Grįžtuvės po 35 metų

Grįžtuvės po 35 metų

Praėjęs savaitgalis Klaipėdos rajono vaikų ir jaunių sporto mokyklos pedagogams, moksleiviams ir jų tėveliams įsimins ilgam. Mokykla iš kuklaus apšiurusio alytnamio persikėlė į restauruotas Gargždų miesto stadiono administracines patalpas.

Rajono meras Vaclovas Dačkauskas ir sporto mokyklos direktorius Antanas Blinstrubas perkirpo simbolinę juostelę.

Patalpas pašventinęs Gargždų parapijos klebonas kanauninkas Jonas Paulauskas palinkėjo, kad jaunimas, kuris treniruosis prižiūrimas trenerių, garsintų miestą gražiomis pergalėmis ir būtų išugdytas dar ne vienas garsus sportininkas.

Gargždų sporto mokykla didžiuojasi, kad sportinį kelią čia pradėjo olimpinis čempionas Arminas Narbekovas, daug futbolininkų, kurie gynė Vilniaus „Žalgirio“, Klaipėdos „Atlanto“ futbolo komandų garbę. Mokykla ir jos treneriai prisimena, kai prieš 35-erius metus glaudėsi šiose patalpose, tačiau „Žalgirio“ sporto draugijos Klaipėdos skyriaus vadovybės buvo mandagiai išprašyti.

Praėjusiais metais rajono savivaldybės taryba skyrė per milijoną litų stadiono pastatų renovacijai ir nusprendė, jog į šias patalpas geriausiai tinka perkelti rajono vaikų ir jaunių sporto mokyklą, kuri tapo ir stadiono šeimininke.

- Manau, kad sudarysime sąlygas ir vaikams, ir suaugusiems treniruotis, - kalbėjo A.Blinstrubas. - Be to, sujungėme futbolininkų jėgas į vieną komandą ir žadame atgaivinti „Bangos“ komandos šlovę. Tai stengsis padaryti mūsų patalpose įkurtas „Bangos“ klubas.

Rajono savivaldybė dar skirs papildomai lėšų tribūnoms sutvarkyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių