V. Pranckietis: ne pirmą kartą surinkti parašai dėl mano atleidimo

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Kas pasodina i kede,tas ir ja atima ir nieko cia naujo.Negi profesorius to nesupranta ,bet,matyt,silta ir minksta kede sunku palikti,kai joje ilgiau pasedi.

r

r portretas
Jeigu atleis gerb. Pranskietį ,tai Lietuvos Žmonės supras,kad Lietuvai ir Seimui nereikalingi dori ir išsilavinę Žmonės.Nejaugi seimas pasiduos kirkilinių provokacijai .Būtų labai gaila.

Emily Marshall

Emily Marshall portretas
Mano kAimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Nuomone.

Nuomone. portretas
Vidai cia ne Amerika.Cia Lietuva .Ir nereikia uzleisti valstieciu runkeliam ja trypti.Juk jie tikri Karbauskio runkeliai .Sneka vienaip balsuoja kitaip.Ta patvirtino ir Skvernelis suprates kam parsidave ir nori islipti Skvernelis is meslosausas.O Pranskietis saunuolis,kuris nepasiduoda Karbauskio spyriam.

Vidas

Vidas portretas
Ot pirdalas , tai tik Lietuvoj taip.Kaip greit galima susitapatinti su kede.Amerikoj kas kelis menesius keicia postus,turbut ,kad nepriliptu prie kedes.Zmonagaletu daugiau jam demesio rodyti,nereiketu is kitu laukti

Galerijos

Daugiau straipsnių