu ir niekingiausiu iskrypeliu seimas ir besmegenis ,tai ne seimas o genocidas

Galerijos

Daugiau straipsnių