V. Pranckietis ragina valdančiuosius teikti projektą dėl jo atstatydinimo

Grįžti į straipsnį

geda

geda portretas
Na ir skystas tas Pranskietis, galvoja,kad vaidina kieta. Seniai reikejo iseiti, bet gaila privilegiju, kaip gi pasitrauksi.

kgb

kgb portretas
pranskietis lansbergiu klano vasalas...

gal jis tikrai nesuvokia

gal jis tikrai nesuvokia portretas
buvo antaniukas dabar viktoriukas

Anima

Anima portretas
Pati didžiausia Pranskiečio klaida,kad leidosi Karbauskio įkalbamas stoti į kolchoznikų partiją.Nesuvokė žmogelis,kad Karbauskis renkasi tik pataikūnus sau.Pranskietis,pasirodo,ne tokia pašluostė,kaip tikėjosi Naisių dvarponis.Jau vien dėl to Pranskiečiui pagarba.

Anonimas

Anonimas portretas
toks projektas kasdien kaunas vilnius kiek kainuoja apsauga kuras masinos

...

... portretas
Negali 'lygesnė kiaulė' nuo lovio stumiama nežviegt.

pastabėlė

pastabėlė portretas
politika -kolektyvinio žaidimo laukas, kuriame vienas žmogus ž ne karys. Pranskietis turi trauktis, nes jo postas priklauso daugumai, o dauguma jo nenori.

ir

ir portretas
vel socmafija loja ant zmogaus i kurio vieta pretenduoja jei ne naisiu /markizas/ ar sockirkinas tai koks nors litvakas kuriu pilna isvijus puse tautos vel koki savo brudauska ikis ir vel los .vsio zakonno. tik idomu kur buvo nacsaugumas su vsd kai ruzavos su basciukais bastesi po raudona svieta ir visas tas /keliones/ priskyre Pranskieciui kurio net neklause isvykdami juk kiek tu bezdelnyku bastosi su /butinais reikalais. kaip turistai ir.....NIEKO....tai gal si socmafija susipras ir atsoks nuo pagarbaus ir protingo valdininko o patys budami runkeliu kilmes neverskite savo mesla opoziciniams kolegoms /bergeriams/ nes jie irgi nuo jusu per nago juodima........

Kaunietis

Kaunietis portretas
Būti geru žmogumi ,ne profesiją,geras žmogus taip turi suprasti ,kada reikia trauktis ,kada ne.Manau sąmoningai Pranskietį suklaidino, padarydami žalą žmogui.Gaila kad pats nesuprato, kas dedasi.Manau kad konservatoriai dalino kompromituojančius patarimus ,ir agitavo nesitraukti.Bet pats politikas turėjo suprasti,kaip reikia pasielgti.Na nieko ,aš jo vietoje būčiau seniai pasitraukes,neprarades gero žmogaus-politiko vardo .Dabar susitepė .

Čiūrikas

Čiūrikas portretas
Galėtų taip ir nesišakot. Vistiek iki naujų netemps...

Galerijos

Daugiau straipsnių