Dėl migrantų Alytaus apskrityje sustiprintos policijos pajėgos, patruliuoja ir „Aras“

  • Teksto dydis:

Dėl Alytuje apgyvendintų nelegalių migrantų visoje apskrityje savaitgalį sustiprintos policijos pajėgos, čia patruliuoja ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnai.

Pareigūnai lankosi migrantų laikymo vietose, patruliuoja aplinkiniuose kaimuose, susitinka su gyventojais, seniūnais, nuramina vietos bendruomenės narius, šeštadienį pranešė policija.

Sustiprintos policijos pajėgos į konkrečius taškus bus siunčiamos ir ateityje, atsižvelgus į situaciją, būtinybę ir kitas svarbias aplinkybes, teigiama pranešime.

Alytaus miesto ir rajono valdžia yra suteikusi patalpas migrantams apgyvendinti.

Iš viso šiemet Lietuvos pasienyje su Baltarusija sulaikyti 1577 neteisėti migrantai, daugiausiai – iš Artimųjų Rytų ir Afrikos valstybių.

Lietuvos pareigūnai teigia, kad išaugę migracijos srautai yra organizuota Baltarusijos režimo hibridinė ataka.

Minskas tvirtina, kad migrantų Baltarusijos teritorijoje nebestabdo dėl Europos Sąjungos (ES) sankcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hans

Hans portretas
Pasijutau labai saugus viename Alytaus restorane. Atvaziavo Aras, islipo is 4 masinu ir nuejo pavalgyti i vidu. Pasiputimas, jegos demonstravimas pries savus. Veidai rimti, savimi isitikine, nes grupeje. Mandaguma matyt taupo pabegeliams, pries savus galima kietus vaidinti. Niekada nemaciau Vokietijoje (issivysciusioje Valstybeje), kad policininkai darbo metu i restorana eitu valgyti. Gauna dienini-kovini davini ir atlieka savo pareiga. LT Aras ir policija imituoja saugumo jausma. Bet nieko negali ir tiketis is policijos kilusios is milicijos. Nustokit imituoti darba, o perimkit 1 prie 1 vokieciu policijos darbo kultura ir metodus. Bet viena reikia pripazinti, restorane buvau saugus nuo pabegeliu antpuolio

K

K portretas
Bet jau po karantino policajai kepures nusipirko

F

F portretas
Blokus ant kelių kaip darė mum tai ir jiem tinka
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių