Ž. Pavilionis su užsienio kolegomis ragina Sakartvelą politiniais būdais spręsti krizę

Grįžti į straipsnį

KĄ REIŠKIA MINUSO ŽENKLAS PRIE TEIGIAMO LAIKO?

KĄ REIŠKIA MINUSO ŽENKLAS PRIE TEIGIAMO LAIKO? portretas
Tai portalo "DIENA" - Lietuvos "žodžio laisvės" simbolis? Koks didelis noras užčiaupti burną visuomenei ir iškraipyti jų nuomonę vienu ar kitu klausimu. Nesistenkite - tuo tik skatinate didesnę visuomenės neapykantą sau.

O KO PATS GRĮŽAI NIEKO NEPEŠĘS...

O KO PATS GRĮŽAI NIEKO NEPEŠĘS... portretas
Nuvyko - gavo spyrį į užpakalį ir šiandien, pasislėpęs už būdos loja ir dar moko ką reikia daryti...Tavo vietoje - dingčiau iš politikos ir užsiimčiau žemės ūkiu. Naudos būtų žymiai daugiau.

ALGIS

ALGIS portretas
Jau ten būdamas prikriuksėjo .

tai

tai portretas
Ne tuos Gruzijoje išrinko? UsA šuniukas bandė organizuoti perversmą ir gavo per nosį, o jei dar kiš nosį, tai liks be uodegos- gruzinai nupjaus. Joks ten ne skartvelas ir gruzinai ne skverlitai, kaip ir baltarusiai ne gudai, vien už tai ten gautum per veizolą.

Oi

Oi portretas
Galetu tiesiia šviesiai pasakyti kad Mes Norime kad i Valdžia Grižtu Miša Sakašvilis:)

folkloras

folkloras portretas
Nepriimkit asmeniškai: ką Pavil...nė pasakodavo iš ne jos surašytų popierėlių trečiakursiems universiteto filologams ir pateikdavo vos ne kaip sensacingas žinias apie užsienio literatūrą, vaikučiai prie jūros būdavo perskaitę ir draugų rateliuose aptarę dar iki 14 metų amžiaus tarpsnio --- supraskit, koks protinis atsilikimas Vilniuje... iki šiol.

DAR VIS NERIMSTA...

DAR VIS NERIMSTA... portretas
Būtų gerai gavęs snukin už kišimąsį kur nepriklauso gal apsiramintų. Blogai, kai su tokiais elgiamasi diplomatiškai. Jis to nesuprato....

Jo

Jo portretas
Kaip gera bůti palaimintu!!!!!@!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių