VSAT: neįleistų neteisėtų migrantų skaičius per parą padidėjo keturis kartus

  • Teksto dydis:

Pastarosiomis dienomis į Lietuvą neįleistų neteisėtų migrantų skaičius, per parą svyravęs apie dešimtį, penktadienį padidėjo keturis kartus. Per praėjusią parą, nuo penktadienio vidurnakčio iki šeštadienio, pasieniečiai į Lietuvą neleistinose vietose iš Baltarusijos neleido patekti maždaug keturioms dešimtims neteisėtų migrantų.

Kaip ir ankstesnėmis dienomis, jie sieną iš kaimyninės šalies planavo kirsti Švenčionių ir Šalčininkų rajonuose. Ties pastaruoju tokių užsieniečių penktadienį buvo daugiausia.

Po neilgos pertraukos migrantai penktadienį pasirodė ir ties Druskininkų savivaldybe bei Ignalinos rajonu. Nė vienas asmuo į Lietuvą neteisėtai nepateko.

Tarnybinių ginklų, specialiųjų priemonių ar fizinės prievartos veiksmų Lietuvos pasieniečiams ir jiems talkinantiems kariams praėjusią parą panaudoti neteko. Sienos kontrolė Lietuvos pusėje ir toliau tebevykdoma sustiprintu režimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Migrantai konservatorių dovana Lietuvai

Migrantai konservatorių dovana Lietuvai portretas
Ne už dyką konservatoriai ardosi

Uf

Uf portretas
Cirkas tęsiasi! Neleidžia keliems patekti,o kiek jų praeina?Ir dar neaišku ar čia teisybė?Privire košės anukelis,teks ilgai srebt!Tik ne šitam pusgalviui,o darbo žmonėms! Žodžiu košmaras

tai

tai portretas
ko dar laukiat jei nei nato nepadeda tai kam tuos jav poligonus rencia tautos neatsiklauses ilgas bet nebegrazus o bilotponia gauna nurodymus anukelio o sis povilsaikos ir taip politkarusele sukasi iki idijotisko absurdo kur tik zalia atspausdinta makulatura valdo siu valdziagyviu smegeneles iteisintu zolyciu nuo kuriu kyla nepamatuota agresija savo buties saugumui nes tautai jau perakis sio sovietmaskolinio palikimo komsorgu lygyje ==============================
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių