V. Orbanas prašo G. Landsbergio palikti jo partiją ES dešiniųjų organizacijoje

Grįžti į straipsnį

kafka

kafka portretas
palaikau orbana. jei jis dalyvautų rinkimuose Lietuvoje, balsuociau už jį, o ne už landsbergi. galų gale konservatoriai parodė savo tikrą veidą, neoliberal globalistai. nematau jiems šansų sugrįžti į Kauną. greitai juos ir iš kitų miestų ir miestelių išmes.

x

x portretas
Orbanas bent žino, kas tas anūkas aplamai? :) Toks vaizdas, kad Orbanas griuvo ant kelių prieš infantą, maldaudamas išganymo, į ką Landsbergis pažymėjo, jog atleidimo nebus... :)

Orban

Orban portretas
V.Orbanas yra padorių žmonių pasididžiavimas ir viltis. Be reikalo jis tokiems atplaišoms kaip Landsbergas rašė. Verčiau prisiglaustų prie tos koalicijos, kurioje bus Lietuvos valstiečiai žalieji.

As

As portretas
Lansbergis dirba Dzordžui sorasui. Bei vykdo Tautų naikinimo planą

Anonimas

Anonimas portretas
Tam Tomui laizik savo landsbergui zidelui sikna supuves konseve:-)

...

... portretas
Argi 'konservai' gali nemelavę, tai broileriukas iki pamėlynavimo nori kad jo kas atsiprašinėtų. ;D

tomas

tomas portretas
To ir tikėjaus - tai pasiuto kremliniai šunsnukiai - loja, net seilės takosi. Au au au. O Landsbergiai ir Lietuva tik šaiposi iš tokių pakalikų.

Issilavine vilnieciai ir kaunieciai jau parode

Issilavine vilnieciai ir kaunieciai jau parode portretas
kad Broileris su savo patyciu kultura ir "naudingais idiotais" niekam nebeidomus, ir ji berenka tik prasigere kaimieciai ir tie kogero uz parameles.

Anonimas

Anonimas portretas
Čia Broileris paprašė, kad apie jį straipsnį parašytų ? Įdomu, kiek jam tai kainavo ? Tas Orbanas apie šitą šiukšlę greičiausiai net nėra girdėjęs...

Jau ir europa valosi

Jau ir europa valosi  portretas
Nuo konserviniu siuksliu , Kaunas dave puiku pavyzdy kad su sia kremliaus partija jiems ne pakeliui

pipirelis

pipirelis portretas
G Landsbergiui per maza joti Skverneli lipas ant sprando ir vengrui,oi koks galingas tas musu anukelis

onute

onute portretas
TAS PARASES STRAIPSNI APSIMELAVO TOKS GARBINGAS ZMOGUS KAIP ORBANAS I TOKIO INTRIGANTO BLEFUOJANCIO PUSE NET NEPAZIUREJO KAM SKLEIDZIAT MELA KAD GABRIO NORI ATSIPRASYTI KAUNADIENIS KAIP VISAD NORI DURNELIO KONSERVO UODEGA PAKELTI NEJUOKINKIT NE VISI DURNI KAD JUSU RASLEVOM TIKETU

tam---,,,palinkejimas,,, --butent tu stribvaikis ir esi

tam---,,,palinkejimas,,, --butent  tu  stribvaikis ir  esi portretas
is konservatkgbesniku gaujos....siuo metu jau persivertes y ,,,patrijotus konservatorius,,,

tam..tomas--- apsiziok ir

tam..tomas--- apsiziok  ir   portretas
nupurtyk......

tomas

tomas portretas
Akivaizdu, kad kremliniai zombiai vien LANDSBERGIO vardo bijo lyg velniai kryžiaus. Tik todėl kartoju: LANDSBERGIS, LANDSBERGIS, LANSBERGIS. Patinka? Siuskit, niekšai.

Bemiegiams amsėtojams

Bemiegiams amsėtojams portretas
Pasirodo,kietas vyras tas Gabrielius,jei net Vengrijos prezidentas priverstas atsiprašyti.O Lietuvos liliputus,kaip tokį nuolatinį amsėjantį NA NA ir panašius priverčia amsėti nuo pat labo ryto.

>NA NA

>NA NA portretas
Ar vaistų jau išgėrei ? ir AR tau nesakė , kad daugiau nerašinėtum jokių savo komentarų-nesamonių ? O tai vėl pradės užpakalį badyti adatomis [ leisti vaistus , o ne duoti gerti ...], ko tu labai bijai....

Palinkėjimas

Palinkėjimas portretas
Nuo pat ankstyvo ryto stribvaikiai,dabar jau idiotai pensininkai,puola prie kompiuterių ir dirba savo mėšliną darbą už mėšlinus rublius.Sėkmės iki apsikakojimo,apsidirbę šūdvabaliai.

NA NA

NA  NA portretas
Orbanas ne ten kreipiasi , jis matomai nežino , kad anūkėlis yra niekas , tik krėslų paveldėtojas ir dėdulės landsbergio zombis ,už nieką neatsako ir nepakaltinamas ,anūkėliui dovanota gauja yra sudaryta iš kgbistų ir komunistų , kuriuos susirinko žydelis landsbergis ,taip kad ,anūkėlio gaujoje demokratijos nerasta ,,,,,sėkmės

Pensininke

Pensininke portretas
KOKIA CIA DEMOKRATIJA, JEI ZMOGUS NEGALI PASAKYTI SAVO NUOMONES, APIE KURIA PLACIAI KALBAMA VISOJE ZINIASKLAIDOJE ir kuri galimai yra daug kam matoma.

/////////////

///////////// portretas
paskaitykit kas remia anukelio TS-LKD [tarybu sajungos -lietuvos komunistu demokratu gauja]...visas siocialistinis-lyberastinis kirmelynas [anot ,,,patriarcho,,, kgbesniko ,,dedules,,,]As aplamai nesuprantu kaip ES konservatoriai priima y savo tarpa tokia lietuvos ,,,konservatoriu,,, partija ....kurioje net nekvepiama konservatyvizmo dvasia , tai niekas ...tas pat kad komunistas pasivadintu fasistu vaiksciotu su fasistine uniforma ,o melstusi komunizmo dievams ..mastytu kaip komunistas ir skleistu komunistines idejas ........bet tuomet koks is jo idejinis fasistas ??manau Orbanas turetu ne atsiprasinet ,o reikalaut pasalint lietuvos ,,,konservu,,,gauja is europos konservatoriub sandraugos...

Jonas

Jonas portretas
Matyt diedukas liepė anūkėliui eilėraštuką pasakyt, o apie ką tas eilėraštukas tai ir nesuprato.

Anonimas

Anonimas portretas
Reikėjo broileriui kaip atsiprašymo dovana įteikti mėgintuvėlį.

Sh

Sh portretas
Taikliai orbanas pastebejo

Galerijos

Daugiau straipsnių