Šalies vadovai pasveikino arkivyskupą metropolitą G. Grušą jubiliejaus proga

  • Teksto dydis:

Prezidentas Gitanas Nausėda ir ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė pasveikino Jo Ekscelenciją Gintarą Grušą garbingo jubiliejaus – 60-mečio proga.

„Jūsų tikėjimas, tarnystė ir pavyzdys šiuo nelengvu laiku yra labai svarbus vilties ženklas daugeliui žmonių. Dėkoju, Jūsų Ekscelencija, už dvasinę lyderystę ir daugybę socialinių bei labdaros iniciatyvų, kurias šiandien vykdo Bažnyčia, svariai prisidėdama prie bendrojo visuomenės gėrio“, – rašoma šalies vadovo sveikinime. 

Prezidentas palinkėjo arkivyskupui sveikatos, stiprybės ir kantrybės nelengvame, bet prasmingame ganytojiško pašaukimo kelyje.

„Gyvename išbandymų, skaldymosi į fragmentus laikais, kai ypač svarbu statyti tiltus tarp žmonių. Neabejoju, kad pagarbus Valstybės ir Bažnyčios bendradarbiavimas daugelyje sričių yra svarbus ir naudingas visiems Lietuvos žmonėms. Linkiu ir toliau liudyti Ganytojo dvasią, rūpintis kiekvieno žmogaus orumu ir visa širdimi tarnauti Dievui ir Tėvynei. Sveikatos, išminties sprendžiant sudėtingus klausimus ir nesibaigiančios kantrybės Jums“, – sakoma premjerės sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių