Sutriko Vyriausybės, Prezidentūros, ministerijų tinklalapių veikla

Pirmadienį sutriko Vyriausybės, ministerijų, Prezidentūros, policijos bei kai kurių kitų šalies pagrindinių įstaigų tinklalapių veikla.

Kaip BNS sakė Nacionalinio kibernetinio saugumo centro (NKSC) vadovas Rytis Rainys, NKSC bei Kertinio valstybės telekomunikacijų centro specialistai aiškinasi problemų priežastį, kol kas nustatyta, kad tai nėra kibernetinė ataka.

„Su kolegomis tikriname tai iš kibernetinio saugumo pusės, kol kas mes nematome, kad dėl atakų būtų problemos. Matyt, kokios nors kitos, bet kokios – dar neišsiaiškinome (...) Tinklalapiai yra tai pasiekiami, tai ne, su trūkčiojimais“, – tvirtino R. Rainys.

Kertinio valstybės telekomunikacijų centro atstovai žadėjo BNS situaciją pakomentuoti vėliau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir kas iš to?

Ir kas iš to? portretas
gal norit blic analizės tų tinklalapių? Nieko vertos jos, informacija skelbiama niekinė, su pavėlavimais, nėra jokių originalsenių tekstų, institucijos neintegruotos, komunikacijos specialistai su retom išimtim - menkos kvalifikacijos. Tie tinklalapiai už labai didelius pinigus sukuriami, bet paskui jų palaikymui, atnaujinimui nėra tinkamų žmonių - pinigai sumerkti į balą. Tad jokio nuostolio, kad tų www nebus - jie beverčiai.

juokas

juokas portretas
rusu invazija ir dar karantino metu pasakytu dedule ir jo istoriku sutve

.............

............. portretas
antraip sakant ...rysys Seimo ir vyriausybes su pyzdnentura --nutruko [ uzluzo komai].....valstybe sau ,vyriausybe su seimu --sau ,o prezidentura-sau... ,,durniu laivo,,, komanda sulipo y kiauras pripuciamas valteles -dabar irkluos per fekalijas ,visi savais keliais....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių