Pereiti į pagrindinį turinį

Garsioji notarė klimpsta į liūną

2009-02-18 09:00
Garsioji notarė klimpsta į liūną
Garsioji notarė klimpsta į liūną / Nerijaus Jankausko nuotr. Ilsisi: notarė V.Juostė po audringo savaitgalio išskrido atostogų į Egiptą.

Prezidento posto sumaniusi siekti Klaipėdos notarė Vilma Juostė pastarosiomis dienomis itin originaliai prisistatė potencialiems rinkėjams.

V.Juostė šeštadienio naktį sučiupta girta prie vairo. Pareigūnams besikeikiančią moterį teko tramdyti antrankiais. Po audringos Šv. Valentino nakties V.Juostė ilsisi Egipte ir nieko nekomentuoja.

Niekam nežinomą notarę šalyje išgarsino ne tik ketinimai šturmuoti prezidentūrą, bet ir benamis, kurį ji priglaudė savo namuose.

Pernai per Šv. Kalėdas iš televizijos ekranų gerumu spindėjusi 62-ejų Algimanto Pukščio istorija sujaudino visą Lietuvą. Gatvėje išmaldos prašančio vyro pagailėjusi Klaipėdos notarė V.Juostė parsivedė jį į savo namus. Vyrui jos namuose buvo skirtas kambarys. Algimantas pas V.Juostę išgyveno beveik du mėnesius. Tačiau sausį nieko jam nesakiusi įsisodino vyrą į automobilį ir išvežė į Pakutuvėnuose įsikūrusią Susitaikinimo sodybą. Sodybos įkūrėjo brolio Gedimino notarė nerado, tačiau pakalbėjusi su vienuole Algimantą paliko. Po dienos policija vyrą išgabeno į Plungės nakvynės namus.

"Numestas kaip kačiukas, kurį dar vakar vaikas parsinešė į namus, o kitą dieną jis jau nebereikalingas", – sakė Plungės nakvynės namų direktorius Gintaras Armalis. Jis iš pradžių su V.Juoste sutarė, kad Algimantas globos namuose pagyvens mėnesį, kol notarė jam suras kitus namus, tačiau greitai suprato, kad teks pačiam rūpintis vyro likimu.

"Po savaitės bus mėnuo, per tą laiką reikia nuspręsti. Ji buvo kartą atvažiavusi, vežėsi į Klaipėdą dokumentų pensijai tvarkyti. Grįžo, paliko jam 70 litų", – stebėjosi direktorius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų