„Valstiečiai“ grasina pasitraukti iš partijų susitarimų: kaltina konservatorius

Grįžti į straipsnį

Kaunas

Kaunas portretas
Ar ne pavasaris ,galetu valstiečiai žeme arti bet ne erelius vaidina klounai, visiems jiems po raudona nosį ,vistiek jie raudoni!!'mmmm

Berta

Berta portretas
Pamatau tą valstietį ir pasidaro bloga.Prieš akis tarybų Lietuva, komunistų partija, melagystės ir eilės, eilės, eilės, net prie tualetinio popieriaus. Valstieti nagąsdink žmonių

Na

Na portretas
Nepatinka man tas Gaižauskas, bet šį kartą dedu pliusą už tai, kad išdrįso tiesiai šviesiai atkirsti tiems nenuilstantiems "tėtės" pakalikams. Kiek reikia neturėti savigarbos bruktis ir bruktis pro tuos uždarytus vartus? Nebuvo Landsbergis Lietuvos prezidentas ir nebus. Prezidentą renka tauta, jo jau tada neišrinko, o dabar tiesiog gėda į jį žiūrėti.

Kaunas

Kaunas portretas
Jo snukis kaip Putino,jau nervai nelaiko dar ir cia problemos niekas jų nebijo ,gerai apsisikes gal suras nauja šeimininką kad galetu sulysti ,smagu žiūrėt kad juos siutina ,galetu dar batkai pasiskusti,naudingi dabar paklausoi ,net purtosi kaip jų neklauso.Kgb juos vadino sudaedziais, negalėdavo suprast ko jiems trūksta vakaruose.

Ypatingai bukiems įtikti nereikia :)

Ypatingai bukiems įtikti nereikia :)  portretas
Švieskitės ,bukenos pletkininkai ____Lietuvos Respublikos Prezidentas – Lietuvos Respublikos valstybės VADOVAS  (prezidentas).

Psichopatryjotams

Psichopatryjotams  portretas
Kas per pareigos " faktinis valstybės vadovas " ? Negirdėjau joms įteisinimo ! Žinau, Lietuvos valstybės vadovas - prezidentas ! VISKAS . TAŠKAS diskusijoms ar balsavimams turėtų būti padėtas . Gėda seimo konservatoriams , liberaliems , laisvai margiems . Kiek bukalaurai gali kvailinti ?

Anonimas

Anonimas portretas
Senas korumpuotas ozys yra Lietuvos Putinas ir Lukasenka.

Šitas fašistuojantis Gaidžiúnas

Šitas fašistuojantis Gaidžiúnas portretas
Yra pavojingas..... Nesu girdėjęs , kad jam bent kas nors įtiktų .... Gal jis Orlausko pusbrolis , nes elgesiu , minčių vingiais ir net pykčiu persunktom mimikom yra vienodi - kaip du vandens lašai....

Pagarba " valstiečiams " :))))

Pagarba " valstiečiams " :))))  portretas
negalima pasitikėti tais , kurie 75 m užslaptino kgbistų sąrašus ! Psichopatryjotai kovojantys su paminklais, gatvių pavadinimais o ne su stribvaikiais ar kbgistais ? :) Pagarba " valstiečiams " .

Pagarba " valstiečiams " :)

Pagarba " valstiečiams " :)  portretas
negalima pasitikėti tais , kurie " dirba " RU metodais ! Partija - nutarė , partija - paskyrė ! Aš vėl už Jus balsuosiu . Bukam patryjotui , stukalino " pliki , bet laisvi ir pavydūs " :) Bukena , vežė valstiečius - ūkininkus ! Tuos , kurie nėjo į kolūkius ....varge , koks liberpatryjotų bukumas ....nors ko norėti iš zombių ....feeeee......

baisu

baisu portretas
koncervu nkvd siaučia komentaruose

Isgamos valstieciai

Isgamos valstieciai portretas
Kas stukalino lietuvos ukininkus nkvd? Valstieciai. Kas stukalino seimas vezti i sibira? Valstieciai. Kas grobe ju zemes ir sodybas? Valstieciai. Kas stukalino lietuvos partizanus kgbistams? Valstieciai. Kas dirbo kgb agentu dauguma? Valstieciai. Pasirodo, kad lietuvos valstieciu luomas ir toliau gyvas bei smirda homosovietizmu!

Pasalpiniams valstieciams

Pasalpiniams valstieciams portretas
Eikite jus velniop, kaimietiskas sude! Geriau rupinkites savo partijos nariu ir jusu palaikytoju laukontualetwis, valstieciu luomo isgamos!

Pagarba " valstiečiams "

Pagarba " valstiečiams "  portretas
Kas ne taip, bukenos ? Ponas Landsbergis BUVO AUKŠČIAUSIOS TARYBOS PIRMININKAS ! Taškas ! " naujas " partnerystės įstatymas - " kelias " į santuokas , vaikus , ES teismus ! Ko buki liberpatryjotai nesuvokia ? Apgailėtini ....Valstiečiams pagarba , balsuosiu tik už juos , tuos kuriems rūpi Lietuvos valstybė ir žmonės . Gana melo ! Zombiai patryjotai ....norintys " sovietinio paveldo " - partija nusprendė , partija paskyrė .

valstiečiai ne iš susitarimų

valstiečiai ne iš susitarimų portretas
- jie iš Seimo paskui karbauckį turi VISI PASITRAUKTI :)

Parazitai

Parazitai  portretas
Nieko daugiau ir nesugeba, tik gąsdinti, viską neigti, velti intrigas, meluoti.

Politinis terorizmas,

Politinis terorizmas,  portretas
ir tiek. Vien šito, nuotraukoje,fizionomija, įkūnija šios partijos "veidą".

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Ernmar redakcija, 1. Šiandiena, pradedamas teismo procesas dėl Kauno nusikalstomos gaujos, narių, Kauno apylinkės teismo priverstiniam gydymui įsakymui išduoti. 11:0:44:44, 17.05.2022. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris. Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Danguolė Šermukšnienė. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Galerijos

Daugiau straipsnių