Vyriausybė įkūrė naują komisiją kovai su korupcija

Grįžti į straipsnį

Švonderis

Švonderis portretas
Eilinis pinigų švaistymas - varnas varnui akies nekerta!

Puiku,

Puiku,  portretas
nes dabar korupcija buvo kovojama per tulpių paštą ) sėkmės premjerui .

Kęstas

Kęstas portretas
Ar leisime, kad Numavičiaus ir Mockaus naudai įleidžiami migrantai prievartautų mūsų vaikus? Lietuvos valdžia slaptai nuo visuomenės ruošiasi legalizuoti nelegalią migraciją, tam tikslui pasirašydama tarptautinį paktą, kurio nepasirašo net Estija. Pakto reikalavimai absurdiški ir Lietuvai kenksmingi. "Ar tikrai „ori migracija be kliūčių” duos mums naudos? Kas sugebės atskirti „klimato” migrantą nuo dykaduonio, siekiančio gauti neužtarnautas socialines garantijas?""Vokietijos miesto Miuncheno policija antradienį paskelbė naujus duomenis apie tai, kad penkiolikmetę vokietę merginą išžagino grupė afganų migrantų. Įtariama, kad rugsėjo mėnesį mergaitė buvo tris dienas prievartaujama šešių afganų, kuriems yra nuo 17 iki 28 metų." Iš migrantų, nesiorientuojančių Lietuvoje, turės naudos tik turtingiausieji lietuviai. O nuo migrantų nukentės visų mūsų vaikai. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

kuo

kuo portretas
daugiau komisiju tuo daugiau pinigu jas islaikyti tai gal jos 1 kita kontroliuos tai butu juoko jei skvernelio chebra /suvirskintu /kolegas/.....

petras

petras portretas
Sekmes premjarui ,korupcijai ne ...

tai dabar gali susipjaut

tai  dabar  gali  susipjaut   portretas
kovos pries korupcija grybauskaites sukurta pries 8 metus a lia teisininku komisija, su Bako ,Sirinskienes -kovai pries korupcija komisija ir Skvernelio -kovai pries korupcija komisiju tyrimo -komisija ....nepasiklysit kuris kovoja pries korupcija ,o kuris yra korumpuotas korupcininkas ???

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
reikia proveržio, kaip kad sako Premjeras...

To dar negirdejau

To dar negirdejau portretas
Dar to nebuvo patys kuria korupcija ir pries ja kovoja saunuoliai

Galerijos

Daugiau straipsnių