Vyriausybės sudarymas užtruko: G. Nausėda dar sprendžia, kurias kandidatūras atmes?

Grįžti į straipsnį

P

P portretas
Prezidentas aklas nieko nemato koke jo komanda baisi bus

Rinkejas

Rinkejas portretas
Gerb.Prezidente nepasiduokite,puse dabartiniu kandidatu i vyriausybe tikrai netinkami.Neisivaizduoju kaip nemokantis anglu kalbos gali buti krasto apsaugos ministru,arba kiti be praktikos,be reikiamo issilavinimo.Tai silpniausia vyriausybes sudetis per 30 metu,

Anonimas

Anonimas portretas
Konservatnikai visus keturis metus reke turintys seseline vyriausybe. Kur ta ju vadinama vyriausybe isnyko. Kandidatai niekiniai. Svarbiausias klausimas uzstigo tikriausiai del anukelio ministeriavimo. Ozys neapsisprendzia

ALGIS

ALGIS portretas
Mano nuomone didžiausias stabdis --prezidentas , argi negali išimties tvarka paspartinti apklausą ., bet rodo savo ''galią'', kurios jis tiek ir teturi .

gal

gal portretas
laukiama nurodymo is taip vadinamu ,,vakaru,,, o jie uz juru mariu, tadel tam ir laiko reikia...?

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Taip, juk cia visos valstybes valdymas. Kandidatas i Sveikatos ministrus abejotinas, nes kaip vadybininkas-administratorius gal ir geras, taciau sveikatos sistema tai zmoniu gyvybes. Nors salia medicinos kazkas panasaus. Cia panasu - reikia vairuoti automobili bet neturi teises. Juk tokiems noretojams teisiu vairavimui tikrai kol neismoksta neduoda.

uzuojauta

uzuojauta  portretas
Didziule uzuojauta Prezidentui nes is Jam pateikto saraso nera tinkamo ka skirti i Ministrus

na...

na... portretas
Apie 50% pasiulytu ministru tai is gatves ateje analfabetai. Valstybe valdyti tai ne tas pats kaip apsirukius ir girtam darytis tatuiruotes ar begioti gatvemis pusnuogiam apsikaisius sikna plunksnomis.

Chi

Chi portretas
Jau pasimatė rinkimų vaisiai- net į ministrus nėra ką rinkti, visi lyg ką tik iš šikinyko išėję, savo kalbą pramokę, o ruošiasi Lietuvą valdyti.. Ne kas..

Rai

Rai portretas
Esi Prezidentas..tai ir buk juo..Kaip galima tyciotis is Lietuvos zmoniu skiriant "iseitines" LDDP atsiprasau LSDDPistams,rinkimus pralaimusiai G.KIrkilo partijai?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Nesijaudinkit. Tegul suka galvas tie, kurių darbas, kuriems už tai pinigus mokam.

Labas

Labas portretas
Lietuvis ir ant ledo lyties Sibire išgyveno. Grįžęs namų neturėjo, o išgyveno. Jokia valdžia žmogui nebuvo ir nebus gera. Reikia prisitaikyt ir gyvent savo gyvenimą.

kauniete

kauniete portretas
KO JUS TIKITĖS IŠ NAUSĖDOS NEJUOKINKIT JAM VAGIU TEISIAMU PARTIJOS PATINKA AR DAR NESUPRANTAT VIS SU KONSERVAIS PUOLĖ DORA PROTINGA NARKEVIČIU VOT ARMONAITĖ DOBROVOLSKA GENTVILAS IŠ VAGIU PARTIJOS PATINKA TIK KOTLETAS TRUGDĖ NET TAUTOS NESIGĖDIJO PUOLĖ TA DORA ŽMOGU BAIKIT SVAJOTI JIS TIKRAI TUOS VAGIS AFERISTUS PATVIRTINS

Anonimas

Anonimas portretas
Vykdomas zmoniu zudymas Kuriama geroves valstybe isrinktiesiems, pateptiesiems, likusieji kapstykites patys kol galit, kaip kas ismanot. Eglutes papuose ir gyvenkit dziaugdamiesi, niekam neidomu, kad dauguma neturi uz ka nuvaziuti iki tos eglutes, arba neturi sveikatos ir jegu. Slyksti salis

Fama

Fama portretas
Ponas prezidente jeigu šitas komentaras pasieks jus.Kodėl ponas Veryga nuima vaistus kompensuojamus sergantiems cukriniu diabetu,gal jis trūksta žodžių.Afgane tokius šaudė.Buves afganasit černobilietis.

klp

klp portretas
Masiulis kuria pozicija užima.

Anonimas

Anonimas portretas
debiliukas anūkėlis nusitvėrė užsienio ministro kėdutę užsiaugino barzdą ,apiplunksnavo pavogtais milijonais, bėgs iš Lietuvos nes taip ir netapo savas svetimoje Lietuvoje ,nors ir prisipirko už 1 eur žemių,,šimonytė turi būti teisiama už tyčinių bankų bankrotą ,bei lietuvos praskolinimą ,kreivys taip pat pavogė iš Lietuvos biudžeto 2 milijonus ir pervedė savo motinai ,pradiniams kapitalui pradėti biznį "MOKI VEŽI "ir toliau dar baisiau ,kas bus ir kas iš tikrųjų perims iš mokyklinukų valstybės vairą sukinėti ,to dar nebuvo ,

NA NA

NA  NA portretas
landsberginiai suklastoję rinkimus okupavo seimą ,dabar iš seimo kolegų jie tyčiojasi ir šluostosi kojas ,vienintelei jiems oponuojantys valstiečiai priešininkai , pažeidus konstituciją buvo išmesti iš visų postų ,taip kad prezidentas liko nuogas be apsaugos ir priklausomas nuo komunistų ir kgbistų landsberginių , bei jų palikuonių ,galima sakyti seimą užėmė žydai ir jie tvarkysis pagal savo paniatkes ,šimonytei buvo surinkta viena iš kvailiausių komandų ,kuri už nieką neatsakys ir bus nepakaltinama ,,sėkmės Lietuvai ,kiekvienas gelbėkitės kaip išmanote ,tai jūsų problema bus kaip išgyventi ,,,,

Tautos rinktas prezidentas nuspres kas vertas

Tautos rinktas prezidentas nuspres kas vertas  portretas
Nekompetetingu korumpuotu ministru nereikia valstybei.Neturit liberalu raskit profesionalus tik korupcija nesusitepusius.Cia triju liberalu partiju beda viena dar teisiama is jos is vis butu nepadoru ministrus siulyti.Patys tempiat laūika siulidami nekompetetingus ar su korupcijos sleifu.Nereikia vel dezuciu nesiotoju .

Skolintis is valstieciu teks

Skolintis is valstieciu teks portretas
Gali buti ir vidurines nebaiges ministras svarbiausia dusia liberaline . Tesisingumo ministre stumiama neaisku ka baigusi bet dusia liberaline pasitinim o kompetencija gal nuline?Kreivi Grybauskaite ismete is ministru uz ka gera darba ar korupcija? Simonyte vel bruka ka tai reiskia neturi liberalai kandidatu i ministrus teks skolintis is Valstieciu.O ziniasklaida ka skelbe valstieciai neturi geru kandidatu pasirodo liberalai is vis neturi GEDA.

Tautos rinktas prezidentas spres o ne dvaro politologai

Tautos rinktas prezidentas spres o ne dvaro politologai portretas
Tauta laukia kaip ministrus testuos ir suzinosime koks yra prezidentas.Ar stumdomas ar turi charakteri ir valia ir nebijo Landsbergu dinastijos ir ju ziniasklaidos.Tepadeda jam Dievas buti tiesos puseje.

Neturi geresniui liberalai?

Neturi geresniui liberalai? portretas
Anusauskas krasto apsauga gal geriau apie 18 metu mergas ismano bet ne apie kariuomene kodel ne Pocius generolai turi vadovauti krasto apsaugai.G.Landsbergas susiries su visais kaimynais ir ES valstybemis ES parlamente jo nemego nediplomatiskas neapikantos perkreiptu veidu amzinas nesubrendelis ne lyderis .Bilotaite policijai kas ja sieja su policija baudos uz greiti ? kompetencija NULINE.Gentvilas kiek metu GRIGEO terse marias gentvilai nemate GEDA.Kreivys 2 milijonai euru ES lesu i mamytes firma nukreipti labai geras ministras bus ne korumpuotas Grybauskaite ji greitai ispire.Kita Skaite girta megstanti pasivazineti ar nepragers Lietuvos?

VALENTINAVIČIUS politinis m u l k i s

 VALENTINAVIČIUS   politinis m u l k i s portretas
ir kuo toliau ,tuo labiau jis a r t ė j a prie politinių ŠIUKŠLIŲ konteinerio, labiausiai s u v a r g ę s ir atsilikęs nuo r e a l y b ė s konservatorių ŠUVA, ko gero tai įtakoja amžius.

bor

bor portretas
Prezidento nuomonė pasikeis kai TSRS VSK DĖDULĖ pasikvies ant ,,kilimėlio" treptelės kanopa.

Niekas neuztruko ministru padoriu neturi

Niekas neuztruko ministru padoriu neturi  portretas
LRT verkia kad prezidento kontrole neleidzia labai greit suformuoti vyriausybes tokiu metu kai virusas siaucia.Virususu rupinasi virusologai ir laikinasis sveikatos ministras dar ir prezidento sudaryta komisija.Ar reikia tautai greitai sudarytos vyriausybes is korumpuotu ministru ar prastos reputacijos ,neturinciu kompetencijos svarbiausia kad dusia buti liberaline.O kokia ta dusia liberaline ....????O LRT stoja i liberalu puse su tokiomis kalbomis kieno ji tada visuomenes ar liberalu nuosavybe ir transliuojanti ju nuomones .

Algimantas

Algimantas  portretas
Prezidento egzaminas yra retorikos dalykas. Išmoktos frazės dar nėra kompetencija. Kompetencija reikšis vadovavimo veiksmais.

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
SVARBU PATVIRTINK LANSBERGIO KANDYDATURA USM)))))))))))))))))))))))))))))))))))J

ATMESK

ATMESK portretas
SYMONYTES KANDYDATURA IR PASKIRK KUBILIU

patarimas --vyk juos visus nax,,......

patarimas --vyk juos  visus  nax,,...... portretas
ateity maziau turesi bedos ,ir gedos... atmesk visus ir liepk tai simoOnytei rinkt nauja vyriausybe ne is pridurku....

manau

manau portretas
2-3 kandidatai normalūs, visi kiti diskredituoja vyriausybės bei prezidento institucijas. Gėda.

taip

taip portretas
liberglobalistu ireminta politkomedija sudaro dauk galvos skausmo tu paciu iremintom vyrsunem kur politveiksmai absoliuciai priesingi sveikam protui ir logikai kurios seniai nera senjoras.......

gaila

gaila portretas
Teisingai Prezidente kad labai kruopsciai perkratot visa Konservu pasiulyta sarasa nes ten ir paprastam tautieciui nesuprantamas kai kuriu atstovu skyrimas i Ministrus Mano nuomone tokia kad si karta i ministrus surinkta visa draugeliu kompanija

Galerijos

Daugiau straipsnių