1990-ųjų blokados pamoka

Grįžti į straipsnį

leo

leo portretas
keistoliu teatras-pasiilgom?

Aris-nesupratau

Aris-nesupratau portretas
Išpradžių eiliniai žmogeliukai važiuodavom į Latviją,ten dar buvo galima gauti degalų,cigarečių,cukraus ir t.t.,benzino buvo galima gauti ir iš rusų kariškių.Vėliau Latvija užsidarė tai vieni važiuodavo į Kaliningradą,kiti į Baltarusiją žiūrint kur arčiau ir kur turi skylę.Tada dar visur cirkuliavo rublis,o jei turėjai žalių tada jau buvai ohoho,o juk visi nori užsidirbti,moki daugiau ir gauni ko reik,apie sienų apsaugą tuo laku buvo tik kalbos.

Nesupratau ,

Nesupratau , portretas
jei blokada ,tai kaip leido vezti is rusijos benzinveziais degalus ? Gal nutrauke tiekima, nes paskelbus nepriklausomybe ,del sutarciu nebuvimo buvo nutrauktas tiekimas. Ar kaip ?

Va

Va portretas
dabar tai patys sau blokada ir ubagyste skelbiam.Nuvaziavo seimo Griauziene,su Kiorkiliu is seimo ir Pietru is tarpdurio,papyle zibalo ant Kijevo Maidano scenos,o pindosu planas pist ir sudege.O kaip bus jei dar ir janukovic i valdzia rytu Ukrainoje sugris?nei kur akiu det kai versiena be proto tautos balsu sneka.Zoologijos sodas su primatu lygio fauna...

gal

gal portretas
Nebuvo dar ne vienos dienos kad nebutu parasytas melas ir anti-rusiska propoganda,gal uzteks kurstyti zmones,gal tikrai nereikia gasdinti ir purvyna propoganda rasineti, ka? zurnaliugos ?

mama

mama portretas
GAL užteks nesąmones rašyti ir kurstyti žmones???

LT

LT portretas
Tik nereikia musu gasdinti.

taip

taip portretas
Tada net pagalvot negalejom kad mus valdys nepasotinamieji,kuriems visada bus maza.

Galerijos

Daugiau straipsnių