V. Pranckietis bėga, R. Karbauskis džiaugiasi: čia ne vieta tokiam melagiui

Grįžti į straipsnį

JONAS

JONAS portretas
Tikrai kodel tyli lansberginiai kad Pranckietis su Baku leido Rozovai perdavineti zinias zmones paaiskinkit ka tai reiskia ta konservu tyla turbut jie palaiko Rozova vot tau ir lenda yla is maiso KONSERVAI AU ROZOVA DIRBA RUSIJAI CIA JUMS NE TRASOS O TIESIOGINIS RYSYS

kauniete

kauniete portretas
TEISINGAI KAD NE VIETA TAM MELAGIUI PRANSKIECIUI VOT ZMONES DAUGUMA RASO IR NESUPRANTA KODEL PRANSKIETIS NET PO TOS ROZOVOS DAR SEDI SEIME KO VERTAS SEIMAS LEISDAMAS TOKIAM ISDAVIKUI PROVOKATORIUI DIRBTI PALIKIM VISA KITA BET KAIP SUPRASTI KAD PRANSKIETIS ROZOVA BAKAS PERDAVINEJO ZINES I RUSIJA AR LEISTI AR PERDAVINETI VIENAS IR TASPATS IR NEAISKU KO TYLI LANSBERGINIAI KURIUOS RUSAI PUOLA

natalija

natalija portretas
BAISU KIEK KONSERVINIU PARSIDAVELIU DAR SEDI SEIME TIK TOKIE KGB KAIP LANSBERGYS GRYBE GALEJO TAIP SUKIRSINTI SALI KIEK CIA NEVISPROCIU KAIP TAS ANONIMAS KASANDRA RASINEJA o tas MANAU BRUDAS tai turbut konservinis nuvytas nuo lovio eina per visa interneto spauda ir dergia valstiecius vadina juos vageis gal ateis laikas jie tures atsakyti uz savo liezuvio nevaldima o P RANSKIETIS sedi seime ir viesai skleidzia melagingus posedziu nutartis vien tik uz tai turi lekti lauk ar gali tAIP ELGTIS PIRMININKAS kur jo darbai visas jo darbas lansbergui medalis valstieciu dergimas pletkai melagystes ar gaudosi ntas senis kad tauta isrinko valstiecius o ne konservus

Anonimas

Anonimas portretas
Tai ka jau pranskieti karbauskis isdulikno jau bega

Pranskietis įkliuvęs į pinkles "skaldyk ir valdyk"

Pranskietis įkliuvęs į pinkles "skaldyk ir valdyk" portretas
Pranskietis - dėdulės subinlaižys. Išrinktas jis buvo, kaip žaliųjų partijos atstovas, bet į valdžią atėjęs, labai greitai pamiršo, kodėl jį žmonės išrinko. Žaliųjų partijos atstovas dirba prieš juos ir galvoja, jog tai bus toleruotina? Pamenu, kaip jis, vos kojas seime apšilęs, norėjo- reikalavo Lanzbergį Lietuvos prezidentu pripažinti. :-))))) Juokdarys.

Manau

Manau portretas
Kad Karbauskis ir jo sublaižiai yra patys šalyje didžiausi melagiai ir vagys.Ką mes gavome iš tos vyriausybės gero ?Špygą mums pakišo po nosimi,dar daugiau tapome ubagais.Viską jie tik grobia kas dar šalyje įmanoma.Žemė,butai, pastatai pardavinėjami užseniečiams,nors pagal ıstatymus to daryti negalima.O prie Karbauskio galima.Tik žmogelis renka paskalas,priekabiauja prie kiekvieno kas tik skersai kelio eina.Pirmiausia reikia juo atsikratyti,nes jo postringavimai įkyrėjo. Gerai nutarė Pranckietis,kad su tokiu jam nepakeliui.

Anonimas

Anonimas portretas
MARKYZAS = OSTAPAS !!!!!!!!!!!!!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Laikas griebti arklį už ragų"

)))

))) portretas
Kažkaip man tas ,, savas,, kelias asocijuojasi su ,,savanaudišku ,, , spjoviau į visus ir viską ir kas rinko ir kas pasiūlė į postą , į ir t.t. ....ir liko tik NORIU ?

..... puikus pastebėjimas dėl ,,savo,, kelio )

..... puikus pastebėjimas dėl ,,savo,, kelio )  portretas
Manau ,,savu,, keliu galės po privatų sodą vaikštinėti ) Gana kelti sumaištį valstybėje , kiršinti žmones dėl savo asmeninių ambicijų . Kiek laiko sugaišta ....kiek biudžeto pinigų išleista ...mano galva tai labai amoralu .

O aš manau , kad pirmoje

O aš manau , kad pirmoje  portretas
,eilėje ponui būtina pareikšti interpeliaciją ,, dėl Rozovos pažymos ,, . Keistoka situacija jei dėl Basčio stengėsi , o dabar nutylėjo ? Kažkaip pradedu manyti ar tikrai ponas suvokia savo veiksmus , nes labai jau tolsta nuo sveiko proto ? Tiek cirkinosi , šaukė gėda , balsavo už Šimonytę , lakstė per visas tv ir dergė dergė , bet panašu pats liks žmonių atmintyje kaip melagis ? Lauk iš seimo ir be teisės grįžti . Tokia mano kaip rinkėjo nuomonė .

...

... portretas
Ah: „Labai sveikinu sprendimą pasitraukti iš partijos, kurioje tikrai ne vieta tokiam žmogui, kuris taip meluoja“ - tai ką jis 'valstiečiams' meluoja, tai viena, BAISIAU kad jis taip MELUOJA visai Tautai: jis buvo išrinktas KAIP 'žaliųjų' atstovas, TIK už tokį jį ir balsavom, jis mums Konstitucija prisiekė dirbti MUMS, o štai dabar - SPJOVĖ į tą priesaiką ir - užsimanė kažkokio 'savo' kelio. Taip kad: paniekinę Rinkėjus, paniekinę sąrašus kuriais prisidengdami 'tokie' pripuola prie lovio, nusipelno APKALTOS už konstitucinės priesaikos sulaužymą! (jei kas nepatinka - tyliai atsistatydink ir bandyk iš naujo eit į rinkimus; po apkaltos tu jau Politikoje NEREIKALINGAS).
Anonimas portretas
Žodžio žmogus žino, kad daugiau niekas kitas taip nemoka...

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Prisivaidino ponulis o dabar niekur neprisitaiko (nei prie tvarto nei kur kitur:D) Keblu lyg sikt i dilgėles.Taip ir liksi Pranskieti. Nuogas ir ant ledo. Bus tau visokiu broileriu ir kitu Karbauski graužianciu kirminu klausyti:D)

Kauniečiui ,

Kauniečiui ,  portretas
Jetau dar tik jaunatis , o toks paūmėjimas ? ))

Jonui

Jonui  portretas
O kokiame įstatyme parašyta , kad koalicija negali būti keičiama ? ) Aš matau ir girdžiu vieną - ponas Pranckietis viešai meluoja ir dergia , kad tik liktų savo poste . Kur parašyta , kad seimo pirmininko ,, kėdė,, visai kadencijai ? Tokiu atviru melu , nes balsavimus galima pasitikrinti seimo puslapyje , mano galva , gali tik politiko reputaciją prarasti . Kas ir įvyko , bent man kaip rinkėjui .

kaunietis

kaunietis portretas
Naisiu projektas buvo pradetas kaimo bendruomenes pavyzdziu savo valiai pajungti zmones. Per vekselius, per skolintas trasas, per "as tau, tu man" sistema zemes ukyje po truputi pavyko pajungti savo valiai Naisius. Kadangi projektas pasiteisino su kaupu, tai kitas etapas buvo sukurti bevaliu ir priklausomu nuo seimininko zmoniu partija. Vel pavyko! Kisenine partija laimejo rinkimus!!! Tokiu paciu principu ponas markizas uzvalde seima, vyriausybe ir juoduju savo technologiju pagalba ruosiasi pajungti savo valiai prezidenta, pasalinti seimo pirmininka is pareigu, pajungti savo valiai auksciausiaji teisma, generaline prokuratura, VSD, STT, policija, ziniasklaida ir valdyti visa sali is savo bazes prie Kauno mariu.

Vidmantas

Vidmantas  portretas
Prilipo seimo pirmininko kėdė prie Pranskiecio užpakalio. Nenori prarasti tokio atlyginimo, lengvatų ir kt. Turėjau geresnę nuomonę apie Pranskieti.

Jonas

Jonas portretas
Kokiame įstatyme parašyta, jog po prezidento rinkimų reikia kurti naują daugumą? Ką jūs čia visi svaičiojate nematydami apgaulės. Po Seimo rinkimų buvo sudaryta dauguma ir visai Seimo kadencijai, o ne iki Prezidento rinkimų. Bet atsirado norinčių keisti situaciją ir prasidėjo prekyba postais. O Seimo pirmininkas šioje prekyboje nedalyvauja, nes sąžiningas žmogus. Įstatymas nenumato dviejų daugumų vienoje Seimo kadencijoje.

Pranckietis viešai meluoja 2 ?

Pranckietis viešai meluoja  2 ?  portretas
Yra posėdžio INDIVIDUALŪS BALSAVIMO REZULTATAI .....Dauguma ,, valstiečių,, ir KARBAUSKIS - UŽ parlamentinį tyrimą , seimo opoziciniai ir G.Landsbergis prieš arba susilaiko . Gana šmeižto ir dezinformacijos , nes aš tikiu FAKTAIS - BALSAVIMU ,kuriuos lengva patikrinti , o ne eiliniu melu ar šmeižtu pone Pranckieti

Pranckietis viešai meluoja ?

Pranckietis viešai meluoja ?  portretas
Pažiūrėjau w.lrs.lt BALSAVIMO REZULTATUS ( 2018-05-15 , rytinis posėdis ) Darb. klausimas ,, Dėl LR seimo laikinosios tyrimo komisijos sudarymo ir pavedimo jai atlikti parlamentinį tyrimą dėl nerimą keliančios padėties Lietuvos žemės ūkio sektoriuje,, projektas ( XIIIP - 1727 ) BALSAVIMO REZULTATAI UŽ -53 PRIEŠ - 41 SUSILAIKĖ- 6

Anonimas

Anonimas portretas
bek pas raudonskurius jie visus savu pasiima.pagarba ramai

Kasandra

Kasandra portretas
Gerbiu prof.Pranckietį už tai, kad nekeliaklupsčiauja prieš stambų žemvaldį, buv.kolūkio pirmininko sūnelį, save vadinantį "valstiečiu". Didžiausias įmanomas melagis ir yra Karbauskis.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Konservatorių marionetei ne vieta šalia R.Karbauskio.Gėda turėtų būti, tokiu būti.Gėdą Kaunui padarė.

Galerijos

Daugiau straipsnių