V. Pranckietis siūlo atleisti Seimo kanclerę D. Raudonienę

Pasibaigus kadencijai siūloma Daivą Raudonienę atleisti iš Seimo kanclerės pareigų. Tokį nutarimo projektą įregistravo Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis.

Siūloma, kad Seimo kanclerė būtų atleista nuo šių metų gruodžio 23 d.

Seimo kancleris yra Seimui bei Seimo valdybai atsakingas ir atskaitingas valstybės tarnautojas – įstaigos vadovas.

Seimo kancleris yra Seimo kanceliarijos vadovas. Seimo kanclerį įstatymų nustatyta tvarka 5 metams skiria ir iš pareigų atleidžia Seimas Seimo Pirmininko siūlymu.

ELTA primena, kad 2014 metų gruodžio 23 d. Seimo kanclere buvo paskirta buvusi Seimo Audito komiteto biuro vedėja Daiva Raudonienė.

Tuomet už šią Seimo Pirmininkės Loretos Graužinienės pasiūlytą kandidatūrą balsavo 111 Seimo narių, niekas nepasisakė prieš, 1 parlamentaras susilaikė.

2014 metais D. Raudonienė pareigas perėmė iš Jono Mileriaus, kuris buvo atleistas iš Seimo kanclerio pareigų pasibaigus kadencijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Ar kas nors atkreipė dėmesį,su kokiu malonumu LRT žurnalistės Pumprickaitės vyko dialogas su Pranskiečiu. Jokių kompromituojančių klausimų, šypsenėlė veide, nes jis vykdo konservatorių nurodymus. Suprantama, kad Pranskietis dabartiniu metu yra ne seimo pirmininkas, o tik marionetė. Įdomu pagal ką matuojamas jo reitingas? Kiek dar šitas klaunas, kuriam neužtenka savigarbos palikti pelningą postą, juokins tautą?

Jeigu ponas labai stengsis

Jeigu ponas labai stengsis portretas
tai per sekančius rinkimus konservatorius sąraše bus pirmuju numerių dešimtuke.

bob

bob portretas
Conserve audacious if podstilka
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių