V. Landsbergis atsiprašė dėl žodžių apie švilpusią minią: nelengva matyti, kaip tėvynė byra gabalais

Grįžti į straipsnį

Kaunietis.

Kaunietis. portretas
kaip baisu prasidėjo žmonių persekiojimas to dar nebuvo, GĖDA.

Kaunas,

Kaunas, portretas
Kad atsiprašė tai gerai, bet viduje jis lieka toks pats .

Andriuks

Andriuks portretas
Tėvynė nebūtų subyrėjus, jei tu senas gobšuoli nebūtum jos sugriovęs ir išvogęs su savo šaika. O dabar baigiat ir tautą sutrypt ir sunaikint su savo tipo skiepais,testais ir gasdinimais. Elgiatės kaip fašistai. Kai tu seni nustipsi, tada Lietuva tik pradės laisvėt. Tu esi smauglys ant Lietuvos kaklo.

Jonas

Jonas portretas
Tai neatsiprašymas ,čia tas pats pasityčiojimas ir išreikštas nenoras suprasti tautos. Sukilo tauta ,nenutildysi kaip bevadinsi.

Jonas

Jonas portretas
Mirusiuosius pagerbe kapinėse o ne aikštėse.Nereikia manipuliuoti mirusiais, det kurių žūties kaltas esi muzikinte.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai nebuvo atsiprasymas, greiciau eilinis pasityciojimas

T

T portretas
Tas kuprius serga parkinsuno ka sukriošes senis

ALGIS

ALGIS portretas
Neaišku kurių atsiprašė , šunaujos ar fašistų su jedinstvenikais , nori , kad tauta vadinų VADOVU , O PAČIĄ TAUTĄ VADINA F A Š I S T A I S , TAIP GALI ELGTIS TIK FAŠISTŲ VADAS f i u r e r i s .

To Dzūkelis

To Dzūkelis portretas
Kaip jis nesirioglins į balkonėlį, jei jau raskladuškę pasidėjęs kad tik kas nors neužimtų, jis nekiršinęs negali rėž ugningą kalbą kaip jis atkovojo Lietuvai nepriklausomybę Vasario 16-ją, o jadinsveninkai fašistai Lietuvos nežmonės šitą garbę iš ožio nori ,, atimti,,.

idomu

idomu portretas
Koks sutapimas, su "atsiprašymu" prasidėjo pilietiškų žmonių persekiojimai, teroras ir represijos.

Julija

Julija portretas
Dar pasiklausysim ką pasakys Vasario 16-ąją Signatarų namų balkonėlyje. Dugną jau pasiekė, o gal ir pramuš... Netikiu jo atsiprašymu.

kauniete

kauniete portretas
Nu ir senas stukačius padla Atsiprašinėja o pats liepė suimti 10 žmoniu kurie švilpe jie buvo nufotografuoti areštai kaip ir po šeimos maršo netikėkit tuo brudu kgbistu

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Diktatorius "atsiprašė", tuo pat metu prasidėjo represijos ir persekiojimai, tautinis kg-b / nkvd akimirksniu pradėjo vykdyti partijos ir vyriausybės nurodymus represuojant demokratinius - pilietinius Lietuvos žmonių judėjimus. Labai primena 1952 metus ir stalinistinius persekiojimus besišypsant gruzinui stalinui.

P.S.

P.S. portretas
Man labai įdomu, kas mano beretę vakar apkakojo?

Vytawtas

Vytawtas portretas
Ai, statykit man palką ir viskas.

V.I.Leninas \\\\\.../////

V.I.Leninas  \\\\\...///// portretas
"Ką daryti"? ____Vot ir papuniui:-ką daryti" dėl to "švento" balkonėlio.___Nelipsi bailys,lipsi garantuotas ne'Žmonių, fašistų nušvilpimas,na ir manau kiaušiniai galimi,kaip per ped'paradą L.A.Kaune.___"Ką daryti"?

kaltos beretes

kaltos beretes portretas
KO CIA PUOLATE ZMOGU, KURIS APGAILESTAUJA.? JIS BUTU VISIKAI NORMALUS VADOVAS , JEIGU NE TOS BEPROTES BERETES IS JO KULTĄ TIEK METU DARE, KELIAKLUPSCIAVO , DARĖ DIDVYRĮ.

Gilai nustebęs \\\\\.../////

Gilai nustebęs  \\\\\...///// portretas
Tai Dievo ar Velnio įsikišimas sumaišė jiems protą:---senis išvadino fašistais,nežmonėmis,ne ką geriau ir PIŠ'as,per žuvusių pagerbimo mitingą,palinkėjo:---"LINKSMŲ ŠVENČIŲ".Ar tai pilno proto ne'Žmonių kalba.Gėda džiunglėms.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Nu blin Kolukiu ir ukiu grovejas is Amerikaos Lietuva gavo pinigu ir pasisavino i savo raikalais.Ir dar anuka prastume i Saima be eiles kuris i Bankrota varo Lietuva.Tai yra Konservatoriu gauja viska grauna ir stato tik savo interesais.Kaip valde Kauna Konservatorai viska griove ir auksini toleta pastate....

manau

manau portretas
Patraukite nuo ekrano demencinį kg+b profesorių, dar išsikalbės apie 75 metams įslaptintą savo bylą :)

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva jo atsiprašymo neišgirdo. Tegul prieš kameras,taip kaip visus išvadindamas negražiausiais žodžiais, kuriuos net kartoti nesinori. Įdomu kas čia už jį atsiprašė,jis pats gal to net nežino. Apgailėtinas VARGŠAS.

Tai

Tai portretas
O kas išbarstė gabalais mūsų Lietuvą jei ne anūkėlis

Konservatorių krachas artėja...

Konservatorių krachas artėja... portretas
Išsigando šunaujos....bet nenuoširdus atsiprašymas....

Morta

Morta portretas
Kada jis pagaliau padvės......man baigia fejerverkai ir šampanas pasenti......Išgama senas....

nors mano

nors mano portretas
beretę gerbtumėt, jei manęs ne.

Ups

Ups portretas
Baime del savo turtu ir isivaizduojamos didybes didesne....

Nebuvai tu prezidentu ir nebūsi niekada

Nebuvai tu prezidentu ir nebūsi niekada portretas
tu menkysta garbėtroška

AŠ . Kaunas

AŠ . Kaunas portretas
Kiek čia niekšų komentuoja. Tai jūs niekšai ir Lietuvos priešai. Jums mat kaukės nepriimtinos, skiepai blogai. Bet susirgę į ligonines maunat. Ir jūsų sergančių COVIDU visose ligoninėse yra. Nes kai reikia suteikti skubia pagalba ,operuoti po infarkto tai nelaukia testo atsakymo, o kai gauna tai ir parodo ,kad serga virusu. Gulėjau dabar ligoninėje ir pilna tu neskiepytu sergančiu. Kurie užkrečia ir kitus. Ir tiems antivakseriams dar pirmumas į reabilitacijas .Tai jau piktina. Juk žmogui kitam po sunkios ligos reikia laukti tu eilėje. Tai ir esate brūdai,o kaltinate ir rėkiate ,baubiatekaip jaučiai.

>>>Dzūkekis \\\\\.../////

>>>Dzūkekis  \\\\\...///// portretas
>Kolega,netaukšk niekų,o kur fašistai dės tam reikakui supirktus kiaušinius? Kiekiai tai dideli,nesuvalgysi,reikia panaudoti kam skirti.

Dvėsk

Dvėsk portretas
Tu senas niekše

Vytawtas, Karalius jūsų

Vytawtas, Karalius jūsų portretas
Atleiskit man, aš kitaip nemoku...

brainwashed

brainwashed portretas
senelis kgbistas suprato, kad perlenkė lazdą. galvojo, kad jau esame visiški maumai ir dugnas. net kiti diktatoriai tokiais žodžiais nesimėto. šį kartą jau vėlu atsiprašinėti. nuomonė apie piliečius aiški.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Būtų labai gerai kad šis susireikšminęs garbėtroška Vasario 16-ją nesirioglintų į Signatarų namų balkonėlį ir nesugadintų savo pliurpalais brangios kiekvienam lietuviui šventės. Būtų labai gerai kad šis niekšelis visai nelįstų į viešumą ir nekiršintų, jau taip sukiršintą, liaudį.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
TAI KUR GABRIUKAS BUVO PASLEPTAS 1991MSAUSIO 10-13D. TURBUT VASAROS 5 NES DABAR VAIZDUOJA NAPALEONA NENUGALIMA :)))

>>>Vilnietis \\\\\.../////

>>>Vilnietis  \\\\\...///// portretas
rašo,gabriuką senis SLĖPĖ psixuškėje.____Dėja jam tuo momentu buvo TIK apie 10 metukų,tai ko "slėpti",nes vaikų desantininkai nelietė,kaip ir durnių.____Peršasi mintis,kad jis neapsimetėlis,o TIKRAS ligonis,ką patvirtina savo "darbais".

Vytautai

Vytautai portretas
Bet, kas ją barsto, isigilink.

Lavrovas

Lavrovas  portretas
Sposibo fiurerio Putlerio vardu visiems švilpusiems mūsų "darbo liaudžiai nuo plūgo" [kad ir mažoka pas jus smegenėlių, bet mes jus remiame.Toliau duosime skatikų [ dalį nuo rublio...]

Anonimas

Anonimas portretas
Aš , dėl tų mėšlabačių, tikrai neatsiprašinėčiau. Jie tokie yra, jie - IŠGAMOSNUO PLŪGO, skatinami, palaikomi ir visaip verčiami šeimininkų iš Kremliaus apmokamo milijonieriaus, prisigrobusio žemių ir kiršinančio lietuvius.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagarba už tai,kad atsiprašė,bet gal dabar sakys vienijančias kalbas pasinaudodamas savo įtaka ir puikia iškalba,Ir kad priešai tai ne Lietuvos piliečiai,kurie kritikuoja bukalaurinę ,įžūlią,agresyvia ,godžią dabartinę vyriausybę kuri viską su Šimonytės galva aiškina,kad taip nutarė partija.Be to gal V.L pristabdo savo liokajus ir skalikus,kurie aiškiai perlenkė lazdą jį šlovindami dėl savo gerovės ir kiekio pinigų,nes žino kad ant šios bangos gyvens gerai ir turtingai,Bet tuo aiškiai pakenkė pačiam V>L ir jo nuopelnams,darydami jį antru Leninu Lietuvoje ir apgailįtina tai ,kad kartoja solovjovus ,kurie garbina Putina,net mintys apie Gorbačiovą tos pačios.

Be reikalo atsiprašinėja

Be reikalo atsiprašinėja portretas
Teisingai pavadino tuos rėkiančius .Kaup kokie jiedinstveninkai , specialiai gadino paminėjimą.Šiukšlės ,tiesiog.

>>>Vilnietis \\\\\.../////

>>>Vilnietis  \\\\\...///// portretas
>>>Jei jis buvo gydomas psixuškėje,tai jis negali vairuoti a/m,tuo labiau "vairuoti" ministeriją.___Bet jam ir pliusas,už savo nusikaltstamus "verslus", "pirkinius" už 1 eur.ir beprotišką "vadovavimą" ministerjai ir patirtus milijardinius nuostolius Lietuvai NEATSAKYS.____Durniai NEPAKALTINAMI,tik gydomi.___Tai vot kur Lietuva atsidūrė,ant bepročių bedugnės.____Plika matosi,ar tai sveiko žmogaus veiksmai?

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Šimonytė pasveikino: "...linksmų švenčių".

pensininkė

pensininkė portretas
manau atsiprašymas visai nenuoširdus , o kad gyventojus visaip išvadina jau ne pirmas kartas mes pripratome juk jis kitaip negali

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Neatleidžiu.

Bus dar gražiau

Bus dar gražiau portretas
Švilpimas buvo užsakytas valdžios, o tauta, kito būdo, savo nepasitenkinimo išreikšti valdžios sprendimams, neturėjo.

Rus

Rus portretas
Tegu nebejuokina tautos ožys, juo jau niekas matyt nebenori o dar kai mešlo pamala tai jau išvis, kas meluoja tas vagia ir rusai puola juo devizas, o dar subininius prie ožiu ir gaunasi melagiu vagiu duetai.

To vilnetis

To vilnetis portretas
Nebandei gydytis?

V. Landsbergis:

V. Landsbergis: portretas
Atsiprašau visų fašistų ir taip toliau....

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
O TAI KUR DINGO 100 TUKSTACIU DORELIU 1991 METAIS KURI ISLANDIJA SKIRE LIETUVOS ZMONEMS O NE TAU ASMENISKAI?:)

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
O TAI PER ATSIPRASIMA NEPAMINEJEI KUR BUVAI PASLEPES ANUKA GABRIELIU BROILERI 1991M. SAUSIO 10-13 D JUK VISI ZINO KAD VASAROS 5 GULEJO JIS TEN JAUTESI NAPALEONU HA:))

linkėjimai šitam šūdkalniukui-plakatų rinkinys

linkėjimai šitam šūdkalniukui-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Anonimas

Anonimas portretas
Jis galvoja,kad atsiprašymas tai viskas.O ar jis sugrąžins viską ką prarado Lietuva? Tikrai to žmonės neatleis.Ir kas dabar vyksta tai nedovanotina.TAUTA NEGALI TYLĖTI.

valkatoms

valkatoms portretas
edinstvo ir fašistai ,tai labai lengvai pasakyta.Fašistai nesityčiojo iš žuvusių už Tėvynę.Tiktai celofaniniai patvoriniai gandragalviai taip gali

Pats labai daug

Pats labai daug portretas
prisidejai prie Lietuvos byrejimo!

Na ką

Na ką portretas
dvi Lietuvos. Pakrizenkime. Tikros tik babkės.

Lietuvos šiukšlės

Lietuvos šiukšlės portretas
tuos patvorinius dar ne taip reikia išvadinti.

Ričardas

Ričardas portretas
Jam už tai nieko nebus nes jis dar ne viską padarė

Zingeris \\\\\.../////

Zingeris  \\\\\...///// portretas
irgi Lietuvis?,Lietuva ir jam Tėvynė?

Nepadės tie atsiprašymai

Nepadės tie atsiprašymai portretas
Nepadės.

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Ale kaip jis drįsta Lietuvą vadinti Tėvyne.___Tai tada ir man Izraelis tėvynė.

>>>Anonimas \\\\\.../////

>>>Anonimas  \\\\\...///// portretas
Ne, jis ant pečių nešė žemę, tai ir siaubinga kupra išaugo.

Anonimas

Anonimas portretas
O kaip zemes igavo sparnus ir skraide?

Ponuli

Ponuli portretas
Ar ne pacio rankos ja griauna ?

tokios tokelės

tokios tokelės portretas
Žodis žvirbliu išskrenda , jaučiu sugrįžta, tokiame amžiuje jau turėtų suprasti...

Anonimas

Anonimas portretas
Iki ko nusirito seniokas per 30 metų, tapo kažkokiu velnio įsikūnijimu. Matyt, tokia jau prigimtis. Padorus žmogus argi taptų kieno nors padlaižiu, kaip šitas jankių ir žydų tarnas ?

BE BE BE, AS KALTAS

BE BE BE, AS KALTAS portretas
Ar jam cia sirdis suminksejo, ar koks daktaras jam i akis kazkokiu lasu ilasino, kad senolius ,,praregejo".... Po laiko tarybini profesoriau, po laiko.... Nes zodis kaip zvirblis, pasakai zody, ,,isskrenda" ir atgal nesugryzta !!! O vasario 16d. ka as zinau. Vel bus ,,pagerbti" valdzios snukiai...

Ozelyte

Ozelyte portretas
ciulpe b/b/ ir slovina lenzberga,dyrbt gi nereikia visa gyvenima

vienzo

vienzo portretas
ui kaip deciau su stankietu ton kupron

Vieninteliai runkeliai

Vieninteliai runkeliai  portretas
esate jūs liberkonservatų elektoratas :) vieni demensiniai sibiru kliedi , kiti - zombiai iš vis nęsuvokia kas vyksta . Ir tie ir tie - bemoksliai , be kritinio mąstymo .

na ir kaip tokius vadovus nenušvilpt?

na ir kaip tokius vadovus nenušvilpt? portretas
qrwos..

runkeliams

runkeliams portretas
patvorinė celofaninė šunauja nerimsta

:)) Seniai aišku MANYTI neturite kuo :))

:)) Seniai aišku MANYTI neturite kuo :))  portretas
tokie ir yra liberkonservatų rinkėjai :)) Jie manyti seniai neturi kuo , tokiems ir sako kalbas " užslaptinę kgb sąrašus 75 m " :)

>>>AŠ manau,

>>>AŠ manau, portretas
>kad tu nedastumtas durnius,jei tai skaitai "ŠVENTE".____KGB'tams tai šventė,tik gailisi kad per mažai žuvo.

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Perskaičiau ,,Facebook,, komentarus apie sausio 13 buduliu švilpimą . Tai matosi , kad žmonės nesupranta kas yra piketas, kas yr šventė. Tai buki, negerbiantis Lietuvos. Jiems viskas blogai. Valdžia turi viską duoti, o patiems sukti smegenis per sunku dirbti ar įsigyti specialybę. Tai paleckinių ,celofanų ir kitu organizatorių parsidavusių už pinigus griauti Lietuvos vienybę, O jūs ką gaunate švilpikai. Tik panieką dorų žmonių. Matėsi kokie ten suvežti buduliai nežinantis kas yra šventėm kas yra chamizmas. Visus į vagonus ir į Sibirą . Tegu pamato kaip žmonės ten gyvena.

kauniete

kauniete portretas
Žmonės neklausykit to niekšo jis su Čmil užvedė bylas žmonėm kurie švilpė Tai niekšas žmones tampys po teismus kad KGBistam neleido kalbėti

Žinote ,

Žinote ,  portretas
gerti kaip tik gali pradėti , kada matai veidmainystes ir net pasakyti jau negali - meluojate ! Niekina visus kas sovietmetyje " augo " , paminklus griauna , o štai SOVIETMETYJE gautas PROFESORIAUS vardas iki šiol šildo ? :) Ne kai kuriems reikėtų ne tik dantis valytis , bet ir bandyti susivokti aplinkoje ir kritiškai vertinti situacijas :)

Senu Tu, Seni

Senu Tu, Seni portretas
Kodel visos Kalbančios galvos kritika pridengia - žuvusiųjų atminimu ? Taip patogu ??

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Manau vasario 16 patrijarxo balkonėlis bus kiaušinių taikinys.

Anonimas

Anonimas portretas
KO DAR JU DALBAJOBU ATSIPRASINETI KAD JU SMEGENIS SUMINKSTEJUSIOS .

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Kokia jam litvakui tėvynė,tegul Izhrailyje savo tėvynės ješko.Kiek jo visa familija ir jis niekšybių Lietuvai pridarė,tai ir į jo kuprą nesutilptų.Dar brudas atsiprašo.

Be pykčio

Be pykčio portretas
Gal reikėtų pradėti dantis valytis, išmokti IT ir anglų kalbos, susirasti darbą. Negerti ir nežiūrėti rusųTV. Tada nereiktų kaltinti prof. Lansbergio ir šiaip gyvenimas atrodytų ne toks blogas.

Tik moralinės šiukšlės

Tik moralinės šiukšlės  portretas
galėjo žurnalistus pavadinti " šunauja", matyt todėl žurnalistų kaip " neliko" , liko tik liberkonservatų propagandistai. Žiūrėti jų " laidas" gali tik savęs negerbiantis be kritinio mąstymo.

kauniete

kauniete portretas
Senis bijo kad 16 negaus išsižioti žmonės nušvilps Aš tikrai švilpsiu ir neatleidžiu niekšui

Oželytė

Oželytė portretas
Šį kartą Kaziolas suprato, kad jau peržengė bet kokias ribas.

Genijus

Genijus portretas
Sutrypt viską ką tik galima.Stalinas su Hitleriu ilsisi.

Lelešius - Grafas

Lelešius - Grafas portretas
Niekas tiek nenusipelnė dėl to, kad Tėvynė byra gabalais kiek ožių partija ir asmeniškai pats Ožys. Kiek jis pasėjo melo, klastočių, rusofobijos, istoriofobijos - šitas Ožys. Jau jo tėvas po karo Australijoje šnipinėjo rusų naudai. Šitie dabar jankiams tarnauja ir Maskvai tuo pačiu.

Anonimas

Anonimas portretas
jam nelengva,o kas visus tuos 30 metų skaldė kas dalino tautą į runkelius ir šunauja kas dabar fašistais ir nežmonėmis išvadino kas nelabai patenkinti šiandienine padėtim Lietuvoje.Žodis ne žvirblis išskrido nesugausi,tuo labiau kad tas atsiprašimas jau per daug sukastus dantis pasakytas.

Atsiprašyti galima

Atsiprašyti galima portretas
Tik nežlnai, ar atleis.

Nevertas tos Tėvynės...

Nevertas tos Tėvynės... portretas
Beje,Tėvynė rašoma iš didžiosios raides,jeigu turi tokia...

kapsas

kapsas portretas
Šis išgama matomai jau jaučia galą tai kelia tokius cūdus, matomai dauguma Lietuvos gyventojų netiki kad tai daro nuoširdžiai, o Lietuvą tėvynę gabalais plėšo tai šis senis, jo anūkas ir visa landzberginė gauja.

anukas su masiuliu isgelbes

anukas su masiuliu isgelbes portretas
sunauja

Be reikalo atsiprasinejanciam profesoriui

Be reikalo atsiprasinejanciam profesoriui portretas
Blem nu gi jau simta kartu buvo pasakyta, kad minia sausio 13 aukas pagerbe tylos minute kapinese, o nusvilpe tik buvusius kgb agentus/informatorius, uolius komjaunuolius ir ju palikuonis, t.y. visa dabartini landsbergini rezima, kuris atejus laikui is uoliu komunistu ir kgb agentu persirenge/persidaze i demokratus, todel ir slykstu is ju lupu girdet tas sapaliones apie iskovota laisve ir pns. Bet vistiek atsiranda kruva subingalviu, kuriems tai niekaip nedaeina..

Senelis

Senelis portretas
Pasirodo,kad dar ne visai sugedes

Profesoriau be reikalo atsiprašinėjate- jie nevert

Profesoriau be reikalo atsiprašinėjate- jie nevert portretas
Bet ką jis ne taip pasakė. Šių žmogystų elgesys buvo žemiau ką galima pasakyti žodžiais. Paniekintas mūsų Didvyrių atminimas. Kai samdomi žmogystos veža nesusipratėlius ir visokie...dergia mūsų laisvės kovotojus tai bet koks negražus žodis juos apibūdinti tinka

Justas

Justas portretas
Gabalo kaina 1 euras ?

Dedei ignui

Dedei ignui portretas
Ir rekomenduoju tamstelai perskaityti knyga Petkeviciaus - durniu laivas. Daug idomiu dalykeliu suzinosi apie savo "patrona" ir jo isdaigas, apie kurias tau 15min/delfi nepapasakos, gal truputeli uzpiltos akytes prasimerks:)

kalba apie tevyne

kalba apie tevyne portretas
turedamas galvoj lovi...

Dedei ignui

Dedei ignui portretas
Esi eilinis runkelinis balvonas, tipinis sunaujos pavizdys, nemastantis, srebiantis pasicepsedamas 15min/delfi propagandonu melagienas ir vis laukiantis nesulaukiantis, kada gi tas Putinas uzpuls tave. Turiu tave nuvilti, net jei jus, skurdziai, surengtumet referenduma ir patys pasiprasytumet prisijungti prie Rusijos Federacijos, kaip tai padare Krymas, Putinas ir visi rusai tik apsimyztu is juoko, bet atsakymas butu - NE UZ KA! Niekam jus nereikalingi, bedziai, kad vel jus maitint, selpt ir islaikyt, dziaukites dar kol galit, kol ES jus dotuoja

>patvoriniams gandragalviams

>patvoriniams gandragalviams portretas
matai , mes nesimokėme KGB aukštojoje, tad neišmokome taip greitai versti kailį.

O tai ponui

O tai ponui portretas
negana gabalo? Nori visa susigrobti!?

Mindaugas Didysis

Mindaugas Didysis portretas
Miegancios tautos arba prabunda, arba prabunda vergais. Lietuviai jus jau vergai - esate 3ruse JAV/ES/Nato kolonija, "nepriklausoma" - taip, nes nuo jusu ir jusu isrinktuju niekas neprikauso, jie tik eiliniai vykdytojai - anksciau nurodymus gaudavo is centro Maskvoje, dabar is Vasingtono/Briuselio. Metas pagaliau prabusti ir pasipriesinti sitam nelegetimiam landsberginiam konservatnyku rezimui - tai eilinis nusikalstamas susivienijimas, veikiantis pries Lietuvos valstybe ir tauta. Jei bent norit issaugot savo valstybes likucius ir nenugrimzti i istorijos uzmarsti, pradeti veikti jau dabar

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Matyt, Putinas ruošiasi pulti ne tik Ukrainą, kad taip suaktyvino savo agitatorių veiklą. Labai primena įvykius lygiai prieš šimtą metų: bolševikai, bermontininkai, poviakai siautėjo Lietuvoje, o Lietuvos savanoriams juos išvijus, ėmė kurtis komunistinės kuopelės, kurios buvo sutvarkytos tik atlikus valstybinį perversmą. Rekomenduoju perskaityti Prano Sasnausko knygą ,,Savanoriai" - tikrai įdomiai parašyta, naudotasi autentiška medžiaga, lengvai skaitoma, kaip romanas.

agentas?

agentas? portretas
Taigi,jis,nekencia lietuviu.

matosi jog OŽYS atsiprašė tik b e r e t i n i n k ų , o

matosi jog OŽYS atsiprašė tik b e r e t i n i n k ų , o portretas
gyventojų NE - kurie š v i l p ė, kai kalbėjo konservatorių KGB-tų a t s t o v a i , t . sk . ir prezidiume s ė d i n č i a m agentui V. LANDSNERGIUI , čekistei,GRYBAUSKAITEI.---- V.LANDSBERGI,-- juk gyventojus , kurie dalyvavo minėjime , tu įtūžęs i š v a d i n a i FAŠISTAIS, o tavo atsiprašymo t u r i n y s skambėjo paprastai , lyg būtum kažkam užmynęs ant kojos, ko gero s u v o k i , jog gyventojams n e p a k a n k a-- vieno žodžio , juk gyventojus labai į s k a u d i n a i -- juos išvadindamas f a š i s t a i s .

Anonimas

Anonimas portretas
O žydelio Tėvynė kur? Izraelyje?

celofaninės šiukšlės

celofaninės šiukšlės portretas
kažkada profesorius žurnalistus pavadino "šunauja".Kaip puikiai tinka tie žodžiai šiandieniniams komentatoriams

...

... portretas
Dabar mes jedinstvo 90tais buvome sunauja ir uz tai musu profesiorius neatsiprase

Juk taip ?

Juk taip ? portretas
Mitingas ne pikėtas ir reikia skirti tai. Bet ne jums dvasios ubagai tai suprasti. Tai su jumis komentuoti nėra ko. Sekate paleckininkų ir celofanininkų kiršinimu ir kurstymu kurie parsidavę mūsų priešiškoms jėgoms. Juk skaitote tik Respubliką. Juk matosi , kad nesuprantate net kas yra kas.

to krulikauskas

to krulikauskas portretas
buvo ir prie seimo jedinstveninkų,pasiruošusių verštis į seimą kartu su ruskių kareiviais.

F

F portretas
pasitrauk ir patrauk anuka

tam patvoriniams ganr...

tam patvoriniams ganr... portretas
Parašei debilavota komentara.Matyt vaikysteje iškrites pro langa buvai .

patvoriniams gandragalviams

patvoriniams gandragalviams portretas
gražu kai žmogus sugeba pripažinti klydus ir atsiprašyti.Iš patvoriniųšiukšlių to nesulaukiame

V.L "dedule"

V.L "dedule" portretas
Tauta ir Tevyne pries 32 metus suskalde o pats 75 metams su KGB hebra isislapstino .

Senior kegebiste

Senior kegebiste  portretas
Iseik

Marius

Marius  portretas
Pats padugne lansbirgis ir isdraske Lietuva.

Anonimas

Anonimas portretas
Atsiprašymai jau nepadės, už viska ką reptiloidas Lietuvai pridirbo kilpoje jam vieta...

Ir aš taip manau -

Ir aš taip manau -  portretas
jei nori pakenkti , balsuok už liberkonservatorius , o jie jau ras su kuo koalicuotis :) liberalieji , dabar dar ir laisvi . Narkotikų dekriminilizavimas , gėralo atlaisvinimas , ligoninių uždarymai , mokyklų , ūkinės veikla žlugdoma , skolos auga kartais , žmonių mirtingumas ES vienas iš didžiausių , kainų šuolis .....vienžo ....

tam sėkmės lauk

tam sėkmės lauk portretas
stribvaikis ar koncervu jedinsvos šakalas

Deja deja

Deja deja  portretas
Mažumoms kaip tik Landsbergis neužkliūna :) Nereikia ponui konservatoriui Landsbergiui įžeidinėti žmonių . Paprasta . Pagarbą reikia užsitarnauti . Man jos neliko . Visiškai .

o as manau

o as manau portretas
kad nera didesniu padugniu uz konservastu rinkejus, jei nori pakenkt lietuvai - balsuok uz konservas...

Tik nepradėkite

Tik nepradėkite portretas
aiškinti kur kam lauk :) O kuo jūs patryjotai skiriatės nuo putinų , jei mitingų bijote ? Žuvusius PAGERBĖ tylos minute , nebuvote nežinote ? Tada tylėkite ir Dievą mylėkite , nekiršinę žmonių . Švilpė tiems , kurie NENORI kalbėti su žmonėmis ! Pamiršote kiek kartų žmonės rašė , rinko parašus , nešė ? Žuvusieji , mano galva , šiandien būtų MINIOJE ! Garbė Jiems , jų darbus tęs kiti , Lietuvą mylintys , o ne drąskantys, skurdinantys , kiršinantys su kaimynais ir t.t.

Flurona

Flurona portretas
Jei tavo neokomunistų vyriausybė neskaldytų, tai nebyrėtų!

Aš manau.

Aš manau. portretas
Padugnėm ir užkliūva Landsbergis. O jūsų mažuma ir tik jūs galite parodyti savo durnumą.

Sėkmės lauk.

Sėkmės lauk. portretas
Parašiau teisybę suorganizuoti paleckinių ir jedinstvininkų tokia dieną kelti šitokią nepagarbą žuvusiems. Tai matosi , kad jūsų supratimas menkas , kada ką daryti. Jūs be mąstymo ir iš gero gyvenimo nebežinote ką darote, Viskam yra laikas . Pagarbai , piketui. O jūs dvasios ubagai to nesuprasti ir paspaudėte mano komentarui raudona. Tai palikite Lietuvą ir pas Putiną ar Lukošenką. Čia jums ne vieta. Tvarką ir be jūsų bus,paragausite diktatorių gyvenimo skonio. Ir kuo skubiau palikite Lietuvą.

šlove

šlove  portretas
draugui musu tautos tevui VYTAUTUI .kuris tarybineje socialistineje komunistineje Lietuvoje dare raudona karjera ...

tatai pasakyčiau

tatai pasakyčiau portretas
gana vadovauti iš už pečiaus, gana keistas vertybes propaguoti, pasitraukit nuo Tėvynės kūno su visu anūku ir šaika, bus taika ir ramybė. Tai jūs suskaldėt tautą.

Neatleidžiu....

Neatleidžiu.... portretas
Čia tikrai ne atsiprašymas, bet dar vienas įžeidimas. Pasak šio seneliuko, kuris save jau paskyrė patriarchu, išvaduotoju ir prezidentu „turime suprasti, kad kiekvienoj klasėj yra berniokų, kuriems malonu kelti triukšmą erzinant klasės auklėtoją“. Taigi jam žmonės tik jį erzinantys" berniokai", o jis mat neabejotinai didysis tautos mokytojas ir "auklėtojas"

Egidijus Krulikauskas

Egidijus Krulikauskas portretas
žinai, aš jau be pagarbos, kai tu sėdėjai apsuptas minos , kuri būtų padėjusi savo gyvybes (ne už tave, bet už Lietuvos Laisvę) stovėjo po tavo langais juos (manau kad daugumoje) išvadini koloborantais, IEDINSVININKAIS.... B.... aš 1991-01-12 prie semo prledau naktį ir buvau pasiruošęs ginti Lietuvos neprikalusomybę ne del lansbergio. Aš iki šiol jaučiu neapsakomą jausmą, kad nebuvau prie bokšto, o ėjau saugoti seimo, nes tuo metu man atrodė, kad seimas yra svarbiau. Kaip "gerai" dabar pasakoti kas buvo, kai mūsų, kurie 2019- 01-12, kurie buvo Vilniuje liko mažai.... Aš tau (nejaučiu dabar pagarbos) galėčiau papasakoti, ką aš jaučiu po tavo žodžių - KOLOBARANTAS...

Eilinį kartą praleido progą patylėti

Eilinį kartą praleido progą patylėti portretas
Panašu kad "nukvako" senis, akivaizdžiai nusišneka.

Na jau tik nereikia :)

Na jau tik nereikia :)  portretas
Pragare atleidimo laukite . Taip kiršinti žmones , gali tik tie , kurie nežino kas yra tėvynė , nežino kas yra meilė tėvynei , nežino kas yra rūpestis tėvyne . Pagerbimas vyko tų , kurie žuvo už tėvynę , pone konservatoriau Landsbergi ! Juos pirmą kartą PAGERBĖ IR MINIA ŽMONIŲ , o ne tik seime " išrinktieji " . Pagerbė tylos minute ir švilpdami , tiems kurie tėvynę drąsko gabalais ! Žuvusiems amžina šlovė , jų gyvybės ne veltui paaukotos . Tauta , bundanti tauta , tęs jų darbus . Švilpiu ponams tribūnoje ! Kur 1991 sausio 13 buvo ponia prezidentė Grybauskaitė ir kiti ? Švilpiu ! Švilpiu!

Jam gal sklerozė?

Jam gal sklerozė? portretas
Pats skaldo ir kiršina tarpusavyje lietuvius jau daugiau kaip 30 metų, o paskui stebisi ir gailisi, kad ''tėvynė byra gabalais''.

to L

to L portretas
psihine ligone ir ZOMBI tu esi

dddd

dddd portretas
O man tebeskamba žodžiai KGBynas, kirmėlynas

durniu laivas

durniu laivas portretas
matyt miegodamas pamate juodai apsirengusia teta su gerai pagelastu dalgiu bet jo noru del atgailos sunaujai fasistams jadinsvininkams beprociams vatninkams ir dedulei nesutinkantiems velniai pragare neivertins

R

R portretas
Nepateisinot žmonių lūkesčių.

Keistokas "atsiprasymas"

Keistokas "atsiprasymas" portretas
O kaip del runkeliai, sunauja...uzmirsom? Kodel neatsiprasoma viesai, per tv, o rastu...? Cia panasiai kaip -as jus pasiunciau ant triju raidziu, bet jus galit ten neit...

Žodis

Žodis  portretas
Ne paukštis.

Lietuvos šeimos nuomonė.

Lietuvos šeimos nuomonė.  portretas
Kauniečiui ir kitiems :viskam yra savas laikas. Bet kvailiams ir jedinstvininkams pats metas buvo sutrukdyti šventę ir pagarbą žuvusiems ir saugojusiems Lietuvą nuo priešo.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekingas padaras, žmonės tai supranta, yra dar žinačių ir suprantančių, ką galima atleisti o ko ne.Jo atmintis ir protas jau byra gabalaisl

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Tata gyvena anam pasaulį... Anūkėlio hobis - sakinys be nesąmonės ne sakinys.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Nereikėjo Landzbergiui atsiprašyti šunaujos, paleckinių organizuoto gėdos neturinčių negerbiančiu Nepriklausomos Lietuvos žmonių. Tegu jie atsiprašo už nepagarbą žuvusiems, už nepagarbą žuvusių artimųjų , už nepagarbą visu susirinkusiu žmonių pagerbti žuvusius . Tai jų nusikaltimas visai žmonijai. Tai bukumas ir prorusiškų organizatorių sekimas. Tai jie atsiklaupę turi atsiprašyti visų, nes tai nusikaltimas jų baubimas, tokia diena.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ne Tėvynė byra gabalais, o valdantieji , anūkėlis taip pat, drqsko ją kaip galėdami: panaikindami šeimos tikrąją supratimą, niokodami ekonomiką per visokias išgalvotas ambasadas, mus, žmones, padarydami žmogomis, išsityčiodami iš visų, kurie prieštarauja tam - taip pat ir per sausio 13-ąją! Tai čia jau joks atsiprašymas nepagelbės! Mes esame katalikai, Dievo vaikai, ir visi mums yra žmonės! Bet raudonojo ateizmo idealogijoje esantiesiems ši tiesa visai nesvarbi - mums ne pakeliui, bet tamsta vistiek esi žmogus, kad ir labai labai nuodėmingas

kaunietis

kaunietis portretas
Senelis vaidina labai protinga bet nesuprato kad zmones protestavo pries vistu valdzia kuria vadovauja jisai. O zuvusius tikrai pagerbe

Virto Ąžuolai

Virto Ąžuolai portretas
Šunauja, fašistai ir psichiniai ligoniai neatleis...

L?

L? portretas
O provokatorių tik daugės. Niekaip nesuprantu, kodėl taip spėriai daugėja neprotaujančių. Gali būti per greitai gerėjantis pragyvenimas.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Ožį.o kas ją drasko į gabalus.Krokodilo ašaros,kas gali patikėti tuo KGB'istu,Lietuvos duobkasiu.Seni tvarkyk savo anūką,jau geriau Lietuvą kruša už tave.Gabus padaras.

kaip sake klasikas ....

kaip  sake  klasikas .... portretas
netikiu siais padarais ...net tada kada jie su zuliko asarom akyse atsiprasineja ir net dovanas dovanoja

O

O  portretas
Kada atsiprašys uz kitus kartus? Matosi, kaip stipriai jis nekenčia Lietuvos zmoniu.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Nereikėjo Lietuvos suskaldyti ir nebyrėtų, pradžiai savo pakištuką - nepotinį anūkėlį pasiimk.

tai tegul

tai tegul portretas
atsiprasys visu zmoniu kai uzlips i savo balkoneli Vasario 16 d. ,nes irgi bus daug kurie jam nepadlaiziauja

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių