A. Veryga kritikuoja premjerę: pasirinkti A. Dulkio kandidatūrą buvo neatsakinga (interviu)

Grįžti į straipsnį

X

X portretas
Tas apuokas yra maža šiikšlė dideliam šiukšlynę

Medikas ? Matyt iš sąjūdžio ? Jūs jau

Medikas ? Matyt iš sąjūdžio ? Jūs jau  portretas
tapote keiksmažodžiu :) Pacientai " numesti" - covidą "gydote " pagal lenteles ! Jūs net nemokate pacientui " plaučių paklausyti " :) vaistų kompensuojamų neteko 300 000 pacientų , ligoninėse mažinama stacionare lovos ! Uždaromos regionų ligoninės ....Tokios " medicinos " ir ministerio Lietuvos pacientai dar neturėjo . Medikams " rojus " , o pacientams " progaras " . Fui...

Medikas

Medikas portretas
Dar neturėjome tokio gero sveikatos ministro. O blogiausias tai buvo Veryga. Jis jaučia tai ir juodai pavydi! Na, o premjerė, jos ministrų kabinetas yra nerealiai puikus. Linkėjimai Ingridai nuo ją rinkusių Lietuvos medikų.

Komentaras

Komentaras portretas
Jokia naujiena,bet Veryga nepasakė iki galo,kad didesnė dalys vyriausybės nieko verta įskaitant anūką ir pačią vadovė.Tai paprasti nekompetetingi karjeristai

Laukiame Šimonytės atsikirtimo :)

Laukiame Šimonytės atsikirtimo :) portretas
Ju ta boba kaip bukas šuo, negali neatsilojusi išbūti.

Neimti

Neimti portretas
Jeigu jus toks jau protingas kodėl priėmei ginklą kaip dovaną. Vardiniai ginklai teikiami statutiniams pareigūnams. Ministras buvo "statutinis pareigūnas".

to kaunietis

to kaunietis portretas
Tokios neisaujletos chamizmo pilnos premjerės neturėjo Lietuva.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Lindo skverneliui be muilo ,nėra šventas kaip reikės dar karbauskiui klysti ,kaip beždžioniai gražios į kairia protingos į dešinę nors persiplelsk !

kaunietis

kaunietis portretas
PAGARBA PREMJEREI. SĖKMĖS DARBUOSE!

Taigi lopas Dulkys

Taigi lopas Dulkys portretas
Pats per interviu sako kad nieko neismano urodas

Ne , panašu

Ne , panašu  portretas
kremlius labai patenkintas kaip " dirba " ši vyriausybė : Lietuva sukiršinta , žala , nuostoliai , skurdas , verslai žlugdomi , medicina " optimizuojama " - mažinama stacionaro lovų skaičius , uždarinėjamos gydymo įstaigos , pacientai 300 be vaistų ir t.t. Taip , lietuvaičiai , turi likti ir be gydymo , ir be vaistų ir be nemokamų rezidentų . Kremlius tikrai turi pagrindo džiūgauti mūsų patryjotais .

gerai dirbi Aurelijau

gerai dirbi Aurelijau portretas
kremlius tavimi patenkintas

Veryga dirbo puikiai !

Veryga dirbo puikiai !  portretas
Prasidėjus pandemijai NIEKAS nežinojo KAIP greitai virusas plinta ! Nežinojo kam jis mirtinas ir t.t. Nebuvo vakcinų ! O saugoti žmones reikėjo ! Darė tai , kas tuo metu atrodė TINKAMA ! Nesuprantate ? Jūsų bėdos . O kas dėl vaistų , Veryga NEPALIKO 300 tūkstančių pacientų be vaistų ! O gal dabar galite pakliūti į ligoninę ar pas medikus ? Tik beviltiški patryjotai nesugeba mąstyti , dėlioti faktų ir daryti išvadų ! Esate bemoksliai zombiai , o daugelis galėtų būti realūs Verygos pacientai :)

Geriau patylėtų

Geriau patylėtų portretas
Psichiatras Veryga turėtų apie psichiką kalbėti,o ne aiškinti,kaip ir kas priklauso dirbti ministrui.Geriau patylėtų apie savo kompetenciją,kai gydytojams,savo srities specialistams,uždraudinėjo reikiamus vaistus skirti sergantiesiems.Į ligonines,net poliklinikas jo laikmečiu negalėjai patekti.Be to,melagis kaip reikiant.Gyrėsi,kad iš solidarumo dėl Skvernelio ligos nusiskuto galvą.Bet juk Skvernelis jau plaukuotas,o jis kažkodėl dar plikas.Kur dingo solidarumas dabar?

tik nors jo negirkite

tik nors jo negirkite portretas
prie Verygos kaukes reikėjo nešioti net einant gatve, nors aplinkui nei vieno žmogaus. O parduotuvių aikštelių aptvėrimas. O susirgusių atvykimas tik automobiliu, net jei jo neturi.

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis Veryga. Zmogus turintis pagarba tarp Lietuviu. Ko negalima pasakyti apie korumpuoto ozio klano astova. Nors ir kaip ziniasklaida stengtusi.

Harris

Harris portretas
Kai politikas, subrendęs žmogus, keičia pažiūras, reiškia vieną - arčiau lovio. Tokiu atveju, jis negali tikėtis rinkėjų palaikymo ir užimti aukštų pareigų valdžioje.

Tas, \\\\\.../////

Tas,   \\\\\...///// portretas
bukagalvis kąsininkas buvo R E I K A L I N G A S.

realybė tokia

realybė tokia portretas
abu grybai. o pirmasis tai su savo reformom vaistam sugadino daugeliui gyvenimus.

matosi

matosi portretas
nori grizt juk ten amzinos dalybos tai neprosal dasidurt prie senatves tik nezinia kur?===

Gėda ponia premjere Šimonyte !

Gėda ponia premjere Šimonyte !  portretas
Lietuvos pacientų organizacijų atstovų taryba kreipėsi į Seimo Sveikatos reikalų komitetą ir jo pirmininką Antaną Matulą dėl didelei daliai pacientų pablogėjusių sąlygų gauti kompensaciją savo vartojamiems vaistams. Metų pradžioje įsigaliojus naujam kompensuojamųjų vaistų kainynui, 300 tūkst. Lietuvos gyventojų jame nerado savo įprastai vartojamų vaistų. Tai medikamentai, skirti širdies ir kraujagyslių ligoms, astmai, prostatai, psichinės sveikatos ir kitiems sutrikimams gydyti.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Man teko asmeniškai su Veryga pabendrauti Klaipėdoje. Tai labai atsakingas, už savo žodžius, žmogus.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
O AS TAI BALSAVAU UZ SIMONYTE KAD JI NE KONCERVATORIU NARE BET DEJA JI NET IR DULKI PASIEME NES JIS NET MEDICINOS MOKSLU NET NE BAIGES VERYGA NORS MEDICINA YRA BAIGES..

Anonimas

Anonimas portretas
Gaila puikaus savo srities specialisto Dulkio,kuris ne tik kad buvo įmestas į medikų džiungles,bet ir dar tapti politiku,Juk gudrutis konservatorius daktaras Matulas,kuris daug daug metų viską žino patingėjo dirbti ministru, o juk ir politikas ir daktaras ,viską žino, nes jam vis ligoninių vadovai skambina..Aišku Dulkio, kuris ne partinis ir į ES audito rūmus ne skirs, kur jis puikiai dirbtų, keliaus partinis Majauskas.Gėda Šimonytei pasirinkus nepartinį atpirkimo ožį,kad tik partiniai nenukentėtų.

AŠ portretas
Veryga ,kam ,kam o pačiam patylėti. Kiek milijonų ištaškei pirkdamas priemones.?

A. Dulkio kandidatūra jai reikalinga.

A. Dulkio kandidatūra jai reikalinga. portretas
Jis bus kaip perkūnsargis ant tatos beretės, atėjus laikui. Bus ant ko sukrauti visą šūdą, kad pati išeitų sausa.

Kikis

Kikis  portretas
Šūdą malti yra neatsakinga.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tik pėr verygos daromas nesamones nebalsavau už valstiečius, manau, ne aš vienas, todėl karbauskis ir prapylė rinkimus.

budulis

budulis portretas
prabilo daktaras Mengelė,šimtus žmonių nuvaręs į kapus,kad tik gandragalviai laimėtų rinkimus

R

R  portretas
Čia kalba žmogus , kuriam proteliui pačiuožus dėl 30 koronos atvejų per parą Lietuvą uždarė. O dažnas išversskūris komentatorius iš tos neapykantos konservams užmiršo kaip tuo metu jį į kartuves žadėjo įkišti.

karbauskio

karbauskio portretas
lavoninės sanitaras

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga bent jau yra islilavines zmogus. Savo stories specialistas. Turintis dideli autoriteta gydytoju tarpe. O kas toks dulkys? Visiskas nulis,grindu skuduras.Nevykelis kuriam mokykloje visi spardydavo Sik..

Tu veryga buvai visiška klaida ir nelaimė

Tu veryga buvai visiška klaida ir nelaimė portretas
Veryga tu buvai klaida. Tavo sveikatos sistemos griovimas- vaistų sektoriuje, savų kišimas į vadovų postus...

Anonimas

Anonimas portretas
Saunuolis Veryga!

V,L

V,L portretas
EH **VILNIETI** gal geriau jau nerašyk nieko ... o geiau pavartyk GRAMATIKA.... nes net nemalonu skaityt .......

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
JUK SIMONYTE TAM IR PASKYRE SAM DULKI KAD JI SAI NERA BAIGES MEDICINOS KURSU MOKSLO HA HA?:)) JUK CIA IR YRA KONCERVATORIU PARTYJA NORS JUK SIMONYTE KONCERVSATORIU PARTYJOIJ NEISTOJUSI DAR :)))

Jo

Jo portretas
Zmogelis nukrytes zemiau plintuso tarė žodį. Sutinku dabar ir ne kažkas, bet ponas Veryga buvo visiška katastrofa, sugriovė visa sveikatos sistema, gydytojus išsiuntė į užsienio šalis.

OB

OB portretas
Veryga jau apklaustas kaip liudininkas greitųjų testų už bepotiškus pinigus pirkimo byloje. Kiti paskelbti specialiais liudytojais. Šiuos testus už milijonus jau teks išmesti. Pigiausių kompensuojamų vaistų politika ant savo kailio patyrė ligoniai. Kai reikėjo ruoštis pandemijai, ramiai išėjo atostogų, nes pavargo ir tt. O jis dar kritikuoja dabartinį ministrą.

Kitas kritikas

Kitas kritikas portretas
Supratau. Pasirinkti Variūgą būtų pats tas, nors abu su Dulkiu vieno vežimo ratai. Veryga pradėjo, Dulkys užbaiginėja pribaigti mediciną ir jos prieinamumą. Apie vaistus baisu net kalbėti. Jie dingsta iš lentynų kaip kamparas. Greitai vaistinių lentynos bus tuščios, tik su papildais. Kuo gydysimės ponai ubagai? Kas pradėjo šį jovalą? Tu Veryga. Kas pribaiginėja medicinos paslaugas? Dulkys. Kas už tai atsakys? Tu ir Dulkys!!! Nei negalvok, kad MES tai pamiršom. Neišdegs.

V,L

V,L portretas
Ponas Veryga gal ir geriau komunikavo su žmonem bet kaip ministras manau taip pat NESUŽIBEJO ..... taip kad girtis nevertetu.......

Taip! Veryga pats TAS!

Taip! Veryga pats TAS! portretas
Buvo tikrai geras, sugebantis vadovauti ir organizuoti, mandagus, protingas ministras.

Degutas

Degutas portretas
Visa "vyriausybe" neturejo buti patvirtinta prezidento. Per metus Lietuvai padaryti sunkiai atstatomi nuostoliai. Nei vienas neatstatydintas ir nenuteistas.

O jau Veryga - pats TAS !!!!

O jau Veryga - pats TAS !!!! portretas
Pasižiūrėk į veidrodį , psichijatre !

Galerijos

Daugiau straipsnių