Alytaus meras pradžiugino ugniagesius: premijos patvirtintos, premijos bus!

  • Teksto dydis:

Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis ketvirtadienį feisbuke pasidalijo įrašu, kuriame džiaugiasi, kad gaisrą Alytaus padangų perdirbimo gamykloje gesinusiems ugniagesiams bus skirtos žadėtos premijos.

„Oficialu! Premijos patvirtintos, premijos bus! Reikalas paprastas, o kiek kelio nueiti reikėjo. Kosmosas. Iš departamento duomenis gavome paskutinę minutę. Ačiū! Tikrai norėjau, kad sumos būtų kur kas didesnės. Nes visi žinom, kad tie drąsūs vyrai ir kelios drąsios moterys – jie nusipelnė daug daugiau“, – gražių žodžių negailėjo meras.

„Bet šituos pinigus – 174 570,56 eurus – paaukojo žmonės. Patys sugalvojo. Kas kiek galėjo, tiek ir atidavė. Kas centus, kas tūkstančius. Žinau, kad tiems 325 gaisre juodai dirbusiems žmonėms – tai yra labai daug. Gaisras nė vienam sveikatos nepridėjo. Bet tikiu, kad jie gavo kur kas daugiau. Gavo pasitikėjimą savimi, pelnė pagarbą žmonos, vaikų, tėvų, draugų ir net nepažįstamų žmonių, kurie dabar gatvėje rankas spaudžia“, – mintimis feisbuke dalijosi N. Cesiulis.

Jūs nusipelnėte! Lenkiuosi žemai.

„Taigi, 289 ugniagesiai (tarp jų 1 savanoris, per naktį ugniagesiais tapę ir su drageriais išmokę dirbti ekskavatorininkai bei mūsų nuostabai paskutinę minutę sąrašą papildę 7 departamento žmonės, kurie gaisravietėje kėlė dronus) – visi jie gaus po 590 eur. 30 UGM kursantų gaus po 100 eur. 6 UGM dėstytojai po 176,76. Iš viso 325 žmonės. Išleiskite protingai. Bet nebūtinai. Jūs nusipelnėte! Lenkiuosi žemai“, – įrašą apie daug jėgų pareikalavusį gaisrą Alytuje baigė Alytaus miesto meras.

Gaisras įmonės „Ekologistika“ 2 tūkst. kvadratinių metrų ploto naudotų padangų sandėliuose kilo spalio 16 dieną.

Ugnis užgesinta per kelias dienas, bet gaisravietėje ugniagesiai dirbo iki šiol, nes sudegusios padangos smilko ir teršė aplinką. Kelias dienas po gaisro apylinkėse fiksuotas smarkiai padidėjęs oro užterštumas pavojingomis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
o kaip galejo buti kitaip?negi zmoniu suaukotus pinigus,turejo pasidalinti tie ,del kuriu aplaidaus darbo kilo gaisras,Gaisrininkai saunuoliai ,sveikatos jiems linkiu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių