„Valstiečiai“ žada naują siūlymą mažinti Seimo narių skaičių, šįkart – iki 121

Grįžti į straipsnį

Algirdas

Algirdas portretas
ar jus zinot kiek buvo prie smetonos ,prie griniaus.as kaip paziuriu y situs zmogestus mane toks pyktis pajema.mano diedukas kaip kure lietuva nebuvo tiek sudo.butu karas as pyrma valdzia izpiltau jai nespetu pabegt.ce ne smetonos butu varijantas.man kiek diedukas apie sita suda papasakojas tai baisu.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
pagal Lietuvos gyventojų skaičių užtektų ir 101 deputato... mažiau trankysis po komandiruotes...

Anonimas

Anonimas portretas
Nors iki tiek sumazinus vis reiktu maziau islaikyt.

Prisiminė pažadus

Prisiminė pažadus portretas
O kodel pamirštas pažadas dėl kandidato lakstymo iš vienos partijos į kita, kai patenka ( tokia kaip sakaliene ) į Seima su viena partija, o paskui traukiasi į kita partija, nes staiga suvokia, kad neatitinka idėjos. Tokie turėtų iš karto atsisakyti mandato.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Kolūkiečiai vėl ieško durnesnių už save,Gyventojų sumažėjo trečdaliu,o mažina ,,net ''septintadaliu.Dar kvailiau būtų referendumas kartu su dvigubos pilietybės.O tų darmaiedų pakaktų tiek,kiek yra kolchoznykų seime.Nes lietuviai temato tik nusmaliavojusius mažaraščius.

VALSTIEČIAI ,kodėl snaudėte,

VALSTIEČIAI ,kodėl snaudėte, portretas
kaip ŽADĖJOTE , reikėjo pačioje kadencijos pradžioje tai padaryti--prasnaudėte visa tai tolindami==NESOLIDU,pasiteisinimais- žlugdote pasitikėjimą

blt,

blt, portretas
kada tas TRAIŠKANAS išsivalysim?????? protu nesuvokiama....

ordinatei

ordinatei  portretas
manau yra paprasta išeitis,kad nereikėtų baksnoti pirštu į opoziciją reikia , kad opozicija balsuotų :) Tik tiek , o jei neateis į posėdį ar balsuos 'prieš' bus labai lengva patikrinti , tada bus galima ir parodyti kas eilinį kartą ( nes buvo siūlymas 101 , kurios OPOZICIJA nepalaikė ) blokuoja LVŽS pasiūlymus mažinti seimo narių skaičių . Apie garbingumą reikėtų patylėti . O kas nustatė tą optimalų logaritmų- antilogaritmų skaičių ? :) Aš žinau šis skaičius yra Konstitucijoje , kuri jei pamenu 1996 m, kiek nuo to laiko nubyrėjo Lietuvos gyventojų ? Kodėl turime išlaikyti papildomus 20 seimų narių ir dar jų padėjėjų ? Gal galite paskaičiuoti kiek jie mums kainuoja per metus ? Ar ne 4 mln eurų ? Kodėl galima nesurinkti 94 seimo narių balsų , jei seime yra 141 ir jei palaikytų opozicija , nes "valstiečiai " VIENI tikrai nesurinks . Po balsavimo bus aišku, kam rūpi tik "šiltai išlaikoma seimo kėdė " , o ne visi likę dirbantys , pensininkai ar studentai , rastume kur panaudoti pinigus

Anonimas

Anonimas portretas
Tokias partijas kaip konservu, socdemonu, liberastu, reiktu pripazinti priesiskomis Lietuvos zmonems ir uzdrausti ju veikla.

...

... portretas
Atmeskit ir tą '+1', tai niekam nereikalingas APENDIKSAS! Nes sprendimai priimami balsų DAUGUMA, o tai reiškia kad sprendimo priėmimui 60 balsų bus per mažai TIEK esant 121, tiek ir 120 Seimo narių, tas '+1' yra NIEKINIS, jis paprasčiausiai yra tas kuris išrinktas durnio voliojimui. Bet kai nė vienas iš tų 121 (ar - 141 kaip kad dabar) nenori tuo durniumi prisipažint, tai - draugiškai visi iki vieno tą durnių volioja.

Aš portretas
Teisingai daro Karbauskis!

Ordinatė

Ordinatė portretas
Tas LVŽS siūlymas mažinti Seimo narių skaičių nuo Konstitucijoje nustatyto141 iki 121 - ne kas kita kaip eilinis populistinis PR-as artėjančių rinkimų akivaizdoje. Jaučia suskiai nemažos dalies naivuolių - pavyduolių nusiteikimą, tai ir rankioja populiarumo taškus. Neabejoju, kad ir Pranckietis su savo 44 bendraautoriais žino, jog 94 balsų šis siūlymas, ko gero, nesurinks, bet po to bus galima baksnoti pirštu į tos iniciatyvos nepalaikiusias frakcijas. Nemanau, kad tai garbingas metodas. Juolab, kad dabartinis skaičius (141) yra optimalus (kubinė šaknis iš gyventojų skaičiaus 2 890 000). Netikintys galite pasitikrinti logaritmuodami - antilogaritmuodami, jei nėra po ranka kubinių šaknų lentelės

būtent , išrinkti "ne tie " DARO - siūlo ir

būtent , išrinkti "ne tie " DARO - siūlo ir  portretas
ne pirmą kartą , bet tie kurie mano galva tik pliurpia , o iš tikro nori , kad niekas nesikeistų - tai buvę valdžioje .Jie ir dabar opozicija NEPASIRAŠĖ , o prieš tai posėdžiuose arba balsavo 'prieš" arba iš vis nebuvo , todėl "valstiečiai " nesurenka privalomų ar ne 94 seimo narių kvorumo . Jei nepritars KONSERVATORIAI , LIBERALAI , SOCEMAI IR KITI - siūlymas vėl bus NEPRIIMTAS . Galvokime kai renkame mus atstovaujančius , aš niekada nerinksiu tos partijos seimo nario, kuris nepasirašė ir nebalsavo "už' mažinimą , nes manau mažėjant gyventojams , turi mažėti ir seimo narių skaičius .

R

R portretas
40 jų pakanka jei nori alga gaut lai dirba o ne pilvus augina ir cirkus daro

AnnWendt

AnnWendt portretas
Pradekite uždirbti 80 euru per valanda dirbdami internetu namuose 4-5 valandas per diena ... Gaukite savaitini mokejimo buda. Jums tereikia nešiojamojo kompiuterio, interneto ryšio ir laisvo laiko. . Aplankyti .....===========>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­j­­o­­b­­3­­3.c­­o­­m

isvaikyti muzikus

isvaikyti muzikus portretas
NE iki 121 parazito, bet iki 75. Tokia tautos valia. Jeigu tautos tarnai nevygdo TAUTOS isakymu - tarnai nuplakami rykstemis, o ypatingai arsus PAKARIAMI. Valstybeje PRIVALO BUTI tvarka kitaip tai pamazgu duobe.

Kiek metu ta pati pliurpia

Kiek metu ta pati pliurpia portretas
Kas gyventoju vos ne milijonu sumazejo o ju tiek pat ale,"valdo"sali!

nepasirašė , nei konservatorės

nepasirašė , nei konservatorės  portretas
kandidatė į meres BILOTAITĖ , kandidatė į prezidentes ŠIMONYTĖ , liberalas kandidatas į merus S.GENTVILAS , kandidatė į prezidentes MALDEIKIENĖ ? Gera būti išlaikomiems ir jokios skirtumo, kad didesnių atlyginimų nori mokytojai , medikai , darželių auklėtojos , gaisrininkai ,kultūrininkai ir kiti . Didesnių algų nori VISI . Didesnių pensijų nori ir pensininkai bei neįgalieji , bet OPOZICIJAI svarbiausi seimo nariai ? Kad tik niekas nesikeistų ? :) "valstiečiai ' nebijo ,todėl per visus sekančius rinkimus balsuosiu tik už jų remiamus kandidatus .

buvo "valstiečių " siūlymai ir iki 101 ,

buvo "valstiečių " siūlymai ir iki 101 , portretas
tik OPOZICIJA nepalaikė ir " valstiečių " siūlymai nesurinko reikiamo seimo narių balso .

na , pažiūrėsim kaip balsuos OPOZICIJA ,

na , pažiūrėsim kaip balsuos OPOZICIJA ,  portretas
NORS , jie net NEPASIRAŠĖ PROJEKTO , kur konservatoriai , liberalai , socialdemokratai ir kiti ? Gerą sėdėti išlaikomiems ir tik rėkti "niekas nevyksta " , "valdančioji dauguma nedirba " ? :) Apgailėtina seimo OPOZICIJA , GALVOKIME ką rinksime į miesto merus ? ----Valdančioji Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija skelbia teiksianti naują Konstitucijos pataisą ---- Anot pranešimo, projektą pasirašė Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis bei 44 LVŽS frakcijos nariai.--- Valdančiųjų „valstiečių“ lyderis R. Karbauskis žurnalistams yra sakęs, kad KITOS FRAKCIJOS TOKIOS INICIATYVOS NEPALAIKO , o „valstiečių“ BALSŲ NEUŽTENKA PRIIMTI SPRENDIMUI .

Galerijos

Daugiau straipsnių