Taupantiems laiką ir pinigus: eglių šakas dalins ketvirtadienį (vietų sąrašas)

  • Teksto dydis:

Valstybinių miškų miškininkai kviečia visus prisidėti prie gamtos išsaugojimo ir namuose puošti ne nukirstą eglutę, bet eglės šaką. Akciją „Parsinešk Kalėdas į savo namus“ organizuoja Generalinė miškų urėdija, Aplinkos ministerija ir visos 42 miškų urėdijos.

Gruodžio 19 d. nuo 13 val. miškininkai kviečia visus ateiti į miesto ar miestelio aikštę, kur padovanos žaliaskarės eglės šaką. Informaciją apie akcijos vietas rasite prisegtuke, taip pat ją gali suteikti artimiausia miškų urėdija.

Šios jau penktus metus organizuojamos akcijos metu išdalinama daugiau nei 100 tūkstančių eglių šakų.

„Šia akcija skatiname saugoti gamtą ir norime prisidėti prie žmonių džiaugsmo sutinkant šv. Kalėdas. Be to, yra žmonių, kurie tiesiog finansiškai negali sau leisti įsigyti Kalėdų eglutės, o mes suradome galimybę jiems padėti. Tikimės, kad ši akcija atneš džiaugsmo ir įkvėps geriems darbams“, - teigia generalinis miškų urėdas Benjaminas Sakalauskas.

Vis labiau populiarėjančios ir gamtą tausojančios eglės šakos yra puiki išeitis tiems, kuriems eglutė nebūtina. Iš eglišakių galima sukurti išradingas puokštes bei menines kompozicijas, tinkančias ir Kalėdų stalui, ir kambario erdvei.

Visos eglių šakų dalinimo vietos



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių