„Valstiečiai“ prezidentę dėl S. Skvernelio kritikos apskundė VRK

Grįžti į straipsnį

Al

Al portretas
Malaciai, senai laikas jai burna uzciaupti, daunuoliai kad ryzores nepasiduoti propogandos skleidejai, tautos mulkintojai, skandinavu ir rusiu kapitalo atstovei, nesabciai jiems pelna is musu varguoliu kiseniu

Pilietis

Pilietis portretas
Ach: "Savivaldybių tarybų rinkimų įstatymas draudžia rinkimų agitaciją". Įstatymas nedetalizuoja, kokio pobūdžio rinkimų agitaciją. Tai reiškia, kad draudžiama bet kokią rinkimų agitacija. Skvernelis nėra pats save išsikėlęs kandidatas į prezidntus, jis yra vienos partijos kandidatas. Ir prezidentės žodžiai neabėjotinai turėjo neigiamos įtakos tos partijos rinkimų rezultatams.

...

... portretas
Ach: "Savivaldybių tarybų rinkimų įstatymas draudžia rinkimų agitaciją iki jų pradžios likus 30 valandų ir rinkimų dieną iki balsavimo pabaigos" - kažkas tą įstatymą per plačiai traktuoja: rinkimai savivaldybių, tai ir galioja TIK šiems rinkimams - Skvernelis šiuose rinkimuose NEDALYVAUJA (o ir - nepriklauso JOKIAI partijai!) tai jo kritika NIEKAIP jam pakenkti negali, jis šių rinkimų požiūriu NEUTRALUS. BET - jis yra VIEŠAS asmuo, jis yra Prezidentės iškeltas, tai ir Prezidentė TURI ir teisę ir pareigą jį kritikuot; žinant kad Prezidentė ne tiek dažnai į viešumą išeina - KADA jai pasisakyt, KADA Jai į žurnalistų klausimus atsakyt?.. (ir KAIP jie klyktų jei Prezidentė tylėtų?)

Pilietis

Pilietis portretas
LR istatymai vienodai taikomi ir kiemsargiams, ir mokytojams, ir valstybes vadovams. Geda, kad prezidente, kuri pati pasiraso Seimo priimtus istatymus, leidzia sau ju nepaisioti. Premjere, tauta su jumis!

Šaunuolė Prezidentė

Šaunuolė Prezidentė portretas
paaiškina mažamoksliams, kas yra tarptautinė politika

ji kalbėjo apie vyriausybės vadovą

ji kalbėjo apie vyriausybės vadovą portretas
o prie ko čia VRK ?

Anonimas

Anonimas portretas
visi "protingi tik KGBistai!

Anonimas

Anonimas portretas
"prezidente" KGB ziurke.

sielvartas

sielvartas portretas
baigiasi didybės ir susireikšminimo kadencija, Lietuva, Tau reikia pokyčių

Anonimas

Anonimas portretas
Visi mato ir girdi kurie protingai masto kad skvernelis labai laidosi savo negraziais replikais salies vadovam nedera ir nevarykit ant grybauskaites protinga moteris ir tiek saunuole kad pasako tiesa

Taip

Taip portretas
Taip tokia ne prezidente reikia šluota ji visada tik už Ukraina ,bet ne už Lietuvą ji kritikuoja konservų naudai tai nepagarbą ji kaip Ukrainos prost...e ,bet ne Lietuvos prezidentė

che

che portretas
o ka teisybe pasake,ko nepatenkinti,juk galejo suderinti su lt vadovu tuos reikalus...

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
per daug jau isisiautejo musu valdovai...

Pilietė

Pilietė portretas
Valstiečiai parodė savo politinę impotenciją...

jau visiems normaliems atsibodo kolchozo cirkai

jau visiems normaliems atsibodo kolchozo cirkai portretas
pagarba Prezidentei, pasakė teisybę, kurią supranta visi protingi.

benderas

benderas portretas
o kas ton kėdėn stumia bankyrių ir arkliagalvę? ir ką tie du gali gero šaliai nuveikti? ana jau pasižymėjo su savo paskolų politika.

Romas

Romas portretas
Prezidentes kritika tai ne reklama, kritika Lietuvos vardu pareiske laiku,nalaukdama. Petro grazulio reike saugotis,- vel paliks su vaiku ir gyvenk kaip nori.

Pilietis

Pilietis portretas
Prezidentei reikėtu garbingai baigti kadencijas ir neparodyti, kad ji dirbo pagal konservatorių muzikanto grojama muziką.Akivaizdžiai ji atskleidė savo elgesiui, kad ją peroretravo politikoje,nes ji po jos iš rinkimo į prezidentus buvo puolama taip pat kaip S.Skverelis.Palaikome dabar S.Skvernelį.Dirbs ne tautai ,bus kitaip.

tomas

tomas portretas
Labai teisingai pastebėta: Skvernelį į Prezidentus stumia Karbauskis, norėdamas pats, svetimomis rankomis, valdyti Lietuvą. Na, o matydami, kad nelabai sekasi, ieško kliuvinių ir prižasčių net ten, kur jų nėra ir būti negali. Tik pasiteisinimui.

As manau

As manau portretas
As manau,kad Skvernelis pats nenori buti Prezidentu todel ir nusisneka.Galimai i ta kede ji stumia karbauskis.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Skverneli nesam tokie buki kaip manai visus mus esanciu.Grybauskaite pasake ta ka daugelis zino ir mato tik viesai gali parasyti.Ir jokiu rinkimu ji jums nenuleme.Visi is anksto zino uz ka balsuos .Tik bukas gali paskutine minute sumastyti.Nereikia nusisneketi .Nereikia issidirbineti nesamoniu.Prezidentas atstovauja Lietuva pasauliyje,Ir reikia zmogaus suprantancio,mastancio ,issilavinusio mokancio kalbu.Kad susikalbetu prie puodelio kavos be verteju.Nereikia mums buku .....

Galerijos

Daugiau straipsnių