V. Landsbergis: priešintis ar nuolankiai atsigulti po Astravo AE?

Grįžti į straipsnį

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Lansbergis išsiuntė depešą Lukošenkai ir pasveikino su 1 Astrvo AE reaktorius greitu paleidimu .... Lukošenka atsidėkojo ir atsakė ,,,,, nesubinlaižiauk , tik 3 kibirus elektros gausi uždyką ...

Nebereikėtų

Nebereikėtų portretas
Pavėluotai gulti dėl nepadarytų darbų, lansbergiui dabar nereikėtų! Puikiai supranta, kad laiku reikėjo spręsti savo Šalies reikalus, jei norėjo, o galėjo. Nėr ko priešintis traukiniui, kuris nuvažiavo. MAŽIAU kenkti saviem, Valdantiesiems ir pagaliau dirbti žmonėms nuoširdžiai!

Taaaaiiip..

Taaaaiiip.. portretas
Dabar lietuviai jau ne tie kaip kažkada sąjūdžio laikais. Tada visi tikėjo tokiais patriotais, jiems ilgai nieko nereikėjo sakyti. Žmonės stovėjo eilėse kad nusipirkti ,,Sąjūdžio" laikraštį, rinkosi į grupes spręsti kaip geriau organizuot kelionę į Vilnių ar į Baltijos kelią...Visi kaip vienas..Ir kaip baigėsi? Kur mūsų Laisvė? Kur mūsų šalies Gerovė? Išgrobstyta-nugyventa-sunaikinta...O dabar dar veidmainiai gnydos, judai dar drysta išropoje i paviršiu iš savo įslaptinto 75 metams tvarto mėšlo krūvos, mums balsa rodyt?

diedukui Lansbergiui

diedukui Lansbergiui portretas
Kai nieko negali tai , dieduk, garsiai nusipersk......

Anonimas

Anonimas portretas
Ozy, greiciau stipk. Dvoki komunizmu ant visos Zemaitijos, Memelio Krasto ir Lietuvos. Ir kaip tokius isgamas nesioja musu sventa zemele?

>Valdas-Kaunietis< \\\\\.../////

&gt;Valdas-Kaunietis&lt;  \\\\\...///// portretas
Valdai-'patrijote',paprašyk, kad platesnę duobę iškastu,kad tilptum su TSRS 'profesoriumi','šviesiausiu' Lietuvos 'žmogumi',ir amžina šviesa jums tešviečia,---AtA.

Valdas-Kaunietis

Valdas-Kaunietis portretas
Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos Tarybos posėdyje profesorius Vytautas Landsbergis teigė, kad kol kas nedaroma praktiškai jokių veiksmų, kad Astravo atominės elektrinės (AE) veikimas būtų sustabdytas. Tai nedaugžodžiaukite, atskleiskite viso savo gyvenimo patriotizmą ir parodykite šitiems Lietuvos žmogeliukams, koks esate DIDIS PATRIOTAS ir pasiaukokite vardan LIETUVOS. Gal JŪSŲ auka išgelbės LIETUVĄ nuo Astravo atominės elektrinės. Te padeda JUMS Dievas, mes su Jumis. Tokią AUKĄ gali prisiimti, tik pats šviesiausias Lietuvos ŽMOGUS.

nuolankiai karabasintis?

nuolankiai karabasintis? portretas
Už Astravą galime padėkoti referendumo dėl AE statybos Lietuvoje uždraudimo organizatoriams, kurie dabar ir valdo, juos perrinkdami dar vienai kadencijai.

Kada baigsite

Kada baigsite portretas
Įdomu kas tą Lietuvos nelaimę,liepia pastoviai kišti į spaudą ir rašinėti,visiškai marazminius jo kliedesius?skaitytų toliau tas Markso knygeles ir tylėtų,tas sovietų numylėtinis.Kiek galima,vos ne kiekviename spaudos numeryje arba papūnė,arba jo anūkas.Nejaugi dabartinė spauda,tapo vien lansbergine?O,apie Astravą,mažiau pliurpk nesąmones.Čia tau ne Bražuolės tilto susprogdinimas.Nejaugi jūs lansbergiečiai nematote,kad nieko taip nekenčia tauta,kaip jūsų?

Kazys

Kazys portretas
Didžiausia galimybė buvo šias statybas stabdyti, valdant konservatoriams ir Kubiliui važinėjant dviračiu po Astravo apylinkes. Dabar jau šaukštai po pietų.

tu seni

tu seni portretas
geriau nuolankiaiprigulk i zeme...tiesa kokia didumo pinigine suma kavote is Kubieciu-disidentu ,gyvenanciu floridoje , kad neratifikuojate prekybos sutarties es-Kuba ...beje vieninteliai ewrosojuze

Anonimas

Anonimas portretas
ar nelaikas ji atiduoti i hospisa

mociute

mociute portretas
Kada dings ir laikrasciu tas slykstus padaras

Garsus bezdalas

Garsus bezdalas portretas
.... Ar uždarys batka elektrine, jai kelios gentys pirsčios tuščiais... Gal protingiau susiderėt del kainos ir pasideret dėl papildomo saugumo jau esamame objekte..

Ilģas

Ilģas portretas
Tai pasamdyk savo banditelius susprogdink kaip brazuoles tilta ar kryzkalnio lietuve.Jei jau vaidini toki kovotoja.

antanas

antanas portretas
Lauk ta zyda.30 metu Lietuvai knysa prota.POCAS-SUNS BIBIS ZYDISKAI.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Batka, pastatyk šitam ožiui mavzoliejų prie Astravo. Turės kur atsigulti

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Po Astravo atomke negulk,taip pat ir Lietuvoje,paguldysim Izhrailyje, tėvynėje,kad bent po mirties nekenktum Lietuvai.

kapsas

kapsas portretas
Šis tarybinis profesorius, marksizmo leninizmo dogmų skleidėjas galėtų ir apsiraminti, jau gana varyti savo mauro darbą kiršinti žmones.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Nemirk seneli nuo atomo,nes jei užversi kanopėles, anūlėliui pz...ec.

Kiršinanti

Kiršinanti portretas
Vanu dovanele

Loni

Loni portretas
Jei pas tamsta tokios mintys, tai imk antrą variantą, bus pats tas.

as

as portretas
geriau nuolankiai atsigulk i karsta bent svente butu salyje

Lietuvą PIAUNA

Lietuvą  PIAUNA portretas
NEPOTIZMO ASTRAVAS, PAVARDENIŲ PAVELDĖTŲ PARTIJŲ ASTRAVAS, PATYČIŲ NUO MOKYKLOS SUOLO ASTRAVAS, #LABEULIETUVIŲ# ALGŲ ASTRAVAS INTRIGŲ ASTRAVAS KORUPCIJOS ASTRAVAS POLITINĖS AROGANCIJOS ASTRAVAS, LUKIŠKIŲ SMĖLIO DĖŽĖS ASTRAVAS

Augis

Augis  portretas
Senas ožys ar užmiršti kad Nemirsetoje turi namelį už vogtus pinigus pasistatęs, tau ir tavo išperoms nekas negresia, plaukte nuplaukti per baltija, ar prašysi Pakso kad nuskraidinti tavo griaučius į Švedija?

>>>Eik tu senuk

&gt;&gt;&gt;Eik tu senuk  portretas
Siunčiate "senuką" ant krosnies... Bet gal geriau iškart į krosnį. Nebūtinai Kėdainiuose...

meldžiuosi

meldžiuosi portretas
kad tik įjungtų tą elektrinę jam dar gyvam esant

VARKSELIS

VARKSELIS  portretas
taip zmogu juodinti nereikia,kad apsivoge tai teisybe,bet kitais griekais netepkit,pries dieva jis pats atsakys ,jums rasytojai-parodykite nors viena sazininga valdzioje ,nerasit kas prie ko prieina tusciom nenueina,kuo didesnis vagis tuo bus is ju daugiau pareikalauta ,dievas viska mato,nepavydziu bus atseiketa visiems pagal darbus zemeje,kai kurie miega ramiai sazine negriauzia,otie darbstieji naktimis neuzminga,nepavydekim jiems,

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Suvaikėjas, kaip liaudis gyvena pasakomis

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Citata: "...Lietuvos visuomenė galbūt nejaučia atsakomybės už savo ateitį,..." Tai. kad tos atsakomybės nejaučia pats Landsbergis ir jo gauja su anūku. Pats V Landsbergis nejaučia nes 1992-07-09 priėmė su signatarais antikonstitucinį Seimo rinkimų įstatymą ir įvedė kgbistinę komunistinę valdžią Lietuvoje. ht*tp:/*/ww*w.ekspertai.*eu/vytauto-landsbergio-antikonstituciniai-bludai/

J0

J0 portretas
Tai negi seniui niekas nedave jodo tableciu zodziu truksta kada nustos list i eteri ir rasyt nesamones dabar kaip tik siulo visiems pirkt elektra is kur noriu tai renkuosi pigesne is Lukasenkos be lietuvos sukciu tarpininku

Bob

Bob portretas
senas satukacius kada tu jau numirsiu uzpisai

Baisu.

Baisu. portretas
Dink seni iš akiračio prisimelavęs , prisivogęs seni.

jonas

jonas portretas
batka laukia nesulaukia pasiulymu, o ju kaip ner taip ner, jam norisi atsikratyti elektrine, o musu derybininku ne kvapo, ivardijo jau ir suma -10 milijardu, bet niekas nesiulo maziau

baigtam marazmatikui šūdkalniui

baigtam marazmatikui šūdkalniui portretas
Klausyk ,nukriošęs pirdyla, ar tik tu ne per skystas versti pasaulį aukštyn papais?

Anonimas

Anonimas portretas
Pasistato palapine ir tegul guli,kai jau saukstai po pietu .

šiaip

šiaip portretas
Priešintis reikėjo, kai konservatoriai valdė, dabar belieka atsigulti

Jonas

Jonas portretas
Gultis reikejo iki statybu

> Tai

&gt; Tai portretas
Pirksim brangiai jeigu pirksim kaip dabar - per tarpininkus. Užsieny dabar jau daug kur yra pigiau nei Lietuvoj.

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
Atsigulsi,greit atsigusi,ir kuo dreičiau tuo geriau.Bet dar būtų gerai,kad atsakytum Lietuvos tautai,kitatauti,už padrytas šunybes.

TaI

TaI  portretas
kiek žinau turit gaubicų,pastatykit prie batkos pasienio--bumt ir nebėra Astravo,o paskiau kaip dievas duos.Na o jeigu rimtai tai mano galva jau gerokai pavėlavot protestuoti,reikėjo protestuoti kada tik prasidėjo statybos,o dabar kokia nauda-pirksim elektrą(brangiai)iš europos kurią europai parduos(pigiai)baltarusiai,perspektyvos-kalba už save.Gal tikrai geriau draugauti negu kariauti.Čia mano nuomonė,niekam jos neperšu.

jo

jo portretas
senatvinis marazmas nuo kurio kenčia visa tauta

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Šlovė tarybiniam profesoriui

Eik tu senuk

Eik tu senuk portretas
ant krosnies. Lietuva turi žiūrėti savo naudos o ne tavo ir vištininko pezėjimų. Mums reikia, kad būt kuo saugesnė aplinka ir kuo pigesnė kaina. Ir kadangi patys uždarėme savo AE /saugumo požiūriu gal ir nėra blogai/ ir negalime pasistatyti naujos/esant tokiai korupcijai ir nebaudžiamiems milijardiniams valstybės apvogimams to negalima jokiu būdu../ TAI BELIEKA TYLĖTI IR DIEVĄ MYLĖTI. Bei dairytis su kuo galima tartis dėl tiesioginio, pigaus elektros tiekimo mūsų nuskurdėjusiems vartotojams. Kad nuo Vilniaus Astravas netoli tai ir Ignalina, kur Kubilas jau buvo parūpines Hitachi texnologiškai pasenusį reaktorių, buvo netoli...TADA MANAU SAKYTUM KAD VILNIUI VISIŠKAI SAUGU:D))

bobulyte

bobulyte portretas
marazmas savo daro.Sunauja,deja, jau nebe ta.Bendrapartieciai turetu susimastyt, ir artimieji.

Mekekee

Mekekee portretas
Vat man įdomu toks dalykas, kiek šitas kilnus politikos atm veikėjas dar ruošiasi pūst dūmus?

Pillietis

Pillietis portretas
Kuklūs pageidavimai. Cit.:"...„Gyvenimas mus lenkia ir problemos mus lenkia. /../Senukas gali pamoti ranka, gal čia kaip nors patrauksime iki pirmadienio.". Na, tebus paslauga - tetraukia Senukas bent iki antradienio. Ir palieka Tautą šventoje ramybėje.

Alvydui

Alvydui portretas
Konservai žino kad ju yra 10-15% jiems tiesiog nusišvylpti ant likusiu 90% Lietuvos, nes jie save skaito žmonemis su šviesiais veidais o visi like neišilavine mužykai ir klausytis musu nuomones yra žema ir tiesiog nebutina. TATA yra PATRIARCHAS o Gabrielius jo ANUKELIS ir gyventi mums su tuo kol dedas nesužais i deže:)

tai

tai portretas
Mink dviratuką kaip blūduras Qbilius :)))

Alvydas

Alvydas portretas
Tikrai neadekvatus užsispirimas...deja. O savo laiku JĮ dievinom. Nejau niekas JAM nepasako, kad JIS -juokingai atrodo? O šalies vidui-viskas puiku? Nera ką pasakyti? Ne Astravoi reikalas.Žinoma, tą bomba prie Lietuvos-labai pavojinga, bet.......kai kas tik judina orą, o HUIlo ir Čigonas-ant visų dėjo.....deja. Velnius galima nugalėti tik ugnimi , bet....kas turi tą stebuklingą dieglą? Buvo USA, -liko-PŠYK.

Karys

Karys portretas
30 metu senis Lietuvai p....so protą jo draugų rusų puolimų. Dabar ieško durniu su astravu!!!!!

88m.senukas

88m.senukas portretas
kodėl jo požiūris pateikiamas .kaip faktas .Amžius . netektis ....kodėl vaikai nepasirūpina tėvo , senelio ramybe ir Pasiruošimu

ta i

ta i portretas
eik atsigulk kryziumi ir lauk gal pavyks juk vistiek nedaug liko o hebra neiamzins nes ir jos nebeliks o pati tauta savimi pasirupins be /patriotu/?...

tauta

tauta portretas
Paaiškinkite tautai, ką nuveikė Jūsų partietis konservatorius Kubilius, AE statybų pradžioje nuvykęs dviračiu draugiško vizito pas Lukašenką ? Kodėl tada jis nesiderėjo ir nepuolė priešintis tokio pavojingo mūsų sostinės gyventojų sveikatai objekto statybai ? Draugiškai pasišnekučiavo, paspaudė rankas ir... nebuvo jokių pasipriešinimo ženklų. Prieš rinkimus bandote pasirankioti balsų iš naivuolių nesusipratėlių, o gal pabalsuos "už", ištirpę nuo gražių pagraudenimų ? Atsibudo mat miręs nusipersti. Kiek galima kvailinti tautą ? Viskam yra ribos.

Baisu.

Baisu. portretas
Žmonių pjūdintojas.

Didziausias nuopelnas

Didziausias nuopelnas portretas
kad 75 m uzdare kgb archyvus , dabar tie perejunai visi sventi!

.....

..... portretas
gulkis tu triperi po kuom nori ir po kuo nori ...geriausiai ant begiu ties pervaza ...nusibodai kaip konservatlybersosinis krikscioniskas LGBT corona virusas .....padla su savo TS-LKDermokratu huntos gauja viska isdraske, sunaikino, supjude , tauta isvijo, pasigviese toky paty bordely padaryt ir pas kaimynus --gavo y snuky dabar ciaudo ir kriuksi ,,,kur man gultis,,, von y tvartely ant skiedru ir kriuksek....

Jooo..

Jooo.. portretas
Seneli Vytautai, eikite ( jau užsitarnavote) ilsėtis ir kitiems leiskite ramiai gyventi...

Atsigulti

Atsigulti portretas
Draugauti reikia,o ne priesintis.Nuo to geriau nebus.

Galerijos

Daugiau straipsnių