VRK nepanaikino A. Guogos mandato: politikas atsisakė atvykti į posėdį

Grįžti į straipsnį

S.narys

S.narys  portretas
Kaip dabar jaustis rinkėjams ,kurie balsavo už jį ,nėra tokio žodžio aferistas maža to. Jeigu tokie įstatymai, nereikia kaltinti žmonių , kad valdžią žmonės patys išsirenka .

Valstietis

Valstietis  portretas
Reikėtų milijoninę baudą išrašyti abiems .Jei ne jis arba Viktoras U. Darbo partija nebūtų patekusi į seimą. Balsai būtų pasiskirstę kitaip. Jis mandstä tiesiog parduoda. Seimas virto TURGUMI.

Taip

Taip portretas
Visa bėda tame, kad seime tokių klounų daug, daug ir politikų,, verslinikų"-liūdesys.

Anonimui

Anonimui portretas
Eik geriau savo revoliucija daryti Rusijoje, vata.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai kad visas seimas sudarytas is tokiu pydaru, vagiu ir aferistu. NE VIENAS NEATSTOVAUJA darbo zmogaus interesus. Butina REVOLIUCIJA. Mirtis burzujams, kapitalizmui.

tikras

tikras portretas
didelis bull shit.

Man darbiečiai

Man darbiečiai  portretas
kaip partija ,po sąrašo su Guoga ,krito iki liberalkonservatorių lygio . Ponai Viktoras , partijos vadas - EP buvo liberalas , Mazuronis - buvęs liberalas , Guoga - liberalas ..... Kas liko iš partijos ? Eiliniai liberalai ... O ponas Viktoras , leidęs Guogai užimti vietą kandidatų sąraše į seimą , man kaip politikas pasirodė visiškai " priklausomas " ir visos jo šnekos man jau seniai juokingos ....ir kas juos renka , negi dar yra tikinčių , kad ką nors nuveiks " darbininkams " ? :)

gaila

gaila portretas
O Viespate Brangus i seima vel gryzta Skardzius ir vel Seime formuojasi daugeli metu seime sedinciu bet nieko gero Tautos gerovei neveikianciu BEZDALIU kompanija bet svarbiausia kad tiem dykaduoniam garantuotas kas menesi i kisene ikrentantis fantastiskas atlyginimas Manau kad nesulauksim kada i seima bus renkama ne pagal daug metu miegancios seime SUTVES sudaryta sarasa bet kiekviena seimuna rinksime atskirai As manau kaip benoretu rinkejai is Seimo pasalinti SAMANA Kepeni neimanoma nes jam sarase garantuota viena is pirmuju vietu Labai aisku kodel mes jau 30 metu murkdomes tame rinkimu i Seima purvyne

AČIŪ.

AČIŪ. portretas
Kaip Liberalas buvo Guoga ir pasiulė visiems pasitikryti melo detektorium tai Guoga išmetė iš partijos, o Masiulis po šei diena sau juokesi ?kaip jums tai patinka?

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Patys kalti. Prisirinkom juokdarių, kazanovų ir lošėjų į Semą. Tai ko tikimės? Juk jiems nusiš...ant visko. Apart savo naudos nieko nemato.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas uzspatsykas

Galerijos

Daugiau straipsnių