Vaikų psichiatras L. Slušnys kandidatuos į Seimą su konservatoriais

  • Teksto dydis:

Vaikų psichiatras ir visuomenininkas Linas Slušnys kandidatuos į Seimą opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąraše.

„Nuo 1998 metų esu prisidėjęs prie daugybės įstatymų, teisės aktų kūrimo, kurie susiję su šeima ir vaiko teisėmis. Patirtys vaikų psichikos sveikatos srityje, ilgametė veikla įvairiose nevyriausybinėse organizacijose, švietimo sistemos išmanymas leido suvokti, kad norint nuveikti Lietuvos labui daugiau, reikia didesnės paramos, platesnio bičiulių rato“, – partijos pranešime teigė L. Slušnys.

Jis sakė pasirinkęs konservatorius, nes „čia buriasi daugiausiai šviesių, išsilavinusių ir turinčių daugybę idėjų Lietuvos ateičiai žmonių“.

L. Slušnys yra ilgametis tarptautinių socialinių ir emocinių ugdymo programų lektorius, dalyvavęs diegiant šias programas daugiau kaip 500 mokyklų visoje Lietuvoje.

Praėjusiais metais per prezidento rinkimus jis buvo Gitano Nausėdos komandos narys.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

egodijus

egodijus portretas
Dabar pat ant baslio jį...pamatytumet kaip jis kudakuotu.........

onute

onute portretas
LIETUVI AR TAU GALVELĖ DIRBA KAD VĖL LIETUVOS VAIKUČIU LIKIMA ATIDUOTUM I ŠAKALIENĖS SLUŠNIO LIBERASTU RANKAS

kauniete

kauniete portretas
SLUŠNY PARAŠYK KAIP SU ŠAKALIENE KURET STOROŠO PLANUS GROBTI LIETUVOS VAIKUS ŽMONĖS PRISIMINKIT LIETUVOS VAIKU GROBIMA IR TA ŽMOGYSTA PEDOFILU GYNĖJA KAS BUS JEIGU TOKIE PAPULS I SEIMA PRISIMINKIT VAIKU SKAUSMA AŠARAS ATSKIRTU NUO TĖVU VISI EIKIT BALSUOTI KAD TOS TRYS PARTIJOS SOCDEMAI KONSERVAI LIBERASTAI DINGTU IŠ LIETUVOS SEIMO TAI VAGYS NIEKŠAI AFERISTAI
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių