Viceministrę klampina ir fiktyvios studijos

Grįžti į straipsnį

Edvardas

Edvardas portretas
Daug metų dirbau SRC dabar kaltinate dabartinį vadovą, o kur buvę vadovai kurie padarė tam pagrindus. Kelmelis, Gurkšnys, Janukaitis, Gružinskienė, Mančas ir t.t. Dešimtmečiais naudojosi varkšų mokesčių mokėtųjų pinigais!

Tomas

Tomas portretas
Na įdomiai ta ministerija reaguoja į situaciją

Vagie kepurė dega

Vagie kepurė dega portretas
Labai aišku- užsakyti straipsniai. Ir labai aišku kieno: tegul p. žurnalistai ir p. seimo narė pasidomi kita mokykla ir jos direktorių dinastija Lukašenkos metodais, kurioje dešimtmečiais vyksta fiktyvūs mokymai ir klesti nepotizmas. Dar ir iki šiol. Tikrai bus daugiau ką rašyti, nes iki šiol tas pats vyksta. O L. Anužienės jau senos istorijos. Pasidomėkite, pasidomėkite...

!!!

!!! portretas
Karaliaus Mindaugo profesinio rengimo centre ir dabar vyksta tas pats. Fiktyvus studentai, pinigų kaulijimas, studentų žeminimas ir t.t. Aš galiu teigti būtent apie siuvėjo/os specialybę. Nemažai manau žmonių atsirastų kas tai patvirtintų. Per egzaminus dalyvauja žmonės, kurie niekada nebuvę paskaitose, jiems būna paduoti jau pasiūti gaminiai ir sudiktuoti atsakymai. Senokai jau laikas būtų apsilankyti tam tikroms institucijoms ir gerai papurtyti.

?

? portretas
Kuris pas konservus išsilavinimas populiaresnis, filtyvus diplomas, kaip viceministrės, ar trys nepradėti aukštieji išsilavinimai kaip pas G. Jaunių? Aš manau, kad pati formuluotė "nepradėtas aukštasis" skamba labai naujoviškai-konservatoriškai, kaip koks šūkis krikščionys demokratai už homoseksualų santuokas.

KONSERVATORIAI !-geriau šią viceministrę p a s i ū s k i t e

KONSERVATORIAI !-geriau šią viceministrę p a s i ū s k i t e portretas
su KONSERVŲ delegacija-- j u o k i n t i TAIVANIO gyventojus, -- juk nesenai n u s i ū s t ų KLOUNŲ :-- MALDEIKIO ir viceministrės dar m a ž a, .kad "sustiprinti" KONSERVŲ santykius su Taivaniu

Gintaras

Gintaras portretas
Viceminisrė su dviem fiktyviais diplomais, tegul ir profesinio mokymo, ATSIPRAŠAU...

Kut

Kut portretas
Ir vėl trečias vėl užsakytas apmokėtas straipnis. Kogero pirmi straipsniai rezultato nedavė tai dabar užpulta viceministrė. Kas taip veržiasi į naujo centro vadovo pareigas? Kas apmoka šituos straipsnius?

Jonis

Jonis portretas
Kada Lietuvoje bus teisiami valdžiažmogiai pragyvenau solidu gyvenima niekada nebuvo Lietuvoje nuteistas valdininkas Apmaudu kiek vyko Darbo partijos vagių , kyšininkų teismas berods šešis metus kiek korumpuotiėms teisėjams išmokėta atlyginimų Masiulio byla Niekas vagių Lietuvoje nenuteisia čia Lietuva čia korumpuoti teisėjai

A lyga

A lyga portretas
Tai gal ir ministrei nevieta ministerijoje jei jos nedomina pateikti faktai del viceministres preities. O TURETU DOMINTI IR TURI BUTI PADARYTOS IŚVADOS, KAD TOKIE ŽMONES NEGALI EITI TOKIU PAREIGU.

Man su tokiais pinigų

Man su tokiais pinigų portretas
Plovimais prieš kokį 20 metū teko susidurti Skuodo rajono Švietimo skyriuje. Išaiškėjo netyčia, Š.skyriaus vedėjas Kasparas visus, turinčius info apie tai, nušalino nuo pareigų, o tuos, kurie vykdė pi igų plovimą, paliko dirbti... Negana, kad šis fizikos mokytojas Skuodo Bartuvos mokykloje tarp perįraukų laboratorujoj glamžydavo abiturientes :), matomai, dėl tokio savo potraukio nepilnanetėms ir pasiekė aukštesnes pareigas, nes, kaip žinia, miestelio Muzikos mokykla taip pat garsėjo pedofilais. Pinigų plovimas ir lytiniai nusikaltimai yra charakteringas pliusas norint patekti tarp valdžios ELITO tarnų!

Ar ne taip?

Ar ne taip? portretas
Yra toks posakis-Zuvis puva nuo galvos...

Anonimas

Anonimas portretas
senoji direktore buvopati geriausia mano sunus pas ja mokesi sako nuostabus zmogus o pakeite nes naujoji pretendavo i jos vieta

op

op portretas
varkes klesti

Kas straipsnio užsakovai ?

Kas straipsnio užsakovai ? portretas
Kiek sumokėjo ??????????

Kestas

Kestas portretas
Įsišakniję Koncervatoriu vagių klanas Lietuvoje, kodėl niekas nesustabdo nusikalstamos veiklos, nustikes šalį iki vyzu ko tyli instancijos nestabdo nusikaltimų ir nekėlė baudzema bylu

Lietuvis

Lietuvis portretas
Gal gana yla išlindo iš maišo visiems aišku kad afiora, o mūsų instacijos nesiima jokių veiksmų netrauke baudzema atsakomybe, kas čia visi Lietuvoje dievai, lanzbergis ar kiti išvardyti asmenys turėtų būt baudzema visi vienodai už afioras, kur mūsų gražuolis prizidentas, tai jam pavaldžios instancijos ar ir iš vien jis, čia baisiau Lietuvoje vyksta negu Lukosenkineja demokratijoje, gal gana reikėtų jau versti visa šita koncenvotorini ir gejiska klana

HHH

HHH portretas
Priminsiu, kad LR švietimo ministrė ponia Jurgita Šiugždinienė - ponų Lanzbergių vaiko krikšto mamytė. Kokia harmonija ir palaima Lietuvos švietime. Kaikas ir savo šeimos ministrus turi.

Eina na...mas...

Eina na...mas... portretas
Spec poreikių vaikus žada sukišti į bendrojo ugdymo klases, bet specialistų reikalingam kiekiui etatų vis reikia "pramušinėti", o čia - vagia pinigus fiktyvius mokinius įtraukdami į sąrašus... sovietiniais laikais buvo vakarinės mokyklos, paskui tapo suaugusiųjų mokymo centrai, kur tuščiose klasėse vakarais mokytojai ateidavo šviesas uždegti ir arbatos arba ko stipresnio su kolegom paragauti, o dabar permetė į profesinio rengimo centrus tą lengvų pinigų plovyklų schemą.. tfu, VAGYS, ne kitaip..

che

che portretas
Lietuvoje dar yra studijos? pralinksminot......

Ne tik jos

Ne tik jos  portretas
juk dar ir apie teisingumo ministrės diplomą buvo rašoma?

semečka

semečka portretas
Jų net partijos pavadinimas fiktyvus, o dauguma narių su fiktyviais diplomais

tai prie kokios valdžios

tai prie kokios valdžios portretas
klestėjo toj Karaliaus Mindaugo profkėj fiktyvios studijos ir finansinės aferos?

to pikta

to pikta portretas
Kaip tai gali teisti ? Tai juk ten dirba buves Sveikatos apsaugos ministerijai (SAM) pavaldaus Ekstremalių sveikatai situacijų centro (ESSC) direktorius Olegas Sitnikovas !!!

Visa Šimonytės vyriausybė

Visa Šimonytės vyriausybė portretas
Vien buki aferistai

Tikrinkite MRU diplomus ir mokslo laipsnius po 1990 m

Tikrinkite MRU diplomus ir mokslo laipsnius po 1990 m portretas
Nerasite nė 2-3 proc realiai įvykdytų bakalauro ar magistro studijų programų. Tas pats su visai kitais diplomais dalintais kooperuojantis su Užimtumo tarnybomis ir mokymų centrais. Fiktyvus ir ten padalinti doc, prof vardai bei dr ir habil. Dr laipsniai. Visiška skylė žmonėse vadinama Asilų šūle idiotams ir narkašams.

kur ziuri tarnybos

kur ziuri tarnybos  portretas
Nieko keisto, paziurekite vien kokie zmones dirba tenai administracijoje ir viskas bus aisku. Juk yra nebaudziami uz isvaistymus ir panasiai Visiems politikams ten israsys ka tik nori.

Anonimas

Anonimas portretas
pagal istatyma, tai cia jau korupcija kvepia, kur ziuri politikai.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nepriekaištinga reputacija ministrei Šiugždinienei tokiam lygyje... Ne kokie standartai taikomi, tai gal ir pati verda reikaliukus, už tai viskas čia gerai.

Lietuvaitis

Lietuvaitis portretas
Tokius valdininkėlius tiesiai į kalėjimą, ten jis bus pasirūpinta!

Geda viceministrei

Geda viceministrei portretas
Geda viceministrei,,,,oj gweda

Anonimas

Anonimas portretas
Koza Nostra....

Anonimas

Anonimas portretas
tai kokia cia valdzia,Lietuvoje? jeigu ja apgauti, manipuliuoti galima. I valdzia reikia rinkti is zurnalistu sajungos viska jie isnarplioja. o cia siulo i postus nieko apie zmogu nezinodami, tai kaip pasitiketi valdzia jeigu jie zmones apgaudineja.

Vot tep

Vot tep portretas
Svarbiausias diplomas būti konservatliberastu/e.

nu taip

nu taip portretas
lesbianka lesbianką gina

simonyte negebejo

simonyte negebejo portretas
netgi dirbdama ocentes pareigose universitete pasidaryti daktaro diplomo. nors kita vertus kaip ja isvis prieme i tokias pareigas. normalus daktaro diploma turintis zmogus taip paprastai docento pareigu negauna, o cia is gatvesa atejo ir pradirbo docentele.

na ir kas

na ir kas portretas
šunys loja, o karavanas eina toliau

Vyriausybė

Vyriausybė portretas
Ministrai bukalaurai, viceministrai profkes pabaigę.....

Nenuostabu

Nenuostabu portretas
Kai tokie ,,propesoriai" ir ,,mokslų daktarai' tampa ministrais ir viceministrais, tokios ir jų reformos, tokios programos ir tokie pasiekimai.

Arūnas

Arūnas portretas
Pasižiūrėjus į šios vyriausybės ministrų kabinetą, tokios viceministrės nė kiek nestebina. Apskritai, nei pavasarį, net ir vasarą tokių minčių neturėjau, bet paskutinėmis dienomis vis dažniau kyla mintis, kad Lietuvos visuomenei ir piliečiams būtų geriausia, kad Šimonytės kabinetas užleistų vietą kitiems. Man neužtenka vaizduotės,kad suvokti kaip gali būti blogiau su ministrais negu turime dabar

stai tokie uzima vadovaujancius postus

 stai tokie uzima vadovaujancius postus portretas
nenuostabu kad gyvenam bananu respublikoje ir nesimato perpektyvu.Protingi emigravo,liko tik saujele"patriotu"))

Anonimas

Anonimas portretas
Iskrypeliu valdzioje tai yra visiska smulkmena i kuria nereiketu kreipti demesio. Nenustebciau jeigu paaisketu,kad ir pedofilai dabartineje valdzioje sedi.

nieko naujo

nieko naujo portretas
Prieš keletą metų, berods, socdemų deleguotas viceministras klastojo savo išsilavinimo dokumentus, vėliau, atsistadydino. Žodžiu, nieko naujo, visi JIE daro tą patį. O šiaip, tai švietimui AMEN.

Opapaaaaa..... Jei neatstatydins Kudarauskienės ,

Opapaaaaa..... Jei neatstatydins Kudarauskienės , portretas
Tai pati ministrė turi eiti šunims šėko pjauti .....

Onė

Onė portretas
Na seniai sakiau ,kad politikai eina durnyn ,na prie tokio išsilavinimo tai nekeista,bet va šitoj apgavysčių,vagyščių aferų srityje ,tai oho lenkia didžiausius pasaulio aferistus . Manau lietuva ir šitoj srity įeis ne tik į europos bet pasaulio istoriją,kaip sukčių ,vagių ir aferistų šėrykla.kiek dar vogsit ir apgaudinėsit ponai prisiekusieji.....

svogierys..... geras postas silta vieta

svogierys..... geras postas silta vieta portretas
todel butinai reikia si zmogu isverst i i jo vieta savo gyminaiti ystumt....

Lanzbergio banderologai.... cyt.... tylos....

 Lanzbergio banderologai.... cyt.... tylos.... portretas
yra veliava multicoloras a po ja kruva pusiau i jus panasiu va i dziaukites ka giesme ismoktot unisonu kartu su jais.... a del KTPMC tai jum po gedimino kalno skutimo tylet ir tylet i galva linkeset...nes supracio turit lygiai kaip lanzbergis apie lietuvos gelezinkelius.... senoji karta KTPMC - zmones is didziosios raides kai sunkmetis buvo kai lietuva PRIHVATIZACIJOS CHOLIERA draske i gabalus kai banditizmas stogus rove jie mus isaugino zmonemis... zemai lenkiu galva pries pona CEPINSKA i anei vienam 3.14rastui neleisiu jo zemint...

Alio , ponia Šimonyte

Alio , ponia Šimonyte  portretas
Alio ponia ministre Šiugždiniene , viceministrės mokslai fiktyvūs ? !!!! Ar tarp liberkonservatorių toks " išsilavinimo " lygis jau norma ? Seniai rašau , tiek "bemokslių " kiek yra tarp liberkonservyno patryjotų , neturi jokia kita partija . Esate apgailėtini .

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Bet šešėlinių student tose proftechninėse apstu (minimo direktoriaus taip pat) - norintiems įgyti žinių patients administracija pasiūlo tik studijų baigimo pažymėjimus! Liūdna padėtis Kauno čiapo proftechninėje - auditas iśaiškintų viską! Bet pas mus tik aferistai ir daro karjeras- normalūs žmonės dirba konkretų darbą! Pažiūrėkite, kokie žiopli ministrai, viceministrai, patarėjai ir seimūnai!

koncervatrolis

koncervatrolis  portretas
Kaip kgbkoncervai valdžioje taip tragedija Lietuvoje

Anonimas

Anonimas portretas
Graudu, kas vyksta toje Lietuvoje. Pasižiurėjus ir paklausius visi ten bemoksliai, durnelių veidelius nutaiso ir šneka nesamones. Dasigyvenom. Visiškas dugnas

Vytas

Vytas portretas
KD tuščiais straipsniais bakes atidirbinėja. Rado bobą vienaakę, kuri sakė, ir pateikia jos fantazijas kaip faktą. Paviešinkit kam priklauso KD ir bus aišku, ką stumia į galimai būsimą direktoriaus vietą. Trečią kartą tą patį briedą spausdina. Kai ilgai žiūri į mėnulį,- išprotėji...:)

Jooooo ....joooo.....

Jooooo   ....joooo..... portretas
Paskaitai ir pasidaro aišku , ten kur liberkonservynas - ten korupcijos , fiktyvumo apraiškos ..Šimonytės vyriausybė įžūliausia , nekompetingiausia !

ogi

ogi portretas
gerai taip isireminusi kgb administracija tarpusavy skaldosi ir tai ju kadencijos saulelydzio pradzia kuri neturetu ilgai testis ziurint i planetinio masto ivykius ir protingu zmoniu pasisakymus kaip E Vaitkaus===

nesuprantu

nesuprantu portretas
Kodėl bukulaurės neteisė, o priėmė net į viceministres? Ir viskas OK? Nors demokratinėje valstybėje būna kitaip, ane?

taigi

taigi portretas
Demencinių bUkalaulų vyriausybė :)

girdėjau kad švietimo ministrė lianzbirbių giminaitė

girdėjau kad švietimo ministrė lianzbirbių giminaitė portretas
jei tai tiesa, tai kas jums neaišku, viskas stoja į savo vietas

Ktdm

Ktdm portretas
Dar pasidomėkit KTDM direktorė ir mokykloje vykstančiais procesais. Mokytojai tokį spaudimą ir patyčias patiria...

kodėl anužienės ir jos gaujos neteisė

kodėl anužienės ir jos gaujos neteisė  portretas
Todėl ,kad su visais DALINOSI PINIGAIS. Pirma vagies gyvenimo taisyklė - nori "dirbti" su kolektyvu - dalinkis, nenori dalintis - stok prie konvejerio.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nesuprantu , tai ką policija, prokuroraii? Viskas čia gerai, jei tyrimas nutrauktas?

Nosis

Nosis portretas
Tai kodėl nutraukta byla, jei tiek visokių pažeidimų toje mokykloje? Kodėl nėra paaiškinta, kodėl prokuratūra nutraukė bylą? Tai reiškia, kad viskas gerai, Anužienė nieko neteisėto nedarė?

:)))

:))) portretas
Yra kauno , klaipėdos , vilniaus diena . Šviečiamės :)

opa

opa portretas
Čia Klaipėdos dienraštis, kam tas Kaunas rūpi? Ne vietoje straipsnis. O, kad korupcija, mobingas, biurokratija įsišaknijusi visose VŠį ne naujiena. Sveikatos apsaugoje, universitetuose ar mokslo įstaigose, savivaldybėse ir pan.

Joooo...liberkonservyne nepotizmas klesti , nes

Joooo...liberkonservyne nepotizmas klesti , nes  portretas
€ valdo !!!! ___Dabar, mano supratimu, pagrindinė priežastis pertvarkai yra tie gauti milijonai tinklo reformoms. Ateina pinigai ir skubama juos įsisavinti. Tai aiškėja, kai pradedi analizuoti Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo priemonių ir kitus fondus, kur ministerija yra pateikusi savo planus.

Kažkoks košmaras ...

Kažkoks košmaras ... portretas
Fiktyvūs mokslai , fiktyvūs diplomai , tik algos ir poilsis realūs ? Viceministrės pareigos ? !!! Alio , ponia Šiugždiniene ! Ir tooookios asabos kuruoja , reorganizuoja švietimo įstaigas ? Alio , ponia Šimonyte ! Pone prezidente , gal jau gana ? !!!

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !

Šimonytės vyriausybė pati blogiausia !  portretas
dar reikia faktų ?

pikta

pikta portretas
kodėl anužienės ir jos gaujos neteisė už finansinius nusikaltimus?

to ziurkiu rietenos

to ziurkiu rietenos portretas
Bet tai nenuneigia KD pateiktu faktu. Net 7 metus galimai nusikalstamai bendradarbiavo su Anuziene ir tik prasidejus tyrimams paliko istaiga. Po to niekur tiek ilgai nedirbo.

Žiurkių rietenos

Žiurkių rietenos portretas
Kaop visada...kazkam reik vietos...tragamadzes visokios komentuoja...tegul pasiziuri i savo broliuka,tipo KTU propiesoriu,kaip jis apsigyne ta laipsni..ir is viso...is kur jinai islindo...

tai ministrė?

tai ministrė? portretas
...kuri džiaugiasi, kad jos pavaldinė liudydama LAIKĖSI ĮSTATYMŲ ir atvirai pasakojo apie savo bendrininkavimą su Anužiene, kuri atsipirko tik išėjimu į pensija, palikdama savo sūnui susiveiktą valstybinį turtą ir įsteigtą privačią mokymo įstaigą?

Budelis

Budelis portretas
Kada tam arabiskam gyvatynui Lietuvoje ateis galas?!

Rimas

Rimas portretas
Tokios tai konservų "VERTYBĖS".

:)

:) portretas
Mafijos kriminalitetas įsisuko į švietimo sistemą ir vagia pinigus.

kancer vata

kancer vata portretas
šviečia Lietuvos moksleivius, kaip reikia sukčiauti

koks LT mokslas

koks LT mokslas portretas
Tokie ir ministrai...svarbiausia ismokti visokius mistinius Sin ir Cos...kuriu niekam niekada nereikia...

Gitana

Gitana portretas
Čia irgi tokia landsbergininkų kova už Lietuvos laisvę? Stoguojant savo žulikus- mažaraščius?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai čia prie anos valdžios blogai buvo, šita jau gerai viską daro. Ir tie patys žmonės persiauklejo.

Nieko

Nieko  portretas
Kaip taip gali būti, kad visi įtarimai nėra tiriami ir šita ministrė praslys kaip ir kiti. Mirusios dušios egzistuoja, reikia tirti, aiškintis. Pro ministerijos rankas dideli eu pinigai praplaukia, kurie tiesiogiai švietimo niekaip nepagerina.

Ir

Ir portretas
Čia viskas gerai šitai ministrei, dugnas visiškas.

Anonimas

Anonimas portretas
Na geras pavyzdys jaunajai kartai taip auginami šalies mulkintojai .žinot baisu ,visi šitie dalykai baisu,ir visose srityse kur tik pažiūrai tokios vagystės,apgavystės, aplinkos apsauga,sveikatos,teisėtvarka ,švietimo sisstema toks jovalas,bet mūsu valdžiai smagu snukius įkišus į tą jovalą išsigraibyti didžiausius gabalus.tokie vyriausybės, seimo veikėjai apdergė ir toliau dergia mūsų gražią šalį, šlykštu...

Gedas

Gedas portretas
Ministrė pasitiki savo pavaldiniais... Kur nepasitikėsi, kai tinkamai dirba ir moka dalybos principą. Tikras švietimas :)

Tai

Tai portretas
Tiesiog atsibodo. Šita ministrė tik įsisavina eu pinigus tuštiems reikalams. Niekiniams kursams, netikusiems pedagogų karjieros modeliams, vietų darzelyje plėtimui, bloginant higienos ir ugdymo sąlygas ir nieko nėra kuriama, kad švietimui, vaikams, mokytojams būtų geriau. Kodėl nera kuriamas skaotmeninis turinys, moksliniai filmai lietuvių kalba, metodinės medžiagos. Visiškas nulis. Visuose universitetuose tokios mirusios sielos mokosi vdu teologijos fakultete tai tikrai. Nes visur yra krepšeliai, visur uždarytų studijos programas, nesudarant grupės. Žinau tokių magistrų, kurie sakinio normaliai neparašo. Gėdų gėda. Tokį auditą turėtų atlikti švietimo skyrius. Bet jie atliks ugdymo turinio auditą, užsidedami pliusą ir paerzindami mokytojus.

Vytaras

Vytaras portretas
Gėda ministrei ir visai vyriausybei... O labiausiai mums patiems, kad renkame tokius žmones.

Taip, švietimo ir mokslo bei studijų institucijos yra pinigų

Taip, švietimo ir mokslo bei studijų institucijos yra pinigų portretas
Plovyklos. Schemos paprastos. Užimtumo tarnyba - mokymo centras - MRU. Gali būti ir bet kuri kita aukštojo mokslo ir studijų institucija, gali būti proftechninė. Per ministeriją pasitvirtina biudžetus neva perkvalifikavimui, naujų specialybių įsigijimui. Dar jie eina į Europos finansavimo projektus. Dar yra pasidarę verslų ir darbo vietų steigimą per Užimtumo tarnybą. Tiesiog skirstosi pinigus saviem. Vyksta prekyba žmonėmis pilnu tempu. Vyksta plagiatas ir intelektinės produkcijos vagystės. Kartais koks kaimietis atneša į Užimtumo tarnybą tokį verslo planą, kurio pagrindu galima jį pavogus pasidaryti milijonus pelno per projektus, startuolius O kad diplomai nieko verti ir ne tik tuose profesijų mokymo centruose, vieša paslaptis. Po 1990 m padalinti magistrų diplomai su itin retomis išimtimis gali drąsiai būti nuleisti į unitazą po pasturgalio nusivalymo

Edgar

Edgar portretas
Kol visi verkia apie karą, rusus ir elektrą, tyliai tvarkosi iš tikro kitus dalykus... Ir ką tu, mes vėl avelių banda, renkam konservus ir vėl verkiam.

Tomas

Tomas portretas
Tai taip konservatorių valdžia kalba apie skaidrumą, kai dirba tokie skaidrumo nešėjai. Viskas čia aišku, savo slaptus reikaliukus tvarkosi. Čia ministrė viską žino ir dabar seka pasakas...

VTD

VTD portretas
Visi padoresni darbai tik per pažįstamus...

Kaunas

Kaunas portretas
Viskas Lietuvoj per pažintis. Visur sava chebrytė vyriausybėje nuo viršaus iki apačios. Fui kaip bjauru.

Kai pagalvoji

Kai pagalvoji portretas
Oho

Galerijos

Daugiau straipsnių