„Valstiečiai“ persigalvojo, o S. Skvernelio nuomonė nekinta: trauksis

Grįžti į straipsnį

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Bla, bla, bla...

to

to  portretas
Nereikia Premjerui parintis ir aiškintis. Sistemai buvo neparankus, Matijošaitį matomai prispaudė gaujos, belieka tvirtai laikytis ir dirbti, ką geriausiai mokat ir prisiekėt. Pagalvokit, ar visada verta kautis, bet ambicijų nepaleiskit , Premjeras yra premjeras. Būkit!

to Na Na

to Na Na portretas
Už referendumo pataisą turi pasisakyti 50% visų balsavimo teisę turinčių piliečių, praktika rodo kad taip niekada neįvyksta. Keista kad patys valstiečiai iškėlė referendumo įstatymo pataisą ir vėliau nepritarus VVSK patys pritarė atmetimui.

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Ka karbauskis turejo mintyse sakydamas, kad jis nejuokauja 15min.lt/ar-zinai/video/rkarbauskis-nejuokavo-mes-si-balsavima-laikome-pasitikejimo-balsavimu-160188

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Nu joooooo skuduru partija.....

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Kaip jie galejo perisigalvoti, taigi prisieke visais sventaisiais , as pats maciau

NA NA

NA  NA portretas
manau ,kad buvo rengtas perversmas ,kurį organizavo landsberginių gauja su grybauskate priešakyje ,nes buvo sužlugdyti referendumai ,kurių labai laukė Lietuvių tauta emigracijoje ,ir seimo mažinimo ,----------Skvernelis pirmiausia būtu landsberginių nuosavą teisėsaugą ,padaręs tautai tarnaujančią ,laukia labai svarbūs tyrimai dėl Krizės Lietuvoje sudarymo ,Lietuvos praskolinimo ,milijardų iššvaistymo ir išgrobstymo ,viso šito nenori prisiminti Landsberginių gauja su grybauskaite ir šimonyte ,todėl pirmam raunde buvo neleistinu smūgiu nokautuotas Skvernelis ,pasitelkiant juodąsias technologijas ,išvykusio jaunimo ir ne išsiregistravusio duomenimis ,jaunimo ,kurį landsberginių gauja išvijo iš Lietuvos ,nes atėmė paramą ,atlyginimus ,darbą ir tt, Viskas buvo suversta ant Matijošaičio , nes atseit Kaunas vėl sugalvojo susigražinti landsberginių gaują ,matomai pasiilgo landsberginių aferų

Rinkeja

Rinkeja portretas
O tai nuostolis, dar vienas prisivoges ir apsirupines ateiti nulips nuo lovio,,,eile ilga darmaniuku.

trojus

trojus portretas
Turi laikytis žodžio ir trauktis. Kitaip jį reiks viešai vadinti melagiu.

LINA

LINA portretas
Ir puiku, nes kaip nekaip, o žodžio laikytis REIKIA!

cha

cha portretas
Prasidėjo gerojo ir blogojo policininkų žaidimai: vienas geras - atsistatydins, o blogasis-jau neleidžia...

Jonas

Jonas portretas
Skvernelis -zodzio zmogus,jeigu ka ir pasako nepagalvojes,tai tik rodo jo emocinguma ir nuosirduma.Tai ne Simonyte ir Nauseda,kurie visada kalba tai,ko jiems reikia,graziai suvyniodami i vat tikruosius tikslus.Dviveidziai.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne valstieciu reikia o STALINO ir daug AKM-74M ir daug soviniu..

Pilietis

Pilietis portretas
Vagys ir nerimko S.Skvernelio,bijo būti susemtais.Bet niekur nedingo viskas,kas pradėta bus tęsiama,todėl džiaugtis manau šiai žmonių grupei nereikėtų.

Tinkis vinkis pou

Tinkis vinkis pou portretas
Vaiku darzelinukas kazkoks. Paskutine diena pries pasitraukima, sakys apsigalvojau nesitrauksiu... tampo katinui uz pauto...

Joooo

Joooo portretas
Dar tokios šūdmalių kompanijos neteko matyti...

Joo

Joo portretas
Negalėjo laimėti Skvernelis nes jis kovojo prieš vogimus,ir tuo pačiu metu "elitiniai seimo "ūkininkai iš Skvernelio rinkėjų, kaimo gyventojų, išvogė ES paramas ir suvaržė jų verslą.

Galerijos

Daugiau straipsnių