V. Landsbergis kovai su koronavirusu skyrė 100 tūkst. eurų

Profesorius Vytautas Landsbergis iš savo fondo turimo kapitalo skyrė 100 tūkstančių eurų kovai su koronaviruso pandemija.

„Aš, Vytautas Landsbergis, Vytauto Landsbergio Fondo (VLF) steigėjas, darau sprendimą skirti iš Fondo turimo kapitalo 100 tūkstančių eurų kovai su koronaviruso pandemija lygiomis dalimis Laisvės TV „Laikykitės, medikai“ ir Vilniaus miesto savivaldybės „Gyvybės langelis medikams“ atitinkamiems fondams, pervedant po 50 000 eurų į jų sąskaitas“, – fesibuko paskyroje rašo V. Landsbergis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Šunys loja-karavanas eina

skupas senis, galejo ismest kelis milijonus

skupas senis, galejo ismest kelis milijonus portretas
Pradejo vagys mazint savo neteisetai igytus turtus. Kokie ten verslininkai aukoja? Grybe, simonyte, jukneviciene, kubilas? Issigando bistai, kad kazkas gali patyrinet is kur tie pasakiski turtai, senis pravere savo milijonus. Atidave Laisves TV,propagandiniam kanalui. Dabar grybes fondas kovos su virusu, galvoja taip reitingus pasikelti, nes Verygos pakilo. Matyt senio viskas suplanuota, kas premjeras, kas seimo pirmininkas, kas prezidente. Jiems labai lengva padaryt perversma, visur grybes statytiniai. Tada senis gales eit atraportuot savo amzinatilsi, kad ivykde visus setoniskus darbus ir baige sugriaut Lietuva

>Lietuviai,< \\\\\.../////

&gt;Lietuviai,&lt;   \\\\\...///// portretas
Paklausiau tomstos patarimo,sukūriau:-----Imkit vaikai pagaliuką,ir užmuškit tą žyduką---Na kaip??????????????????
VISI KOMENTARAI 133

Galerijos

Daugiau straipsnių