Seime – konferencija apie aukštojo mokslo vaidmenį šiuolaikiniame pasaulyje

  • Teksto dydis:

Seime pirmadienį bus aptartas besikeičiantis aukštojo mokslo vaidmuo šiuolaikiniame pasaulyje.

Seimo Švietimo ir mokslo komitetas kartus su Vilniaus universitetu rengia tarptautinę konferenciją „Aukštasis mokslas: pasiekimai, iššūkiai ir galimybės“, pranešė parlamento Ryšių su visuomene skyrius.

Pasak pranešimo, per konferenciją bus siekiama aptarti esminius politikos formavimo, ekonominius bei socialinius faktorius, darančius įtaką aukštojo mokslo raidai.

Visi šie faktoriai bus aptarti remiantis ne tik nacionalinėmis tendencijomis, bet ir žvelgiant iš tarptautinės perspektyvos.

Taip pat bus aptartos Europos Sąjungos aukštojo mokslo erdvės integracijos tendencijos ir iššūkiai, todėl renginyje dalyvauti pakviesti tarptautiniai ekspertai, padėsiantys geriau suprasti globalų bei europinį kontekstą, kuriame nacionalinė aukštojo mokslo sistema veikia ir kurio pokyčiai taip pat lems aukštojo mokslo raidą Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Katastrofa su aukštuoju mokslu Lietuvoje

Katastrofa su aukštuoju mokslu Lietuvoje portretas
Beraščiai yra nusipirkę magistrų diplomus. Bakalauro baigiamąjį darbą gintis neretai atvyksta asmuo, nusipirkęs tą baigiamąjį darbą už pinigus, nežino nieko, iš mu mū serijos. Į klausimus gynimo metu nepajėgia atsakyti ir ko paklausia, persiunčia klausimus asmeniui,bparašiusiam jo diplominį, gauna atsakymus ir juos pateikia kaip savo . Apsieina. Ir tokie būna teisėjai, valdininkai prie biudžeto ur Europos pinigų dalinimo, įstaigose, kur alga stabili, verslus tokie turi iš močiučių pinigų pasiėmę. Todėl po 1990 m išdalintos diplomus galite drąsiai nuleisti į kanalizacijos vamzdį. Jie nieko verti. Ir tai seniai išsiaiškino užsienio darbdaviai, pas kuriuos vištas fermoje pešasi ir agurkus laukuose renka teisininkai su MRU magistrų diplomais.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių