V. Karbauskis: opozicijos džiaugsmas bus trumpas, nes posėdis buvo neteisėtas

Grįžti į straipsnį

Amdrius

Amdrius portretas
Kaip butu gera nusilengvinti ant dar silto Terbakrauskio lawono!

Taip

Taip portretas
Teisus Ramunas

Rusų agentas Karbamidas ruošia okupaciją

Rusų agentas Karbamidas ruošia okupaciją portretas
Laikas šitą šūdą kišti į kalėjimą, jis kelia sumaištį valstybėje ir rengia dirvą rusų organizuojamam perversmui ir okupacinių žmogeliukų įvedimui.

earth king

earth king portretas
baubas iš kokio migloto debesio vis išlenda velnio apsetas ir vėl nuotaika gadina visai respublikai ,141 seimo ponu sėdinčiu, dar patarėju turi 3 dar ir daugiau, iš kur ten bus tvarka nedirba pilnos dienos ten pastoviai barnios sales tuštumos kedės laisvos kur nepasižiūrėsi, tuštuma o pinigas mokamas per daug geras , užtai ten pletkos kiršinimas pavydas kerštas nedorybe nėra etykos estetikos kultūros, jokio gerio, , gaila ir žiūrėti į tą seimo pirmininka juk žmogus yra mokytas pasekimas aukšto laipsnio mokslo matau kultūros turintys o kad užpuolė be jokio reikalo ir pradėjo stumdyti, po šalys netinka ir man ir mano nuomones jausmas yra kito proto, o tas juk trašu perpardavinėtojas ir žemiu dalyntojas išdalino buves tėvas kolūkio pirmininko metais , žemvaldys, taip juk matom koks yra trašu pardavėjas, bobu turgelio veikėjas ,ar yra kultūra ir požiūris į kita asmenibę, gėrio sažiningumo, tikri ponai buvo kito elgesio,

Lanfergis

Lanfergis portretas
Man geda kad balsavau uz valstiecius :( ,pasizadu daugeu tep medaryt!

Tam As

Tam As portretas
tau jau niekas nepadės ))) Gaila , kad smegenų neparduoda ))) Todėl ir toliau tyčiokis iš savęs rašydamas ,,as manau ,, ))))

AS manau

AS manau portretas
Pranskietis saunuolis ir nepasidave Karbauskio stumdomas.Jis puikiai ismano istatymus ir nesiteike Karbauskiui leistis stumdomam.Karbauskis isivaizduoja esantis savo kolukyje ir galintis visiem is uz nugaru nurodineti.Ka jis nuveike zmoniu labui.Kad pakels vaikus auginantiem pasalpas,o dirbantiem padidins mokescius,kura,maisto kainas.Ar tai gerove visiem? Manau ,kad geroves nera nieka,

Tam As manau

Tam As manau  portretas
kad manyti reikia turėti smegenų bei žinių . Posėdžio pradžioje yra tvirtinama darbotvarkė ir balsuojama kiekvienu klausimu . Kodėl Karbauskis ir kiti turėjo neiti į posėdį ? Žinoma tu dėl savo ,,manymo,, gali paaiškinti ir argumentuoti ? )

Pranckietis konservatnykų šestiorka

Pranckietis konservatnykų šestiorka portretas
Nieko nėra baisiau, kaip stebėti tą agronomą, kuris tapo konservatnykų šestiorka ir dar tuo didžiuojasi. Tik 7 iš 141 parlamentarų palaiko tą šestiorką, visi kiti dar turi proto neiškeisti į savo krėslus visos Lietuvos valstybės interesus. Gėda šestiorkai ir jį palaikiusiems 7 Lietuvos išdavikams.

AS manau

AS manau portretas
Pranskietis saunuolis.Issilavines zinantis istatymau ir nesiduodantis Karbauskio stumdomas.Jei Karbauskis butu nesutikes ir neatejes i posedi tai kitas reikalas.O dabar ivairius triukus rezge ior pabego kaip bailys.Nereikia tokiu kolchozniku Lietuvai.Nereikia paversti Lietuva caro valda.

Vis pasigirsta aimanavimų

Vis pasigirsta aimanavimų  portretas
iš konserliberalių ,, ir vėl kalti konservatoriai ,, . Man konservatoriai nėra kalti , man jie - veidmainiai . Suirutė su Pranckiečiu buvo kurstoma jų rankomis , kiek tekstų ir kalbų prisakė Landsbergis : ,,nenorite Karbauskio valdymo , palikite Pranckietį į ,, . Na propagandos šedevras ))) Tik kiek per balsavimą palaiko Pranckietį ? )))) Veidmainiai negi tokiais gali pasitikėti ? O Pranckiečiui kaip politikui linkiu visapusiško žlugimo , nors jis jau dabar mano nuomone yra dugne .

vilija

vilija portretas
Uz ka opozicija gauna alga uz isteriska lojima nieko neveikima/konservu austinima/?Baisesne partijos negali būti .Lietuvos buozvaikiu zydu ivarios krypties mafijos atstovai.Ar gi nera jegos ju suvaldyti? Kol gyvas muzikantas ir jo sebrai isK.....lietuva merdes ju spastuose?

Aš kaip rinkėjas niekinu

Aš kaip rinkėjas niekinu  portretas
tuos , kurie tyčiojasi iš demokratijos , iš seimo , iš Lietuvos piliečių . Kada seimo opozicija pradės dirbti ? Vien tik kiršinimas ir dergimasis , o šis opozicinių , kurie moka tik šaipytis , dabar pasišaipė ir iš Pranckiečio - tik 7 buvo ,,už ,, Pranckiečio neatšaukimą )))) O Pranckiečio ,, cirkas , man parodė , kaip žemai dėl noro valdyti gali kristi žmogus . Dėkit mandatą ,Pranckietį , .....

Galerijos

Daugiau straipsnių