A. Veryga sureagavo į prezidento žodžius: raginimai grįžti ir pasiaiškinti – keisti

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Knaisiojasi Nausėda domisi ne visais ,o ypač jo užnugario susilaukė opozicija ir Landsberginių liūnas. Kas ,kotletą suvalgė ,o kas pastatus nupirko nusukdami mokesščius nuo valstybės prezidentui nei motais. Ką noriu matau kontroliuoju ,o kitus paleidžiu vogti toliau. Saugo save ir savo sveikatą Nausėda ,o visa kita iki vienos vietos,kiek ko padariau tiek ir užteks. Ar to tikėjosi žmonės iš Nausėdos? Tikrai ne.

to tulpės

to tulpės portretas
tamsta su praktika,matosi.Ar brangiai veryga ima?Bet ,matyt ne koks specialistas,kad kaip buvai idiotas,toks ir likai

prezidentūra siekdami POPULIZMO--

prezidentūra siekdami  POPULIZMO-- portretas
pila konservatorių s m a r v ę ant valdančiųjų ir tai daro-- neargumentuotai ir n e p a g r į s t a i .-- prezidento kai kurie patarėjai SENAI demonstruoja n e p a s v e r t ą KRITIKĄ , visa tai, žemina prezidentūros ĮVAIZDĮ

idomu

idomu portretas
Kur ' aukštas ir gražus" švedų bankų statytinis buvo, kai reikėjo valandų bėgyje daryti sprendimus ir kovoti su šalį užklupusia neganda? Ogi, stebėjo krepšinio varžybas, o vėliau tupėjo krūmuose išsprogusiomis akimis.

Chi to I.G.

Chi to I.G. portretas
Pritariu, kai šalis gyveno įtampoje, kai reikėjo greitai priimti sprendimus, ne laikas buvo skelbti konkursus.

>

> portretas
Jo,kaip dryso, Prezidentas, trukdyti kolchozo ambulatorijos virsinYYYka ? P.S Ydomu,kaip " valde, "suvalde" situacija"?Teisingiau kiek milijonu "istaske",apsisaukelis ? I kieno kisenes, "situaciniai euru purslai" ,sukrito ?

Kvy kvy kvy

Kvy kvy kvy portretas
Biški jovalo kažkuri kiaulė daugiau užgriebė, tai žviegt visos pradėjo.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikras demagogijos meistras. Angelas, tik sparnelių trūksta

I.G.

I.G. portretas
Veryga nei pasistatė parke stiklinį namą,nei paėmė brendžio dėžutę,nei su kurlianskiu gėrė vyną,nei nusipirko už eurą sklypą,nei per metus praturtėjo milijonu...Tai vienas iš kukliausiai gyvenančiu ir padoriausiu ministru.Todėl nepadoru būtų jam kišti ,,pavogtus milijonus".Tie viešieji pirkimai dėl koronos turėjo būti atlikti skubiai,o ne po visokių konkursų skelbimų,vokų plėšimų,laukimu.... Virusas atėjo staiga ir nelauktai.O kad prezidentūra taip knaisiotusi po teisėsauginę korupciją,po milijonierių pamatais,po tikra korupcinę pelkę,tai tikrai greitai sukurtų gerovės valstybę. O dabar?Teisingai Veryga atsakė,kad jis yra atsakingas Premjerui.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Veryga moka viską paaiškinti kaip ir Karbauskis! Gal jie giminės? Milijonus plauna ir nesijaučia kalti?!

Taigi

Taigi portretas
Kaip visada konservų darbas , prezidentūroje vien konservų patarėjai , įdomu kiek jiems landsberginiai moka.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Gal kada atsiras kas Lietuvoje kuris išdrys paklausti, kodėl buvo ir dar yra uždarytos ligoninės,poliklininkos o gydytojai paleisti dykaduoniauti ir užtai jiems Veryga dar primokėjo.Juk mirė žmonės,kentėjo skausmus,komplikacijos ir ligų progersą vien dėl to, kad sveikatos apsaugos sistema buvo paralyžuota.Ir tai kai Lietuvoje tos pandemijos beveik visai gi nebuvo.Tai ką ,o jei karas ar maras ar Astravo AE sprogimas VEryga irgi uždarinėtų ligonines, poliklinikas o pats su gydytojais pabėgtų į Ameriką ar į Rusiją ar į Lenkiją ar bet kur palikdamas žmones mirštančiu ir kenčiančųu jų pačių valiai.Bausti ir tesiti tokius ministrus.Ir dabar kai paleidinėjama Astravo AE,plečiasi covid-19 Veryga ,Skvernelsi tupi krūmuose.

naglas

naglas portretas
Geriau jau plikis būtų nedirbęs.Lietuvai būtų didesnė nauda ir daugiau būtų išgelbėta gyvybių.TAip,jei ne ASILO nurodymai,tai dėl koronos būtų mirę gal tik 40 o ne 81 žmogus. KAs gyrėsi,kad geriausiai Europoje pasiruošęs pandemijai-veriga.O tuo metu medikai dirbo be apsaugos priemonių.Kas blokavo mob.patikros punktų steigimą didmisčiuose-veriga.Kas blokavo privačių laborotorijų tyrimus-veriga.KAs įsakė med.įstaigoms naudoti pakartotinai vienkartines apsaugos priemones-veriga.JAu vien už tai galima jį sodinti į kalėjimą.JAu nekalbant apie pastovų melavimą ir slėpimą numirusių karantino metu ligonių skaičių,negavusių med.pagalbos

taigi

taigi portretas
Gražuoliukui senei lakas pasikeisti konservoidų skolintus patarėjus, nes šaudo ir šaudo sau į kojas. Tupėjai krūmuose kai valstybė buvo pavojuje - tupėk toliau ir rūpinkis šukuosena.

gh

gh portretas
man tik idomu, ar aukstas ir grazus iki kadencijos pabaigos ka nors protingo pasakys ar ne? nes kol kas Lukasenkos ligio netraukia net...

ha

ha portretas
Didysis Lietuvos Asilas neišlindo iš televizijų-tai jo toks darbas nuo kurio reikia pusantro mėnesio atostogauti.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> AŠ Galios tokios, kad Veryga kovo pradžioje tikino ,kad reikia įvesti ribojimus, karantiną, o "aukštas ir gražus" iš jo tyčiojosi ir viešai kvietė ignoruoti bei visiems rodė asmeninį pavyzdį dalyvaudamas krepšinio varžybų stėbėjime....vėliau, kai reikėjo daryti sprendimus ir dirbti gražuolis nėrė į krūmus.

Gediminas

Gediminas portretas
Toks jausmas, kad kaltu kaip ir nera??? Tai tipo visi dalinosi MUSU pinigus "maro" metu??? Jus valstybes tarnautojai, dedate biudzeto pinigus i savo kisenes ir nieko??? Kur mes gyvename? Bangladese??? Kosmaras ne korona, kosmaras vagys iteisinti istatymuose... Rinkimai ateina, apsivalykite pagaliau...

Aukštas ir gražus

Aukštas ir gražus portretas
yra Flamingo.

Ligonis

Ligonis portretas
skaiciau, kad Veryga Baškienes sunenas, ar tai tiesa gal kas paaiškins

Anonimas

Anonimas portretas
koki atpirkimo ozi vietoj Jarusevicienes pastatys?

AŠ portretas
Jus mužikai.Jei būtumėt įsilavine tokių komentarų apie Prezidentą nerašytumėte.Žinotumėt jo Galias ir pareigas.Bet jums bele kažką rašyti. O Karbauskis iš syk kaip žinovas žasakė;burbulas sprogs.Reiškia jis išvien su tyrėjais.Juk viską gali nupirkti šiais laikais už didelius pinigus.Jei būtu ne taip pasakytu .Viska išsiaiškins teisėsauga.

szr

szr portretas
Prezidentas pats nesilaiko karantino taisyklių. Gal galvoja, kad virusas žino, jog jis prezidentas ir virusas jo nepuls. Man gėda dėl tokio prezidento.

Jonas

Jonas portretas
Pavaldiniai iš panosės vagia o jisai neturi priekaištų čia tai bent.

Anonimas

Anonimas portretas
BRAZAUSKO PALIKUONYS JO PEDOMIS EINA VSIO ZAKONNO REIKIA STALINO LAIKU..

Augis

Augis portretas
Man atrodo kad ,,aukštas ir gražus,, sėdi vienoje valtyje su kondervliberastus ir vaidina vairininkas, bet matosi kad vairuoja valties savininkai.

Petras

Petras portretas
ot atostogos,net plaukai ataugo

klp

klp portretas
koks persidirbęs veriga.Tik jis vienas su ministerijos klerkais plušo dieną naktį išsikėlęs algas po 5-6 tūkst.eurų.O medikai ir kitos tarnybos tai niekis.Jie nenusipelnė atostogų po 5 savaites ir didesnių algų.

taigi

taigi portretas
Aukštas ir gražus vėl šieną ravi, visą pavasarį krūmuose pratupėjo ,o dabar pragydo :)

Galerijos

Daugiau straipsnių