VSAT: Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje laukia apie 1,3 tūkst. vilkikų

  • Teksto dydis:

Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje sekmadienį abejomis kryptimis eilėse vis dar laukia apie 1,3 tūkst. vilkikų, teigia Valstybės sienos apsaugos tarnyba.

Pasak tarnybos atstovo Giedriaus Mišučio, sekmadienio 14 val. duomenimis, Medininkų kontrolės punkte į Lietuvą iš Baltarusijos įvažiuoti laukė apie 260 vilkikų, Lavoriškių punkte – 190, Šalčininkų – 180, o Raigardo – 240 vilkikų.

Išvažiuoti iš Lietuvos į Baltarusiją Medininkų aikštelėje yra 270 vilkikų, Šalčininkų – 110, Lavoriškių punkte eilėje laukia 70 , o Raigardo punkte – 10 vilkikų.

Pasak G. Mišučio, prognozuojamas laukimo laikas eilėse Medininkų punkte, norint įvažiuoti į Baltarusiją, siekia keturiolika valandų, Lavoriškėse – septynias valandas, Šalčininkuose – 21 valandą, Raigardo punkte – apie dvi valandas.

Eilės susidarė dėl praėjusią savaitę sutrikusių Muitinės sistemų. Jos buvo atkurtos savaitgalį, kol kas sistema veikia bandomuoju režimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sofija

Sofija portretas
Gerai dirba pasienis.O jeigu taip su banku serverais.kas tada????

LIETUVOS NIEKŠAI NERIMSTA...

LIETUVOS NIEKŠAI NERIMSTA... portretas
Lietuvos valdžios neįgalūs niekšeliai toliau aštrina padėtį Lietuvos-Baltarusijos pasienyje. Tiesiog prašosi, kad Lietuva būtų izoliuota nuo išorinio pasaulio. Valdžios niekšai toliau šaiposi iš Lietuvos piliečių. Nuo tokių "žygdarbių" pasienyje kentės eiliniai Lietuvos piliečiai, kurie jau šiandien, daugelis, gyvena žemiau skurdo ribos.

Valdizia

Valdizia  portretas
sureagavo i batkos vikruntasus su Klaipedos uostu.Akis uz aki.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių