Laisvės partijos valdyba pareiškė palaikymą partiečiui Seimo komiteto vadovui T. V. Raskevičiui

  • Teksto dydis:

Laisvės partijos valdyba pirmadienį posėdyje pareiškė palaikymą partijos nariui, Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininkui Tomui Vytautui Raskevičiui.

Pasak partijos valdybos pranešimo, T. V. Raskevičius „jau kelias savaites patiria didelį neapykantos srautą dėl planuojamo Partnerystės įstatymo teikimo Seimo pavasario sesijoje“.

„Laisvės partija buvo įsteigta tam, kad Lietuvoje būtų gerbiamas kiekvienas žmogus ir jo laisvės. Todėl labai palaikome Tomą Vytautą Raskevičių, kuris iškelia įsisenėjusias aktualias žmogaus teisių problemas ir teikia siūlymus dėl jų sprendimo. Tiek dėl patirties, tiek dėl kompetencijų, tiek dėl nuoširdžių intencijų (...)“, – sakoma pranešime.

Tuo metu visuomenininkais prisistatantys asmenys ragina trauktis homoseksualių pažiūrų neslepiantį Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininką, Laisvės partijai priklausantį T. V. Raskevičių iš einamų pareigų ir teigia surinkę šią iniciatyvą remiančių 365 tūkst. parašų. Parašai praėjusią savaitę buvo įteikti Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nielsen. Pasak akcijos iniciatorių, juos piktina T. V. Raskevičiaus teikiami įstatymo projektai, atliepiantys ne visos visuomenės, o tik siauros grupės interesus.

V. Čmilytė-Nielsen neslėpė skeptiškai vertinanti iniciatorių raginimą dėl T. V. Raskevičiaus ir teigė mananti, kad pati iniciatyva yra ne kas kita, o puiki proga parodyti, kad demokratinėje valstybėje yra laisvas frakcijų apsisprendimas deleguoti savo narius į komitetus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Nuotraukje visi lezb'pedai.Mane su šuautuvu nepastatytų prie tų iškrypėlių.

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Rokas Žilinskas AtA buvo 'kultūringas' pedas.Aš jo nesmerkiau,nes nelindo į akis.Neagresyvus ligonis.Taip elgtūsi ir tie pedai,niekas jų nelinlsniuotų.Jie,pedai,gali tave apspjaudyti,apstumdyti,įžeidinėt ir tai 'normalu.,bet prieš pederasą nors žodį,tai jau jų pederastinių teisių pažeidimas. tai kas ką skriaudžia ar normalųs žmomės,ar pedai normalius tai ką ginti reikia po velniais ???

>>>>Edmundas Tulcevičius \\\\\.../////

>>>>Edmundas Tulcevičius  \\\\\...///// portretas
>>>Koks skirtumas, vistiek šūdais prasmirdęs.Bet plaukai pediškai subanguoti.
VISI KOMENTARAI 102

Galerijos

Daugiau straipsnių