V. Pranckietis: R. Karbauskį mylinčių yra, tačiau jį patį valdo baimė (interviu)

– Bet opozicija ir kritikuoja tai, kad tarsi atskiriate Mindaugo Basčio ir Irinos Rozovos atvejus...

– Aš jų neatskiriu, aš juos suvienodinu. Mano veiksmai abiem atvejais buvo padaryti tokie patys.

– Bet jūs pats sakėte, kad Basčio pozicijos Seime buvo kur kas reikšmingesnės ir šiuo atveju jis buvo pavojingesnis, tuo tarpu Rozova, neturėdama tokios prieigos, buvo mažiau pavojinga.

– Jokio pavojingumo aš niekur nevertinau, vertinau faktus, kad Bastys buvo Seimo pirmininko pavaduotojas, jis buvo valdančiojoje koalicijoje, o Rozova buvo (Seimo. – ELTA) komisijos pirmininko pavaduotoja, kuriai pagal mano pasirašytą potvarkį, ji atsirado kaip subjektas, kuriam reikia suteikti galimybę dirbti su nevieša informacija.

– Tapęs Seimo vadovu, visuomenėje kaip politikas buvote nežinomas, deklaravote, pavadinkime taip, pozityvias, kai kas pasakytų, romantizuotas intencijas sugrąžinti pasitikėjimą Seimu. Tačiau šiuo metu atsidūrėte politinių intrigų ir verpetų sūkuryje. Nusivylėte politikos prigimtimi? Keltumėte tas pačias intencijas, grąžinti pasitikėjimą Seimu?

– Aš ne tik kelčiau, aš visada ir darau taip, kad Seimo reputacijai nebūtų kenkiama. Tačiau yra besistengiančių, kad ta reputacija nebūtų geresnė. Seimo įvaizdį kuria bendrai visi politikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VIKTORAI ,NEPASIDUOK

VIKTORAI  ,NEPASIDUOK portretas
Lietuva su TAVIMI !

Jonas

Jonas portretas
Manau V.Pranskiečiui reikėtų atsistatydinti be jokių balsavimų,tegul dirba,nereikia trukdyti,būtų garbingiau.Geras žmogus,dar ne visai velniui perdavęs sąžinę.Neprapulsi Pranskieti,pasiūlis ne ką prastesnę vietą seime ,ar ką kitą.

Oi varge varge

Oi varge varge  portretas
Ar galima dar žemiau pulti , pone Pranckieti ? Visai be savigarbos ? Valdo tik troškimas ,, būti seimo pirmininku ,, ? Aš ,pamačiusi patį per tv išjungiu . Negerbiu ir nenoriu matyti seimo pirmininko poste .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių