Vyriausybė – už spartesnį pensijų didinimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Sau ant zvakiu pasilieka tuos 14 e

varnas

varnas portretas
vėl avinams pensiju svajoniu laukimo grandžiu ufonautuams žadėjimo doktrinos, atrandamos iki vidurdienio po vidurdienio jau brangioji zona mus laukiama, juk nuo 22metu iki 2024metu žadama išmoka o ne pensija, taip ka tas pensininkas ar sulauks juk skaičiai kas met mažėja sparčiai, krenta kaip muses, ir nesulaukia, o kur tie pensininku pinigai nukeliauja nuo kritusiu pensininku,kodėl neskiria gyvems likusiems, o kokie skaičiai sulauks tu 2024m, puse jau seniu bus išėjusiu anapilin, kada baigsite žaidimus su tom išmokom nevertom, kainos kas diena kyla už viska o pensininkas sėdi laukia pažaduku, tičjuojasi iš mūsų, savo kišenes prikiša ir viska pamiršta nerupi, visame pasaulio šaliu pensininkas yra gerbiamas o čia juk suteiktas senjoras vardas va kur gėris plevesoja , senjorita nuvaryta, marš po stogu, tylos,

Regina

Regina portretas
Darbo stažo turiu 45 metus,mokėjau sodrai nemažai,o pensija 560eurų, tuoj supanašės su darbo stažo mažai turinčiais pensininkais ,kurie nedirbo ,spekuliavo ,o dabar valdžia lygina kaip išmanydama Žadėjo vienišiems nuo liepos ,dabar nuo naujų metų kitiems. Keliat kainas elektrai ,dujoms ,pakils ir produktų kainos,tai ką jūsų tie grašiai pensininkui dadėti.Bus dar sunkiau gyventi ,nes šiluma žmogui ,kaip maistas reikalingi

nrk

nrk portretas
Tai jau i diskusija isijunge "intelektualai" su keiksmazodziais? Na ir vargo dulkes.

Anonimas

Anonimas portretas
Nuo bukumo vaistu nera taigi rasinekit kiek tik norit ditirambu savo kolukieciams! Na o apie "atminti" i "kritini mastyma" net nejuokinga skaityti - toks didelis visko ismanymas. Jau laikas i premjerus ir pinigu spausdinimo masina isigyti!!!

Anonimas

Anonimas portretas
O tai kaip dabar skriausit nigerius ir muslimus? Socialiniams parazitams lietuviska pider-landzbergine valdzia moka kiekvienam po 1000 E./men + dykai seria ir namus suteikia nors atmatos Lietuvoje nedirbo ne vienos minutes. Supistas Lietuvos pensininke, kiek tu gauni kad sutinki su tokiu pasityciojimu ir diskriminacija?

O ir šiaip straipsnis toks protokolinis blia blia

O ir šiaip straipsnis toks protokolinis blia blia  portretas
be jokių konkrečių skaičių !!!!! Tinkantis bemoksliams įtikėjusiems į konservyną ______Ministrų kabinetas pirmadienį pasitarime priėmė protokolinį sprendimą dėl pensijų didinimo 2022-2024 metais. Planuojama, kad konkrečius sprendimus dėl pensijų didinimo Socialinės apsaugos ir darbo ministerija PATEIKS RUDENĮ , su 2022 metų valstybės biudžeto paketu.______P.S. jei nepersigalvos ar kokiems pabėgėliams neišleis :) lauk dk ir tikėk :))))

Tam dk bemokslis ?

Tam dk bemokslis ?  portretas
Nežinai kas yra atmintis ar kritinis mąstymas , todėl tiki konservatorių pažadais ? Atmintis - 2009 - 2012 m krizę liberkonsrrvynas " valdė " pensininkų pinigais , net KT buvo pripažinęs , kad daliai pensininkų pinigai nurėžti prieštaraujant Konstitucijai . Ar grąžino konservatoriai nors centą ? Ne . Dalį grąžino " valstiečiai " , kitų nespėjo , o kada šio seimo valdančiųjų prašė šį klausimą įtraukti ir įvykdyti , atsakymas buvo nėra pinigų ! Pažadas prieš rinkimus vienišų išmoka - 48 eurai ? Dabar - 28 ir dar ne visiems nuo rudens ! Kritinis mąstymas - kainos kyla nuo 07 ! Dujos , elektra , to pasekoje kitos prekės , o pensijas gal nuo kitų metų ? ? ? Gal reikėtų atvirkščiai ? Pakelti pensijas ar išmokas proporcingai kainų kilimui !!!! Todėl ir rašau NETIKIU NEI VIENU ŽODŽIU , man reikia DARBŲ . Politinių veidmainių pasakos malonios tik savų ausims . Man ne .

dk

dk portretas
Taip, turi buti bukas besmegenis robotas, ismokes du zodzius "melas" ir "netikiu".

senjoras

senjoras portretas
Dziaugiuosi, kad pagaliau atsigrezta i pensininkus. Atejus siai vyriausybei mano pensija JAU yra padidejusi 43-mis eurais. As tikiu sia vyriausybe, tikiu, kad ji padarys tai, ka zada. O visi puldinejantys konservatoriu vyriausybe yra tiesiog apgailetini. Tas klykimas "melas, melas" kelia juoka. Jie taip klykia is nevilties nes nieko kito nesugeba.Labai teisingai parase "dk" - visiskai sutinku.

666

666 portretas
ne nesitikekit. tik ne sita vyriausybe

To dk

To dk portretas
Bukas ir kurčias turi būti jeigu nemato jų nuomones keičiasi nuomonės kas valandą štai mūsų vyriausybė

dk

dk portretas
Na taip - ka bedarytu sita vyriausybe - viskas negerai amsintiems "valstieciu" troliams Tik ir moka amseti visokie troliai "melas, melas". Kodel nesidziaugti, kad pagaliau pradejo galvoti apie pensininkus? Bet kremlines padugnes tik tiek ir moka -koneveikti konservatorius.

Taigi

Taigi portretas
Nuomonė keičiasi kas valandą valdančiųjų melas , melas , melas.

Netikiu nei vienu liberkonservyno žodžiu

Netikiu nei vienu liberkonservyno žodžiu  portretas
NEI VIENU . Kada padidės tada galės sakyti - padidinome , o dabar - blia blia blia ...Makaronai ...

Taigi

Taigi portretas
Netikiu 100 % konservų peizalai

ir

ir portretas
vel simonkubilynas meluoja perakis nes iki to jie ir nevadovaus o siandien viska brangina patys tupedami ant mlr du 1z... nieksai.....

Miglė

Miglė portretas
Labai gerai,jeigu bus taip,kaip planuoja,gyvenimas senjorams pagerės.

Milda

Milda portretas
Ubagiška pensija, kaip ne gėda partijoms ir vyriausybei....

Galerijos

Daugiau straipsnių